казано от cocobutt на 04.11.12, 20:02:
A ако си бръкнеш в носа, прекъсва ли фастът?
Това пък за какво беше? Нямам ли право да пиша в дневника ми и да искам информация относно нещата, които ме интересуват?
Както и да е, благодаря на Рамон за разбрания отговор :)
04.11.2012: ~ 21 часа фаст
3х5 вакуумки
08;30 - кафе
14;00- Тренировка
15;00 - 19;15 - сладкиш (600гр), 3 диетични бисквитки с мед, 75гр пилешки гърди, домат, ^краставица, ^чушка, 35гр сирене, много кашкавал (~200гр).
Добавки - мака, гинко билоба, витамини и минерали, 2x Papaya Enzymes.
Тренировка :
Рамене и ръце
1.Раменни преси с дъмбелите - 3х10,8,6 повторения
2.Вертолет - 2х8,6 повторения
3.Повдигане на ръце встрани с дъмбелите - 2х8,6 повторения
4.Сгъване на щанга от стоеж - 2х8,6 повторения
5.Сгъване на дъмбели - 2х10,8 на ръка
6. Лицеви опори ( акцент трицепс ) - 2х8,6 повторения
7. Разгъване зад глава с дъмбел - 2х 10,8 повторения.
Храна - то си се вижда, няма смисъл да коментирам. Сладкиша беше невероятен, обожавам го (nlove5)
А сега забелязах, че нямам хляб за сандвичи утре, така че почвам да си нося някакво месо. Утре ще са пилешки гърди и малко сирене, дано не се развалят.
Размисли - тренировките минаха добре, доволна съм.
Днес намерих в шкафа 1 опаковка Fat Burner Plus AFP, бяха ми го дали като подарък, та от утре мисля да почна да го пия, като ще се старая храненето да е максимално изчистено (за кой ли път го казвам..). Интересно ми е дали ще има някакъв ефект, въпреки ниската цена на продукта. После ще споделям. :)
А ето и снимчици на сладкиша, има преди и след :D
Мнението беше редактирано от Petya на 04.11.12 21:45.
05.11.2012: ~ 21,5 часа фаст
3х5 вакуумки
05;00 - кафе
10;00 - Тренировка
16;30 - 20;00 - 120гр пилешко филе, 70гр сирене, домат, ^краставица, ^зелена чушка, 170гр кашкавал, 100гр риба хек плакия, 5 маслинки.
Добавки - 2x Fat Burner Plus AFP, мака, гинко билоба, витамини и минерали, 1х Papaya Enzymes.
Тренировка :
Гърди и гръб
1. Лицеви опори ( акцент гърди ) 3х12,10 повторения
2. Лицеви опори ( акцент горна част )- 3х10,8,6 повторения
3.Флайс с дъмбелите - 3х12,10,8 повторения @5кг
4. Гребане с щанга - 3х 10,8,6 повторения @ 20кг
5. Сумо мъртва тяга - 3х 10,8,6 повторения @ 20кг
6. Добро утро - 3х 10,8,6 повторения
Храна - днес беше добре, доволна съм. Носих си пилешко филе и сирене за в училище и нямах никакви проблеми с миризмата. :)
А, реших как ще я карам отсега нататък. Ще гледам да се придържам към ВМ-НВД, като ще си правя едно зареждащо ядене седмично, което вероятно ще е в неделя (защото имам прилична тренировка тогава) и сигурно ще е нещо от сорта на пица или някаква домашна благинка. Мисля, че така ще е най-добре, поне няма да имам cheat day, а само cheat meal. :)
Размисли - доста натоварен ден, ранно ставане и следователно сега съм скапана. (yawn)
05.11.12
23:50
Петя, може ли рецептата за сладкиша? Изглежда много вкусно! (inlove)
Разбира се, че може, но предупреждавам, че няма нищо здравословно в него (giggle)
Необходими продукти:
1 пакет финни кори
2л прясно мляко
1л сладкарска сметана
2 пакетчета нишесте по 80гр
захар на вкус ( ~2 чаени чаши)
Приготвяне:
Кората се дели на две и се мажат с по малко масло. Залепват се и се пекат на фурна, докато хванат лек загар. Но в тавата, в която се пекат корите се слага още малко масло. Това се прави с всички кори.
Кремът:
Млякото и сметаната се смесват, добавя се захарта и се слага да се вари. Нишестето се разтваря във вода и преди да заври млякото се сипва на тънка струя и се бърка до получаване на гъст крем.
