“Сък ти га” у наше село значи нещо като “Да ти е сечено”
И аз кат Сашо, умрем за диалекти, ама оро не играем :( Ма ракия пием ;)
Нетренировъчен, но ден с изненади :)
Първо си хапнах още на обед на 12ч. което дори не е фаст, 150гр. пишки и неопределен брой фафли Ная като си ги топках в кафенцето (blush) + 600гр. АЛА, АЛКАР-а установих, че като си слагам по 1/4 чаена лъжичка в голяма водна чаша става приятно кисел та мисля така да си го зобкам през деня като лимонадка :D
След некви часове мушнах една вратна пържола с една биричка и още няколко фафли пак + 600 АЛА. (урината от АЛА-та смърди нечовешки гадно, ама тва било добър признак и явно ще се трае :()
Метнах един гювеч със свински бут, картофи и тиквички, който се готви сигурно 4-5-6ч.
Та вече си хапнах охотно 2 порции и ще си засладя със сникерс и количка (blush) и мисля да прасна още 600гр. АЛА.
Интересната част от деня беше, когато жената ме помоли да и купя тутун и уиски, добре, че не купих уискито от магазинчето до нас, ами отидох до Фантастикото, имаше промоция на JB за 23лв, а ако си го вземеш с 2 коли по 2л. е... - 19лв!!! Викам си твае офертата, отивам на казата и тази ми дава да си избера от някакви талончета, дърпам, стържа - ПЕЧЕЛИТЕ ЕЛЕКТРИЧЕСКА СКАРА (dull)
Викам твае някъф майтап, никога не съм печелил нищо! Продавачката малко се озадачи и след малко ми домъкнаха един голям кашон със някаква скара на Филипс прилично изглеждаща, още по-хубавата част е, че скарата, която ползваме в момента нещо май даде фира... та така още утре ще метна някфи мръвки да я тествам, а сега ще си сипя едно уиски да полея!
Наздраве! :)
Мнението беше редактирано от gotcha на 13.11.12 19:49.
Аз предлагам направо я караме на Раковски, опъваме един удължител, мачкаме се с щанги, бягане кой квото му душа сака, после метаме едно 5-10кг свински флейки и се правиме на копелета, ест. ще донеса и няколко литра вино и ракия, че иначе не върви (giggle)
13.11.12
20:46
На 1ви сутринта чакам няколко пържоли сутринта на закуска. Аз не фастя.... :)
Марински, най-подло ще ти донеса некоя апетитна мръвка преди състезанието, за да ти натежи и да те издухам поне на 1 движение :D
Btw, май няма да се пускам...
13.11.12
21:18
Еми според мен влизаш в много кофти категория... :) Няма си в моята... Абе то и аз се чудих дали да се пускам, но реших го даже ще дам всичко от мен та каквото такова. Важно е участието...
Ако ще участвам ще е в твойта, че до машините ще изглеждам като мижитурка :D
А, ако съм в твойта ще ме направиш за смях дето си с 20кг под мен, та и в двата случая ще е резил... бих се пуснал заради купона, както на предишното, ама тогава бях на 2 месеца тренировки и ми беше майтап, сега уж съм тренирал па пак никъф ме няма и ще ми е криво :)
Ади бе? Що заряза дневника? Спечели скарата и нямаш време вече за дневника, а? :D
Мнението беше редактирано от Петър на 18.11.12 23:09.
Не съм отебал бре, 3 тренировки имам до тук, ама са толкова айляшки, че се едно не съм ги правил :)
Иам чуствтото, че след тия 2 Енимълски месеца не знам кво тря да направя, че да се задъхам или изморя :D
Пепи, скарата за сега се държи добре опекох неколко кила пържоли и кюфтета и не се оплаквам :P
Метъл, точно щото се изпържих и ми отмина всякво желание за мъчения и състезания мисля, че не трябва да се пускам и да опетнявам името :)
Та както написах в дневника на Еси днес почвам Смолов Младши на клека.
Мисля, че е идеалния период в който да пробвам някаква силова програма, първо си починах една седмица и второ така съм се оял, че съм към 90кг та поне да я използвам тая мас за нещо :)
Тръгвам от 110-115 за макс (blush) ще видя как ще са ми тежестите и в движение ще нагаждам нещата, така че да се смазвам качествено.
Мислих да не пиша нищо, ама що пък да не... :)
казано от gotcha на 19.11.12, 09:47:
Мислих да не пиша нищо, ама що пък да не... :)
Пиши, пиши! Интересно ще е :)! Успех! :)
У залата 6х6 на 80кг. ... тва айляшките тренировки са голема благина. Ше видим натам как ще е положението...
Малко разметах гюлето, суперсерии за прасец, планк на 75кг, коремни и малко врат. Много мохабет и те така, кефи ме да си тренирам така и да си свиркам :)
19.11.12
20:38
И на мен така най-харесва да тренирам... Мога да пусна някой айляжки ден поне...
Ааа, Маринчо натегай си гъзо, че ще викам МНООООООГО за тебе!!! А и бат Саше нема ти разреши такива своеволия и ще има наказания жестоки :D (giggle)
19.11.12
20:59
Ще дам всичко от себе си за да не те излагам... щом ще викаш за мен. Идва ми се за цяла седмица в Сф да тренирам с вас Зверовци... ама няма кой да ме пусне толкова, ще видим след състезанието може да уговорим нещо..
