Лошо възстановяване или нещо друго?

15.11.12
13:12

Напоследък когато тренирам, мускулната треска ми са появява не на следващия ден, а на по следващия и стои около 2 дена, принципно мисля, че не трябва да е така. Храня се горе-долу така: сутрин 5 яйца със сирене, около 10,30 - 2 кисели млека, около 1 - ориз/боб/картофи, около 3 - 150гр. пилешко + 50гр. кашкавал, към 5 - 100гр орехи с едно кисело мляко и вечеря - пилешко/риба. Храната горе-долу я докарвам за средствата с които разполагам, да не би проблема да е в спането? спя по 5-6 часа на ден

15.11.12
13:44

Съня ;).

По принцип най-силната мускулна треска е на 48-ят час

15.11.12
19:19

казано от Александър Георгиев на 15.11.12, 18:44:

По принцип най-силната мускулна треска е на 48-ят час

Значи е нормално в деня след тренировката да не чувствам почти нищо, а чак на следващия да ма изпере яката? :д

Ами може и на другия ден, но казват че пика е на 48-мия час, а и при мен така се усеща, така че не виждам проблем

16.11.12
11:15

И аз съм горе долу така- на следващия ден почти нищо, но на 2рия :D. Съмнява ме да е лошо възстановяване, защото аз специлано се наспивам, а смятам, че храната ми също е на ниво. При мен също, дори на следващия ден имам мускулна, знам, че на 2рия ще ме боли много повече.

16.11.12
16:03

Ако си начинаещ , нищо чудно да имаш мускулна треска... дали след един ден или два , няма значение.След седмица/две , няма да я усещаш въобще тая мускулна треска.Не се притеснявай , не е от теб , всички сме минали от там ;)

17.11.12
15:54

казано от Atanas Georgiev на 16.11.12, 16:03:

Ако си начинаещ , нищо чудно да имаш мускулна треска... дали след един ден или два , няма значение.След седмица/две , няма да я усещаш въобще тая мускулна треска.Не се притеснявай , не е от теб , всички сме минали от там ;)

Е не съм най - големите начинаещи :Д мускулната треска не ме притеснява особено, работата беше там, че за първи път от както тренирам ми са появява чак след 1 ден :д
П.С. явно спането беше проблема :д

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1