След това започват да се редят: кора, крем, кора, крем и така докато стигне, като накрая се завършва с крем. Отгоре се поръсва с настъргани орехи за разкош. :)
По желание може да се сложи в хладилник.
Малко глупаво го обясних, ще ме извините, но нямам навик да пиша рецепти. И все пак си е това. Страшно вкусен е! :))
Малка поправка в рецептата ако нямаш нищо против.
Корите се сушат във фурната желателно е на вентилатор , а не се пекат . За крема ако искат , някой да заменят нишестето , защото след обработка става някаква пълна помия съставът и вместо него могат да ползват жълтъци и ще получат крем брюле .
Мнението беше редактирано от Стоян на 06.11.12 22:15.
Няма проблем, всеки може да експериментира както пожелае. Майка ми го прави по този начин, затова го споделям него. Иначе името на сладкиша е торта Наполеон, можете да погледнете в нета за рецепти и да съчетавате.
Поздрави! :)
06.11.2012: ~ 19,5 часа фаст
3х5 вакуумки
06;00 - кафе
18;30 - Тренировка
15;35 - 20;15 - 55гр пилешки гърди, 50гр контра филе, домат, ^краставица, ^чушчица, 130гр кашкавал, ~130гр сирене, 5 маслинки, 100мл вино от дренки.
Добавки - мака, гинко билоба, 1x Papaya Enzymes, витамини и минерали, 2x Fat Burner Plus AFP.
Тренировка :
Кръгова:
1. Гребане с щанга - 10 повторения
2. Лицеви опори акцент гърдите - 10 повторения
3. Изнасяне на дъмбели пред тяло - 10 повторения
4. Сгъване на дъмбели - 10 повторения на ръка
5. Разгъване на дъмбел зад глава - 10 повторения
6. V-ups - 10 повторения
7 кръга от всичко!
Храна - добре беше днес. :)
Размисли - прилично приятен ден. И тренировката беше приятна, почти се изпотих. :D
07.11.2012: ~ 20 часа фаст
3х5 вакуумки
08;00 - кафе
10;00 - Тренировка
16;30 - 18;45 - 130гр контра филе, 120гр кашкавал, 105гр сирене, малко нар, глътка Nestea.
Добавки - 2x Fat Burner Plus AFP.
Тренировка :
Крака и корем
1. Заден клек - 4х 12,10,8,6 повторения
2. Български клек - 4х 12,10,8,6 повторения на крак
3. Плие - 3х12,10,8
4. Римска тяга - 3х10,8,6 повторения
5. Глутелус ритник - 3х24, 20, 16 повторения
6. Планк - 3х40 секунди
7. V-преса - 3х12 повторения
8. Коремни преси - 3 х 30 повторения
9. Наклони встрани с дъмбел - 3х30 повторения
10. Вдигания на крака встрани от легнало положение - 3х10 повторения на всяка страна.
Храна - екстра беше днес. Бях на театър и трябваше да си нося храната за целия ден в училище. :)
Размисли - супер ден. Както казах, бях на театър за пръв път през живота ми (срам..) и много ми хареса. Няма да е лошо по-често да посещавам това място! :)
Иначе и тренировката беше гот. Реших през 2 месеца да сменям българският клек с напади и обратното. Малко разнообразие да има. По съвет на брат ми, днес си превързах колената с бинт (понеже ме наболяват от време на време) и имах чувството, че имам повече сила. Чудно до сега защо не съм го правила.. :)
Ето и една снимчица на днешната ми дажба:
Мнението беше редактирано от Petya на 08.11.12 00:12.
08.11.12
07:52
16;30 - 18;45 - 130гр контра филе, 120гр кашкавал, 105гр сирене, малко нар, глътка Nestea.
Петя много ми харесва дневникът ти, но ще те помоля да хапваш повечко... :( не искам да ти кажа да се тъпчеш, но наистина ти е малко храната ;)
Поздрави и хубав ден ! (sun)
Благодаря, Наталия! За това, че проявяваш интерес към дневника ми (и аз си те следя редовно (wasntme) ) и че ми даваш съвети. Наистина храната вчера беше доста малко, но не ми се мъкнеха повече кутии в училище. Ще гледам тези дни да я увелича, пък и в неделя ще си заредя добре (giggle)
Поздрави! (sun)
08.11.2012: ~ 21 часа фаст
3х5 вакуумки
06;00 - кафе
15;35 - 20;30 - 110гр контра филе, 95гр сирене, 175гр кашкавал, домат, ^краставица, ^чушка, 5 маслинки, 3-4 лъжици мусака, 100мл вино от дренки.
