Вашето мнение по програмата.

16.11.12
17:47

Здравейте пичове. От седмица насам си задавам въпросът за програмата , която правя.

1-ви ден - Гърди - бицепс

2-ри ден почивка.

3-ти ден Гръб - трицепс

4-ти ден почивка

5-ти ден Гърди - бицепс

6-ти ден почивка , но понякога ако не ме мързи правя бягане.

7-ми ден Гръб - Трицепс.

Общо взето всичко се повтаря. Както се вижда не правя упражнения за рамо и предмишница , защото според мен от бицепс упражненията а и от всички останали , които правя се помпи и става по-голяма предмишницата , както и рамото се развива. Все пак нека да чуя и вашето мнение по-въпроса. Дали подкрепяте програмата. Попринцип я правя от повече от 2 месеца , но съм доволен. Дали трябва задължително да правя упражнения за рамо както и за предмишница ? Приемам всякакви съвети . Поздрави :)

16.11.12
17:52

omg

16.11.12
17:56

При условие, че не тренираш краката, рамото и предмишницата са ти най-малкия проблем.

16.11.12
18:04

Добре.Благодаря ти за отговора.

16.11.12
18:47

На колко годинки си :D

16.11.12
19:01

Мда, на колко годники си, колко стаж имаш и защо реши, че може да минеш без крака, без тренировка за рамо, трапец, корем (за предмишница не питам)? Изобщо каква е целта ти - да сваляш, да качваш килограми или ей така за спорта?

16.11.12
19:10

Декември правя 17 години , стаж - година и някой месец 2,3 може би общо , като вклиуча времето когато бях на 13-14 и ходих яко по фитнесите ( 6 месеца) ( Но беэ това ) Стаж 7 месеца - 4 на street , 3 месеца вкъщи на уредите си. Ами аз бягам много във събота , ща не ща правя нещо за краката , напади правя и така.Краката също ги тренирам , но 1 път , 2 пъти макс във седмицата със много бягане . Рамото го развивам със лицеви опори , както и със упражненията за бицепс и всички останали , за предмишницата няма нужда да коментирам ( като бомба е след тренировка :Д ) . Предполагам , че упражненията запълват предмишницата , както и рамото ( най-вече тези за бицепс) . Ами да кача може би малко килограми , за сила най-вече . Друго - само краката признавам , че изостават малко или много , но и тях ги тренирам.

Искам само да знам дали според вас е удачна тази програма , мнение на по-опитни от мен. Аз я чувствам добре програмата , но искам и вашето мнение.

Мнението беше редактирано от Никсана на 16.11.12 19:17.

16.11.12
19:19

Я пачвай с клековете, бе кви са тия “тренирам краката с много бягане”, ти някоя манекенка ли си. Дай повече инфо- какви упражнения правиш в тия тренировъчни дни.

16.11.12
19:24

казано от Ivan Vasilev на 16.11.12, 19:01:

Мда, на колко годники си, колко стаж имаш и защо реши, че може да минеш без крака, без тренировка за рамо, трапец, корем (за предмишница не питам)? Изобщо каква е целта ти - да сваляш, да качваш килограми или ей така за спорта?

Само между другото може да мине без никакви упражнения специално за трапец и корем.
True story.

16.11.12
19:55

В крайна сметка какво ще тренира е резултат от целите, които гони. По принцип можеш да минеш и без абсолютно нищо, да муаш мръвки и да пиеш бира и ще качи кила, а от тяхната маса ще дойде и по-голямата сила. :D
За ей така, както го пише той, за сила и за малко кила следват други въпроси:
- сила къде?
- кила има ли значение от какво?

Така като го гледам момъка какво пише, според мен дори е излишно да се дават съвети, просто защото целите му са .. никакви.
Единтвения съвет, който ще свърши работа е да не пренебрегва краката.

Мнението беше редактирано от Ivan Vasilev на 16.11.12 19:57.

16.11.12
19:57

Включи 3-ти тренировъчен ден рамо-крака. По твоята логика от гърба се товарят биците, а от гърдите - трицепса..... значи само гърди-гръб :-)
За завършено, пропорционално тяло мачкай всичко.

16.11.12
19:58

Момък.. Хаха... Ами за цели може би не се изразих правилно , по-точно пропуснах , главно сила + маса , не е излишен и някой килограм . Исках само да кажете според вас програмата как ви се струва нищо повече.... Ако мислите , че програмата е безсмилислена кажете защо и така. Да , обмислял съм да правя 3-ти тренировъчен ден рамо - крака , но както казах по-горе рамото си се товари от упражненията за бицепс , лицевите опори и останалите упражнения и за не правя упражнения за рамо , защото то си се товари в крайна сметка. Краката единствено изостават , но ще се погрижа за тях. Напади-мапади , клекове ще измислим нещо :Д

Мнението беше редактирано от Никсана на 16.11.12 20:01.

16.11.12
20:07

Поне разтваряй дъмбели в страни или повдигай пак с дъмбели или лост - не е излишно и няма да ги претовариш.

16.11.12
20:07

Програмата е зле, за това, което аз рзбирам под думата “програма”. А за маса и килограми все си мислих, че са синоними...

16.11.12
20:18

Програмата е зле, защото не тренираш краката, защото не тренираш рамото, защото с разпределението което си дал няма да имаш силата, която искаш. Няма нужда даже да те питам какви упражнения правиш, защото и да ги напишеш пак самата ” програма ” е бол.

Тук в сайта има огромен избор от програми. Във форума също има доста програми за сила, из дневниците има хора, който тренират силово. Няма нищо лошо да експериментираш със своя програма, но без да си хвърлил поглед на изброените по - горе няма смисъл даже и да замисляш създаването на програма.

16.11.12
20:50

Благодаря эа отговорите. Трийте темата .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1