26.08.05
14:11
Избрах си тази програма:http://www.bb-team.org/training/000162.php
Но мисля да правя кардио тренировка в дните,когато не ходя на фитнес в 7:00 сутринта.Стават 4 кардио тренировки и 3 с тежести.Дали е добре така при положение,че ще взимам Л-карнитин и ще трябва да го пия преди кардио тренировката.
Какво да ям след кардио тренировката.Също съм си взел млечно-яйчен протеин.Мисля да го пия преди лягане вечер.Дали може да се пие и след кардиото,а също се чуда дали не може да пия след обяда директно.
Всичко това смятам да правя 2 седмици.Дали стига при положение,че не съм много мазен?
От личен опит имам няколко забележки които може би ще ти помогнат.
Тази програма е за някои назобан шампион.
Абсолютно съм убеден че ще се претовариш.
Особенно ако си на диета сериозна.
Протеина концентрат за да се усвои по добре го взимай между храненията а не заедно с някаква друга храна.
При положение че ще се товариш яко всеки ден
не прекалявай рязко с диетата (свирепа НВД)
зашото ще се претовариш и ще грохнеш само след седмица
и аз си правя кардиото между дните на силова тренировка.
Нито реда на упражненията е правилен нито бройката на упражненията
е смислен... това е тренер тип самоубиец на инжекции с стероиди...
имам страхотно много забележки... към нея...
п
Единствено от диетата зависи дали ще гориш мазнини. В този смисъл, такова нещо като тренировъчна програма за изгаряне на мазнини няма. Трябва да прегледаш храненето си, ако искаш да правиш релеф, не програмата.
Първо аз досега тренирах по подобна програма само,че я изпълнявах 6 пъти в седмицата.Тренирах всеки мускул по 2 пъти на седмица.
Второ нямам концентрат,а млечно-яйчен протеин.Имам и суроватъчен,но той е изолат.
[quote author=”Петко К”]Единствено от диетата зависи дали ще гориш мазнини. В този смисъл, такова нещо като тренировъчна програма за изгаряне на мазнини няма. Трябва да прегледаш храненето си, ако искаш да правиш релеф, не програмата.
По принцип и аз знам,че най-важна е диетата,но пък тренировката с тежести нали трябва да помага за орелефяване.
Ако може да ми кажете какво да ям след кардио тренировката и въобще дали трябва да ям веднага след нея.Може ли след кардиото да пия млечно-яйчен протеин.Дали е добре да правя кардио тренировка в 7:00 сутринта?
Ами протеин веднага след тренировката за да предпазиш от разпад наличната мускулна маса за предпочитане суроватъчен че се усвоява най бързо
Според мен яж поне 1час след кардиото.Доколкото знам “горенето” продължава и след като спреш кардиото.
Mи значи веднага след кардиото ще пия млечно-яйчен,защото от суроватъчния ми е останало малко.И после 1 час след това ще ям нещо.
не мисля че е добре.яаш нещо 1 час слет кардио а млечно-яайчния го пии в друго време но не и веднага слет кардио.исчакаи другите да кажат и те :wink:
[quote author=“BabaVanga”]Mи значи веднага след кардиото ще пия млечно-яйчен,защото от суроватъчния ми е останало малко.И после 1 час след това ще ям нещо.
Абе пий суроватчен тогава му е времето нищо че е малко другия за после
Eми добре аз знам,че млечно-яйчния е добър за орелефяване,защото се разгражда бавно и предпазва мускулите от разпадане.Колко време след кардиото да го пия???
[quote author=“BabaVanga”]Eми добре аз знам,че млечно-яйчния е добър за орелефяване,защото се разгражда бавно и предпазва мускулите от разпадане.Колко време след кардиото да го пия???
Пи го когато решиш да попълниш белтъчните запаси но след тренировка независимо каква е суроватъчния е за предпочитане
Това дето казваш е вярно в млякото се съдържа казеин той прави този ефект но тук се търси бързо снабдяване на организма с белтъчини а суроватъчния е именно този дето се разгражда най бързо
Разбра ли ме бях подробен мисля