Добавки - мака, гинко билоба, витамини и минерали, 2x Fat Burner Plus AFP.
Тренировка : почивка.
Храна - днес храната беше повече. Слушам и изпълнявам! (blush)
Размисли - няма нужда да ви занимавам с глупости, а и не ми се пише, така че само мога да ви пожелая лека вечер |-)
П.П. Забравих само да кажа, че имам много приятна мускулна треска на дупето. Явно вчера не съм си въобразявала, че клякам по-добре (sun)
Мнението беше редактирано от Petya на 08.11.12 23:53.
02.11.2012: ~ 19 часа фаст
3х5 вакуумки
06;00 - кафе
10;30 - Тренировка
15;45 - 20;30 - 100гр контра филе, 155гр кашкавал, ~60гр сирене, домат, краставица, ^чушка, 4 маслинки, 130гр вино от дренки, 7 ^бонбонки (снима)
Добавки - мака, гинко билоба, 1x Papaya Enzymes, витамини и минерали, 2x Fat Burner Plus AFP.
Тренировка :
Кръгова:
6. V-ups - 10 повторения
7 кръга от всичко!
Храна - прилично, като изключим бонбоните. Но това са ми едни от любимите домашни бонбонки, връщат ме в детството :D Слагам и една снима (inlove)
Размисли - приятен ден, но много ми се спи. :(
Тренировката беше добре, за около 14 минути :)
Петя, тъкмо преминах на вълна “Нещо не ми се яде сладко напоследък” и сега снимка на бонбонки :) Май няма да продължи дълго вълната и аз ще трябва да си направя :)
Хахаха то и мен постоянно ме блъскат такива вълни, ама бързо утихва морето :D
Бонбонките са супер, наподобяват скаличките по сладкарниците, но са по-хубави (inlove)
08.11.2012: ~ 18 часа фаст
3х5 вакуумки
07;00 - кафе
14;30 - 18;30 - //
Добавки - витамини и минерали, 2x Fat Burner Plus AFP.
Храна - зареждането беше днес |-)
Нямаше нищо за ядене у нас и трябваше да се чудя какво да готвя на брат ми, та ми беше по-лесно да мина през Аладин и да взема една пица и 2 дюнера, та с брат ми си хапнахме :D
Размисли - :)
С интерес ти следя дневника, защото сефте виждам циклично хранещ се човек, да яде в прозореца преди обяд. Как се чувстваш? При повечето хора (включително и аз), гледаме да има едно голямо ядене на вечеря, след което по принцип ходим да спим. При теб има ли го този ефект :)
Ramon, благодаря! Надявам се да продължаваш да ме следиш и да ме поправяш там, където греша (sun)
Относно прозореца, не ям преди обяд, по-скоро е в ранния следобед. Избрала съм този интервал от време, защото често ми се налага да ставам в 4-5 часа и ако трябва да чакам до вечерта, за да ям ще ми е малко тежко. Не че не мога да издържа, но просто червата ми почват да къркорят и то в училище, което не е много приятно (след като го споменах, някой знае ли как може да се спре къркоренето? :D ) Така се чувствам най-добре, точно когато започна да огладнявам повечко идва прозорецът. Иначе не ми прави проблем да се наям и преди лягане, но ако ям да речем към 22 часа, на следващия ден ще трябва да ям в 18 някъде, за да има поне 20 часа фаст, колкото се и опитвам да бъде. Само в събота си позволявам фаста да е по-кратък, но това е защото ставам рано, после имам излизане за 4-5 часа и след като се прибера няма какво да правя и само за ядене мисля. :)
Kath, честно казано не мога да забележа някакъв ефект от вакуумките, т.е. не мога да разбера дали е от тях или от нещо друго. Но въпреки това смятам, че няма да ми навредят, даже напротив. Препоръчвам ти ако имаш време да ги пробваш , според мен само може да са ти в полза. :)
Поздрави и лек ден на всички! (sun)
против къркорене- храна :D. Иначе при мене цигара, кафе или вода оправят нещата, въпреки че не ми къркорят червата изобщо.
