27.08.05
23:40
Здравейте!На 17год. съм висок 1.72 тежа 66кг ако знае някой някакви упражнения за стимулиране на разтежа да ми каже!Благодаря
пак ти казвам евентуално баскетбол може да помогне но ще ти трябва доста време.примерно 5 години за 5 6 см.нещо такова :wink:
<[[[[[————]]]]]>
[quote author=“bolkers”]пак ти казвам евентуално баскетбол може да помогне но ще ти трябва доста време.примерно 5 години за 5 6 см.нещо такова :wink:
Ти изобщо запознат ли си с тоя спорт, че приказваш така а??? Понеже го тренирам 4 години и знам много повече за него мога да ти кажа, че от него не се ръсте - просто го играят високи хора!!! ИМА РАЗЛИКА! :twisted:
аз също тренирам баскет бол от 3 години и знам доста за този спорт , тъй че мога да твърдя че се расте от него макар и малко(поне при мен и мойте приятели е така) :wink:
28.08.05
15:37
оххх писна ми да чета глупости ... всичко свързано с растежа е 99% ген :!: :!: Тия простотии, че от баскет и волейбол се расте почват да ми лазят по нервите ... Bolkers kaljio е 100% прав - баскет се играе от високи хора, а тва че ти си пораснал няма нищо общо с спорта (нормално е човек да расте до 20-21г) :wink:
Тъкмо изчезне подобна темаи Цвък нова и веднага баскетбол абе в организма има едни неща гени се казват и там е записано кой колко докога и как ще расте това става до 20-21 години.стига спекула баскетболи скачане и тем подобни всичко го има записано не можем да го променим (все още) така че споко кой колкото му е писано
28.08.05
15:57
Обаче виж,има доста простотий с които МОЖЕШ да си спреш растежа :wink:
[quote author=“largozol”]Обаче виж,има доста простотий с които МОЖЕШ да си спреш растежа :wink:
largozol, смея да те поправя, че не се спира растежа, а се изглажда мозъкът, което е по-лошо. :?
Ми купи си витамини с минерали и пии. Може да помогне. И се храни обилно. Лично мое мнение е, че човек спира да расте като му порасне брада, което си е сигурен признак за сравнително високо ниво на тестостерон, демек вече си си баш мъжкар. Не че съм чувал досега някои след 16 години да е пораснал с повече от 3-4 санта, ама карай ти може да си изключение.
14.09.05
12:32
ееее, много неграмотни тука има бе!!! Пишесе РАСТЕЖ, а не “РАЗТЕЖ”
14.09.05
15:03
Направо си е е....о м.йката тука.
Всички пишат ама толкова неграмотно, че се плаша направо, а това са младежи, които са на по 15-18г и би трябвало много добре да си спомнят уроците по граматика до 7ми и нагоре клас. Явно дългото писане на латиница ги е отучило от елементарните граматически изисквания. Жалко, че зарадите такива излиза грешно име на якичките момчета :wink: