Изменение на гръден кош

21.11.12
17:13

Здравейте , приятели :) Имам много гаден и комплексиращ проблем с гръдния кош , където се събират ключиците под врата , незнайно защо ми е изпъкнало и много грозно .Този проблем го имам от доста време (сега като се загледах и в по стари снимки ) но не е било чак толкова .Сега след като свалих КГ , стана много ужасно .Искам да знам дали някой от форума е имал(има), същия проблем и с какво може да се повлияе и спре това изпъкване .Незнам , какво да правя , да тренирам само горната част на гърдите и предно рамо , да не тренирам , да плувам ..... В момента горната част на гърдите не са ми развити , явно защото под друг ъгъл работи мускулатурата .Готов съм на всичко да се отстрани този гаден проблем .
П.п Не съм боледувал от рахит за да имам т.н. птичи гърди ..

Темата беше редактирана от Слай на 21.11.12 17:13.

21.11.12
19:42

Честно казано, аз проблем не виждам.

21.11.12
19:52

Няма нищо нередно не се филмирай излишно, просто ти липсват килца малко. Като качиш мускулна маса в гърдите няма да имаш грижи. Равивай раменния пояс силово и всичко ще е чук ;)

21.11.12
20:03

Проблема не е само в килцата ......... Колко килца да стана 90-100 ? в момента съм 76-77кг на 180 , и до сега не съм виждял нито един в залата на този ръст и тези килограми с такъв проблем , не е до килцата

21.11.12
20:07

При 90-100 кг със сигурност няма да ти се виждат кокалите, просто си слаб!!!

21.11.12
20:23

Добре слаб съм , тогава защо хора с моето телосложение нямат този проблем ?

21.11.12
20:24

Едно е 76кила с 6%бф,друго си е 76 кила с 15% бф..Това,че сте на еднакви кила не означава,че трябва да сте еднакви като телосложение.

21.11.12
20:31

казано от Шмекера на 21.11.12, 20:03:

......... Колко килца да стана 90-100 ?

Да, на този ръст толкова ще ти дойдат добре ;)
И не, нямаш проблеми, освен малкото мускулна маса и не много ниския процент мазнини.
П.П. Костната структура не можеш да измениш с тренировки.

Мнението беше редактирано от Петко К на 21.11.12 20:34.

21.11.12
20:37

казано от Шмекера на 21.11.12, 20:23:

Добре слаб съм , тогава защо хора с моето телосложение нямат този проблем ?

Защото хората сме различни, следователно имаме и различни костни структури. Всеки един от нас работи с база дадена от майката природа и само от усилията и постоянството зависи до къде ще стигне. Не гледай другите а само себе си и нека ориентир ти бъде огледалото ;)

А това че другите нямат този “козметичен” проблем не значи нищо, може на теб да ти е по-голям х*я, така че свиркай си и хапвай здраво, всичко ще се нареди ;)

21.11.12
20:55

Ясно разбрах ви , но и друг е проблема  , който пак опира до майката природа и до гена че първо качвам в гъза и краката и след това почвам и цялото тяло , което също мраза .. явно трябва да ми препоръчате тренировъчен вариант за издръжливи и силни крака (а не големите , масивни и тн) Тренирам от 2,5 години бойни спортове Теакуон-до,карате,кик бокс .Мога да кажа че се храна здравословно .. незнам и аз в много объркано положение съм

21.11.12
21:25

И аз имам тоя “проблем” първо да качвам на гъз, корем и крака. Ако мислиш, че имаш малко мускул по себе си, въпреки че тренираш от две години и половина бойни спортове почни да си тренираш и за качване на мускулна маса. Аз самия си тренирам бойни спортове и знам, че там по принцип килограмите ти са ниски,защото тренировките там са много интензивни. Иначе храни си се здравословно и си тренирай здраво.
Иначе ако искаш си вкарай и малко силови тренировки - няма да са ти излишни, а и от тях качваш мускулна маса и имаш по-силен удар особено на бокса и кик-бокса. От това би трябвало да качиш маса и на гърдите и да не ти изглеждат толкова зле.

21.11.12
21:57

Нищо ти няма, просто нямаш никава мускулна маса.

21.11.12
22:09

казано от gazena gadinka на 21.11.12, 21:25:

Иначе ако искаш си вкарай и малко силови тренировки - няма да са ти излишни, а и от тях качваш мускулна маса и имаш по-силен удар особено на бокса и кик-бокса. От това би трябвало да качиш маса и на гърдите и да не ти изглеждат толкова зле.

Там е и един от проблемите че още се възтановявам , имах манипулация на сърцето и докторите ми казаха поне 1 година да ги избегна силовите тренировки , иначе си ходя на фитнес , тренирам си здраво ... Но за мен силовата тренировка е двуразовото трениране , с кръгови тренировки в фитнеса , но за сега ще се опитам да постигна резултати с по-ниско тренировъчно темпо.

21.11.12
22:47

Слушай си докторите, като мине 1 година си направи ЕКГ и се консултирай с лекарите дали можеш да започнеш силови тренировки. Слушай тялото си и реагирай на сигналите му. Когато имаш зелена светлина започни отдалече със силовите тренировки и бавно прогресирай - бърза работа нямаш :) А иначе не се филмирай това е бял кахър твоето, всичко ще се нареди вкарай малко позитивизъм и ще стане по-лесно отколкото изглежда.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1