То и на мен рядко ми къркорят, но започват точно в най-неподходящият момент - по средата на часа, когато всички мълчат. :D
04.11.2012: ~ 21 часа фаст
3х5 вакуумки
09;00 - кафе
14;00- Тренировка
15;50 - 19;00 - 85гр контра филе, 120гр кашкавал, ~100гр сирене, домат, краставица, ^чушка, 4 маслинки, 5 хапки бял хляб.
Добавки - мака, гинко билоба, витамини и минерали, 1x Papaya Enzymes, 4x Fat Burner Plus AFP, таблетка разтворим калции + D3.
Тренировка :
Рамене и ръце
Ab Ripper X2
Храна - сравнително прилично като изключим хляба. :)
Баба ми е изпратила чушки с боб, мммм.. любимото ми ядене по Коледните празници. Утре ще си хапна (inlove)
Размисли - леко мързелив ден, нямаше толкова много учене.
Пробвах втората версия на Ab Ripper-а. Добре беше, но някои упражнения не съм сигурна дали ги изпълнявам правилно, труднички ми се струват. Утре ще споделям как съм. :)
Мнението беше редактирано от Petya на 11.11.12 22:25.
12.11.2012: ~ 21,5 часа фаст
3х5 вакуумки
05;40 - кафе
09;30 - Тренировка
16;30 - 20;20 - 90гр контра филе, домат, краставица, ^чушка, 4 маслинки, 4 ^пълнени чушки с боб (200гр), много сирене (вероятно над 150-200гр).
Добавки - 2x Fat Burner Plus AFP, мака, гинко билоба, витамини и минерали, 1х Papaya Enzymes, 4x Fat Burner Plus AFP, таблетка разтворим калции + D3.
Тренировка :
Гърди и гръб
Храна - нещо не съм доволна днес. Чушките май не са особено здравословни, пък и сиренцето като че ли дойде в повече. Поне кашкавал нямаше (whew)
Размисли - приятен ден, хубава тренировка.
Брат ми в сряда има рожден ден и се чудя с какво да чийтна, т.е. дали да ходим на сладкарница, или на пицария примерно (giggle)
казано от Petya на 12.11.12, 23:25:
12.11.2012:
Брат ми в сряда има рожден ден и се чудя с какво да чийтна, т.е. дали да ходим на сладкарница, или на пицария примерно (giggle)
Не трябва ли той да реши къде да идете ;)
сладкарница, или на пицария
Имам решение на проблема- ултимативно при това: и двете! :D :D
казано от Puma на 12.11.12, 23:32:
Не трябва ли той да реши къде да идете ;)
Така трябва по принцип, но където му кажа аз, там ще отидем (devil)
казано от Скота на 13.11.12, 00:25:
сладкарница, или на пицария
Имам решение на проблема- ултимативно при това: и двете! :D :D
Как добре ме разбираш.. :D
13.11.2012: ~ 19,5 часа фаст
3х5 вакуумки
05;00 - кафе
18;30 - Тренировка
15;35 - 19;45 - 80гр контра филе, 95гр сирене, 30гр кашкавал, домат, краставица, ^чушчица, 4 маслинки, 4-5 лъжички мусака с тиквички, малко повече от 1/4 тава с млечна баница (пълнозърнеста юфка).
Добавки - мака, гинко билоба, 1x Papaya Enzymes, витамини и минерали, 4x Fat Burner Plus AFP, разтворима таблетка калции + D3.
Тренировка :
Кръгова:
6. V-ups - 10 повторения
7 кръга от всичко!
Храна - то си се вижда, няма какво да коментирам :D
Размисли - нямах време вчера да пиша, затова сега попълвам. Денят беше сравнително приятен, тренировката също мина добре - за около 14 минути :)
А днес брат ми има рожден ден и така като гледам нещата наистина отиват и към сладкарница, и към пица :D
14.11.2012: ~ 22 часа фаст
3х5 вакуумки
06;00 - кафе
10;00 - Тренировка
17;30 - 20;00 - //
Добавки -
Тренировка :
Крака и корем
1. Заден клек - 4х 12,10,8,6 повторения
2. Български клек - 4х 12,10,8,6 повторения на крак
3. Плие - 3х12,10,8
4. Римска тяга - 3х10,8,6 повторения
5. Глутелус ритник - 3х24, 20, 16 повторения
6. Планк - 3х40 секунди
7. V-преса - 3х12 повторения
8. Коремни преси - 3 х 30 повторения
9. Наклони встрани с дъмбел - 3х30 повторения
10. Вдигания на крака встрани от легнало положение - 3х10 повторения на всяка страна.
