27.08.05
16:57
искам да направя релефни гърди. Моля ви кажете ми някаква методика за по-релефни гърди?
Мнението е модерирано.Моля пишете на Кирилица и прочетете Правилата.
raz-r
пиши на кирилица :!:
такава методика за релеф няма.пьрво качи мусколна маса и после мини на НВД за урелефяване :wink:
или по - правилно да те насоча към 12-15 повторения в серия и унтензивна тренировка!
28.08.05
11:33
еми има ли значение упражненията които правя и начина по който ги комбинирам
принципно има значение.дай да ти видим упражненията как си ги нагласил и ще видим добре ли са комбинирани.
28.08.05
17:37
по принцип ходя на фитнес 4 пъти в седмицата и тренирам гърди на първия ден а те са 1)полулег 5x14,12,10,8,6 2)права лежанка 5x14,12,10,8,6 3)обратен наклон 5x14,12,10,8,6 4)педдек флаис 3x12,10,8
правиш моного серии и много повторения.намали всичко на 3х8.тренирай докато качищ достатьчно маса и после минаваш на НВД за орефяване :wink:
28.08.05
22:25
мерси за съвета но не знам НВД какво значи тренирам от скоро :?
28.08.05
22:33
bolkers, той пита за релеф и дълбочина, ти му казваш да качи маса? Не му помагаш :)
НВД = Ниско Въглехидратна Диета
Ползвай бутона “Търсене” и разгледай www.bb-team.org
Това което Питона ти е казал е вярно. За релеф ти трябват 2 неща:
1. Правилно хранене - т.е. НВД-то за което говорим. Прием на по-малко въглехидрати и по-голямо количество протеини.
2. За релеф се прави с по-малки почивки(по-интензивна тренировка), повече повторение 10-14. За дълбочина препоръчват упражнения с кабели, въжета и т.н.
Няма как да направи релеф, без достатъчмно мускулна маса. Релеф значи ниско ниво на подкожни мазнини, така че да си личат добре развитите мускули отдолу ;) Като няма нищо под мазнините, какво ще покаже, като изчисти? Първо трябва маса, после релеф. А и той пита само за релефни гърди, което е невъзможно по - принцип, да орелефиш само един мускул. Мен малко ме съмнява, че автора на темата е наясно с понятието релеф.
Да тренира една година поне за мускулна маса, после да поизчисти малко, и ще има желаните релефни гърди ;)
28.08.05
23:13
Никъде не е писал стаж, кила, ниво .... :oops:
Еми съдейки по въпроса му не е много напред с материала ;)
29.08.05
14:28
еми значи висок съм 170 см и тежа 78 кг и искам да направя стегнати гърди предимно горя мазнини защото това ми е проблем и тренирам сериозно от 2 месеца