Тва е супер идея, но има един проблем, освен да тренираш ще трябва и да пиеш... и после ще се чуствам отговорен от това, че ще се прибереш в Майнатаун пиянка (giggle)
Клек 7х5 на 85кг
Малко сталкер с 2х16, силови обръщания до 85, планк с 50кг на гъза (мн по-трудно е) лека заигравка с гюлето да не ме забрави и 1 час мохабет.
Вир вода бех... ама щото тъпаците не отваряха прозорците :D
Като не може да се излекува,нали знаеш. . .колиш и хапваш :D Таковааа. . .говедото де !
казано от gotcha на 20.11.12, 20:50:
Мадафака! (rock)
Е... добре бе, товарищ. :D
Имаше един младеш явлено тлъст, но мислейки се за як, правеше половинки на 140 на лежанката и обясняваше, че се клякало до средата някъде, та като показа и петите му се отлепиха преди тва некъде :D
Олдтаймъре, умрем за бмв, ако ще и без гуми да е :) Мн ме радват главите на боксера как стърчат настрани... лудница!
22.11.12
10:05
казано от gotcha на 21.11.12, 18:12:
Олдтаймъре, умрем за бмв, ако ще и без гуми да е :) Мн ме радват главите на боксера как стърчат настрани... лудница!
R 1200 C/ R 800 C, обаче е пипнат тук -там. Точно такъв щях да си купувам едно време. Цвят стършел :)
22.11.12
10:31
Тоя и Ракетата на Триумф са МОТОРИТЕ !
Всичко останало е ташак ;)
2.3 трицилиндров редови тия от Триумф са луууди (rock) Мнооо луд мотор!
Абе аз като по-млад се кефих много на пистарки (ест.) сега се кефя на нейкедчета, но все повече почвам да се улавям как Круизовете ми влизат под кожата, много се кефя и на Yamaha MT-01. Тъпото е, че така и не си изкарах книжка, даже не съм и карал мотор (blush) ама не ми пречи да се кедя де :)
Иначе любовта ми е в Ducati Monster…
22.11.12
10:58
Колкото повече остаряваш, толкова повече те кефи бръснарския стол :)
Триумфа дава около 2,8 от 0 до 100…
Днес набързо в залата, че имам работа, та без много настроение и концентрация... 8х4 на 92.5кг нещо ми понатежаха.
Ролнах се малко с пвц тръбътъ ма взе, че се спука :D
Вчера си понакупих некви витамини, минерали и други видове капсулки и таблетчици - Витамин Ц по 1гр, Селен (не е за мен, ама ще си боцвам), ехинацея, тестамакс на пюър да видим праи ли нещо друго освен палатки :D, АЛА, паматон и туй то.
Да въведа и аз малко калорийки.
Вчера след 20+ примерно часа, кисело зелце с пушени свински гърди и малко пишки (отделно вървят), баница с праз, вечерта свински флейски, пълнена тиквичка с яйце, гъби и праз, баница с домашно сладко, м/у другото няколко ракии, няколко уискита и няколко чаши червено винце и няколко чаши кока-кола (blush). Със сигурност пропускам някви неща като някоко бонбона рафаело и не знам кво още.
Днес след няма 16ч., няколко флейки, едно каренце, 2 пълнени тиквички, кока-кола (последната бутилка свършва...), вечерта няколко стотин грама ръжени ядки с масло, домашно сирене, яйца и свински пушени гърди, за десерт сменям гърдите с домашно сладко. До тук 2 ракии, за лека нощ още някоя.
Така се развива моят хранителен режим, ако изобщо се развива или може да се нарече режим. Залагам на яденето, пиенето, та тия три неща :)
10х3 на 97.5 вчера четворките ги правих половин час, днес тройките към час сигурно :D
Поне почнах да си хващам техниката, разкрач, хват, не залитам напред и така...
Накрая сталкер 2х2 с 2@20кг, планк 2х50кг, леко гюленце, тва онова.
Предстои детско РД на Дани моят кръщелник... наздраве!
казано от gotcha на 24.11.12, 13:22:
Предстои детско РД на Дани моят кръщелник... наздраве!
E, бива ли такова нещо! Поквара! Само тортички и сандвичета! (wait)
Вчера много добре на рд-то, 5 часа на маса, със салати, мезета, две ракии, над литър божоле, пици-мици, малко торта. После на домашно довършихме с още 2-3 ракии, сурови ядки, линд с лешници и стафиди, кекс намазан с течен шоколад (blush), за финал павках малко коиба бая тукмак беше...
Добре ми се отрази :D
П.С. Важно е да се добави, че 5ч. само бяхме в ресторанта + дома 4ч. = приличен маратон... (dull)
Мнението беше редактирано от gotcha на 25.11.12 18:33.
25.11.12
10:23
казано от gotcha на 25.11.12, 09:09:
пици-мици
а цици?
казано от gotcha на 25.11.12, 09:09:
кекс намазан с течен шоколад (blush),
Тряяше да го поръсиш и с пудра захар :D
Аз пък вчера изядох 18 варени яйца (mooning) (да се чете,завиждам ти за кекса) :D
Мнението беше редактирано от Jikata на 25.11.12 17:12.