Храна - disaster.. :D Имаше тортичка “Бяла Неделя”, пица, домашни бонбонки, малко мезенце и още :) А тортата беше толкова сладка, че на някой нормален човек вероятно би му станало лошо, ама на мен ми дойде екстра :D
Размисли - страхотен ден, изпълнен с приятни моменти. :) И тренировката мина перфектно, общо взето днес няма да се оплаквам :D
15.11.2012: ~ 20 часа фаст
3х5 вакуумки
05;00 - кафе
15;45 - 20;00 - 80гр контра филе, ~100гр сирене, 150гр кашкавал, домат, краставица, зелена чушка.
Добавки - витамини и минерали, 2x Fat Burner Plus AFP, мака, гинко билоба, 1 разтворима таблетка калции + D3.
Храна - добре беше (wasntme)
Размисли - денят като цяло беше натоварен, спеше ми се постоянно. :(
П.П. пак забравих да спомена, че имам лека мускулна треска на дупето. Започвам да оставам доволна от тренировката в сряда (sun)
Мнението беше редактирано от Petya на 15.11.12 23:50.
16.11.2012: ~ 21 часа фаст
3х5 вакуумки
05;00 - кафе
10;40- Тренировка
15;45 - 19;00 - 135гр кашкавал, 80гр контра филе, 55гр сирене.
Добавки - 4x Fat Burner Plus AFP.
Тренировка :
Кръгова:
7 кръга от всичко!
Храна - добре беше. Днес отново си носих цялата храна, та затова количествата са толкова ограничени. :)
Размисли - изтощаващ ден, но доста добре по отношение на тренировката. Много добре се чувствах след нея, добра комбинация се оказа кръговата + ab ripper-a.
П.П. забелязвам, че ръцете прогресират. Баницата добре се е пооформила :D
Мнението беше редактирано от Petya на 18.11.12 18:35.
Ето малко снимки (giggle)(giggle)
Мнението беше редактирано от Petya на 17.11.12 14:47.
Я ги разкарай тези режими и вземи се храни, като хората. Имаш страхотен потенциал, а сама го спираш (envy)
Благодаря, Лили! (sun)
Еее Дивичка, какво му е на режима? Знаеш че теб си те слушам - каза да намаля тренировките, да спра да броя калории, всичко направих. Някакви идеи как да развия потенциала, за който говориш? (wasntme)
Заради многото напрежение, на което съм подложена напоследък и на което се очаква да продължавам да се подлагам, се чудя дали да си взема мента, глог и валериан. Ще ви помоля за някакъв съвет дали изобщо има смисъл и евентуално ако има, за някаква марка.
Поздрави :)
17.11.2012: ~ 18,5 часа фаст
3х5 вакуумки
07;00 - кафе
12;20- Тренировка
13;30 - 18;20 - това от снимките + още 1/4, спагети, протеин с кисело мляко, малко крема сирене Филаделфия, допълнително царевица, 1 бонбон toffifee
Добавки - мака, гинко билоба, витамини и минерали, 1x Papaya Enzymes, 4x Fat Burner Plus AFP, таблетка разтворим калции + D3.
Тренировка :
Рамене и ръце
Храна - и днес стабилно си хапнах. :D
Утре последно ще бъде чийт ден и после махам всякакви глупости поне до Коледа !! Ще празнуваме рождения ден на брат ми, та затова. :)
Хубавото е поне, че нямам вече угризения за това какво съм изяла, какво съм изпила. Дояде ми се пица и казах на майка ми да ми направи :)
Размисли - сравнително приятен ден, но пак ми е страшно уморено. Този уикенд и двата дни трябва да ставам рано, даже и утре няма да мога да се наспя. |-)
Имаше толкова много неща, които исках да напиша, но сега всичко ми избяга от главата. Утре ако се сетя ще си спамя..
Лека вечер! (sun)
Мнението беше редактирано от Petya на 18.11.12 18:36.
казано от Petya на 18.11.12, 00:13:
04.11.2012: ~ 18,5 часа фаст
04.11? Да не си объркала нещо? И предния ти пост е за 04.11, а по-предния за 15.11 :D :P
П.П. Пицата изглежда безумно вкусна (nlove10)
Мнението беше редактирано от Kath на 18.11.12 06:22.
