За орелефяване?

26.08.05
14:11

Избрах си тази програма:http://www.bb-team.org/training/000162.php
Но мисля да правя кардио тренировка в дните,когато не ходя на фитнес в 7:00 сутринта.Стават 4 кардио тренировки и 3 с тежести.Дали е добре така при положение,че ще взимам Л-карнитин и ще трябва да го пия преди кардио тренировката.
Какво да ям след кардио тренировката.Също съм си взел млечно-яйчен протеин.Мисля да го пия преди лягане вечер.Дали може да се пие и след кардиото,а също се чуда дали не може да пия след обяда директно.
Всичко това смятам да правя 2 седмици.Дали стига при положение,че не съм много мазен?

26.08.05
14:59

От личен опит имам няколко забележки които може би ще ти помогнат.
Тази програма е за някои назобан шампион.
Абсолютно съм убеден че ще се претовариш.
Особенно ако си на диета сериозна.

Протеина концентрат за да се усвои по добре го взимай между храненията а не заедно с някаква друга храна.
При положение че ще се товариш яко всеки ден
не прекалявай рязко с диетата (свирепа НВД)
зашото ще се претовариш и ще грохнеш само след седмица
и аз си правя кардиото между дните на силова тренировка.
Нито реда на упражненията е правилен нито бройката на упражненията
е смислен... това е тренер тип самоубиец на инжекции с стероиди...
имам страхотно много забележки... към нея...
п

26.08.05
15:32

Единствено от диетата зависи дали ще гориш мазнини. В този смисъл, такова нещо като тренировъчна програма за изгаряне на мазнини няма. Трябва да прегледаш храненето си, ако искаш да правиш релеф, не програмата.

26.08.05
19:09

Първо аз досега тренирах по подобна програма само,че я изпълнявах 6 пъти в седмицата.Тренирах всеки мускул по 2 пъти на седмица.
Второ нямам концентрат,а млечно-яйчен протеин.Имам и суроватъчен,но той е изолат.
[quote author=”Петко К”]Единствено от диетата зависи дали ще гориш мазнини. В този смисъл, такова нещо като тренировъчна програма за изгаряне на мазнини няма. Трябва да прегледаш храненето си, ако искаш да правиш релеф, не програмата.

По принцип и аз знам,че най-важна е диетата,но пък тренировката с тежести нали трябва да помага за орелефяване.
Ако може да ми кажете какво да ям след кардио тренировката и въобще дали трябва да ям веднага след нея.Може ли след кардиото да пия млечно-яйчен протеин.Дали е добре да правя кардио тренировка в 7:00 сутринта?

26.08.05
23:14

Ами протеин веднага след тренировката за да предпазиш от разпад наличната мускулна маса за предпочитане суроватъчен че се усвоява най бързо

27.08.05
18:49

Според мен яж поне 1час след кардиото.Доколкото знам “горенето” продължава и след като спреш кардиото.

27.08.05
18:54

Mи значи веднага след кардиото ще пия млечно-яйчен,защото от суроватъчния ми е останало малко.И после 1 час след това ще ям нещо.

27.08.05
18:57

не мисля че е добре.яаш нещо 1 час слет кардио а млечно-яайчния го пии в друго време но не и веднага слет кардио.исчакаи другите да кажат и те :wink:

27.08.05
23:20

[quote author=“BabaVanga”]Mи значи веднага след кардиото ще пия млечно-яйчен,защото от суроватъчния ми е останало малко.И после 1 час след това ще ям нещо.

Абе пий суроватчен тогава му е времето нищо че е малко другия за после

28.08.05
18:08

Eми добре аз знам,че млечно-яйчния е добър за орелефяване,защото се разгражда бавно и предпазва мускулите от разпадане.Колко време след кардиото да го пия???

28.08.05
18:48

[quote author=“BabaVanga”]Eми добре аз знам,че млечно-яйчния е добър за орелефяване,защото се разгражда бавно и предпазва мускулите от разпадане.Колко време след кардиото да го пия???

Пи го когато решиш да попълниш белтъчните запаси но след тренировка независимо каква е суроватъчния е за предпочитане
Това дето казваш е вярно в млякото се съдържа казеин той прави този ефект но тук се търси бързо снабдяване на организма с белтъчини а суроватъчния е именно този дето се разгражда най бързо
Разбра ли ме бях подробен мисля

28.08.05
20:13

Разбрах те.Мерси

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1