разтеж

TA

27.08.05
23:40

Здравейте!На 17год. съм висок  1.72 тежа 66кг ако знае някой някакви упражнения за стимулиране на разтежа да ми каже!Благодаря

27.08.05
23:42

пак ти казвам евентуално баскетбол може да помогне но ще ти трябва доста време.примерно 5 години за 5 6 см.нещо такова :wink:

<[[[[[————]]]]]>

28.08.05
12:30

[quote author=“bolkers”]пак ти казвам евентуално баскетбол може да помогне но ще ти трябва доста време.примерно 5 години за 5 6 см.нещо такова :wink:

Ти изобщо запознат ли си с тоя спорт, че приказваш така а??? Понеже го тренирам 4 години и знам много повече за него мога да ти кажа, че от него не се ръсте -  просто го играят високи хора!!! ИМА РАЗЛИКА!  :twisted:

28.08.05
13:51

аз също тренирам баскет бол от 3 години и знам доста за този спорт , тъй че мога да твърдя че се расте от него макар и малко(поне при мен и мойте приятели е така) :wink:

28.08.05
15:37

[quote author=“bolkers”]аз също тренирам баскет бол от 3 години и знам доста за този спорт , тъй че мога да твърдя че се расте от него макар и малко(поне при мен и мойте приятели е така) :wink:

оххх писна ми да чета глупости ... всичко свързано с растежа е 99% ген :!:  :!:  Тия простотии, че от баскет и волейбол се расте почват да ми лазят по нервите ... Bolkers kaljio е 100% прав - баскет се играе от високи хора, а тва че ти си пораснал няма нищо общо с спорта  (нормално е човек да расте до 20-21г) :wink:

28.08.05
15:53

Тъкмо изчезне подобна темаи Цвък нова и веднага баскетбол абе в организма има едни неща гени се казват и там е записано кой колко докога и как ще расте това става до 20-21 години.стига спекула баскетболи скачане и тем подобни всичко го  има записано не можем да го променим (все още) така че споко кой колкото му е писано

LA

28.08.05
15:57

Обаче виж,има доста простотий с които МОЖЕШ да си спреш растежа :wink:

28.08.05
16:05

[quote author=“largozol”]Обаче виж,има доста простотий с които МОЖЕШ да си спреш растежа :wink:

largozol, смея да те поправя, че не се спира растежа, а се изглажда мозъкът, което е по-лошо. :?

13.09.05
23:32

Ми купи си витамини с минерали и пии. Може да помогне. И се храни обилно. Лично мое мнение е, че човек спира да расте като му порасне брада, което си е сигурен признак за сравнително високо ниво на тестостерон, демек вече си си баш мъжкар. Не че съм чувал досега някои след 16 години да е пораснал с повече от 3-4 санта, ама карай ти може да си изключение.

14.09.05
12:32

ееее, много неграмотни тука има бе!!! Пишесе РАСТЕЖ, а не “РАЗТЕЖ”

14.09.05
15:03

Направо си е е....о м.йката тука.
Всички пишат ама толкова неграмотно, че се плаша направо, а това са младежи, които са на по 15-18г и би трябвало много добре да си спомнят уроците по граматика до 7ми и нагоре клас. Явно дългото писане на латиница ги е отучило от елементарните граматически изисквания. Жалко, че зарадите такива излиза грешно име на якичките момчета  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1