казано от Petya на 17.11.12, 17:39:
Благодаря, Лили! (sun)
Еее Дивичка, какво му е на режима? Знаеш че теб си те слушам - каза да намаля тренировките, да спра да броя калории, всичко направих. Някакви идеи как да развия потенциала, за който говориш? (wasntme)
просто се храни редовно и достатъчно. Разбери че нямаш нужда да чистиш, а да качиш маса. За този потенциал говоря. Затова не се показват релефите и плочките. цикличното е хубаво нещо, но си постоянно в катаболно състояние + кортизол и т.н, та язък за тренировките.
Kath, така и не свикнах да сменям и датата... Понеже съм скучна и тренировките са ми еднакви, си копирам постовете, сменям всичко друго, но датата все я забравям. (dull) Благодаря за поправката (sun)
Охх, Дива, наистина оценявам съветите ти, но започвам стабилно да се обърквам. Имаш много по-голям опит от мен и съм сигурна, че си права за това, което казваш, но нали целта е да се изпробват всички режими и всеки сам да намери “най-добрия” за него. Може и да не съм права, но мисля че ЦХ е моят режим. Ще опитам още известно време на него като храната ще я оправя и ще се старая да си набавям всичко необходимо.
Надявам се да продължаваш да се отбиваш (F)
18.11.2012: ~ 19 часа фаст
3х5 вакуумки
06;40 - кафе
13;30 - 18;30 - //
Добавки - витамини и минерали, 2x Fat Burner Plus AFP, мака, гинко билоба, 1 разтворима таблетка калции + D3, 2х Papaya Enzymes.
Храна - отвратително.. като за последно :D
Иначе за рождения ден с майка ми сготвихме заек в гювеч + свински пържолки за разкош (inlove) Другото няма да го коментирам. :)
Размисли - приятно, цял ден празнуване. Умората се понатрупва, ще видим кога ще мога да си отспя. :)
19.11.2012: ~ 21 часа фаст
3х5 вакуумки
05;00 - кафе
10;00 - Тренировка
15;40 - 20;00 - 90гр контра филе, 80гр сирене, 160гр кашкавал, домат, краставица, 3 маслинки, пастърма.
Добавки - мака, гинко билоба, витамини и минерали, 1х Papaya Enzymes, 4x Fat Burner Plus AFP, таблетка разтворим калций + D3.
Тренировка :
Гърди и гръб
+ 3х2 набирания надхват.
Храна - Окончателно оправям храната! Няма да има зареждащи дни, хранения и т.н. Вчера майка ми ми каза, че толкова време се стараех и изглеждах добре, а сега точно преди бала съм щяла да се освиня. Това определено ме мотивира (devil)
Днес все още не беше толкова добре, но от утре ще си отрязвам по едно по-голямо парче кашкавал и това ще ми е. Че така много прекалявам.. :)
Размисли - сравнително приятен ден. Мисля да добавя по някое набиране към понеделнишката тренировка, даже може и в някой друг ден да вися по лоста. Иначе днес направих само толкова набирания, защото брат ми ми е взел ръкавиците, а целите ми ръце стават в мазоли без тях.. (envy)
20.11.2012: ~ 19,5 часа фаст
3х5 вакуумки
05;00 - кафе
18;30 - Тренировка
15;35 - 19;45 - 100гр контра филе, 80гр сирене, 110гр кашкавал, домат, краставица, чушка, 4 маслинки.
Добавки - мака, гинко билоба, витамини и минерали, 2x Fat Burner Plus AFP, разтворима таблетка калции + D3.
Тренировка :
Кръгова:
6. V-ups - 10 повторения
7 кръга от всичко!
Храна - сравнително добре. :)
Размисли - леко натоварен ден. При тренировката не бях особено енергична, но след целия този ден е нормално. Много мразя да тренирам вечер (dull) И все пак не беше толкова зле. :)
П.П. сутринта ми беше изключително трудно да се събудя и реших да легна за 10тина минути. По-късно се сетих, че Норчето ми беше пратила статия, в която се споменаваше именно за това, че е добре през деня човек да заспива от време на време за 10-15 минути. Е, ако може да спи повече, още по-добре. Та смятам да пробвам през определен период от време да лягам за малко, да видя дали ще има някаква разлика. :)