Издутина при трицепса

23.11.12
00:39

Проблема ми е следният когато трицепса ми се напомпа някакво гадно меко като топче като издутина  ми изкача  в горната част на трицепса  :( ! Кажете какво да правя или съответно какъв лекар да търся  :)

Темата беше редактирана от Radi Zairov на 23.11.12 00:40.

АЧ

23.11.12
10:44

Как тренираш трицепса, колко упражнения, серии,повторения, работни тежести ?

23.11.12
15:46

Прилича на мастна тъкан.

23.11.12
16:14

Мисля, че е вена. На много хора им се получава по същия начин.

23.11.12
19:08

Може да е просто слабо място във фасцията, която обвива ръката и при напомпване да “излиза” част от мускула там. Пробвай да си стегнеш ръката както е на снимката и опитай как е на пипане. Ако е част от мускула както ти казах би била с твърда консистенция подобно, но малко по-меко от самия стегнат мускул. Ако е вена както казва интродюсер, ще е по-меко и пръста ти ще потъва в него по-лесно при стегнат мускул на ръката.

Мнението беше редактирано от Камен Илиев на 23.11.12 19:09.

25.11.12
02:32

казано от Камен Илиев на 23.11.12, 19:08:

Може да е просто слабо място във фасцията, която обвива ръката и при напомпване да “излиза” част от мускула там. Пробвай да си стегнеш ръката както е на снимката и опитай как е на пипане. Ако е част от мускула както ти казах би била с твърда консистенция подобно, но малко по-меко от самия стегнат мускул. Ако е вена както казва интродюсер, ще е по-меко и пръста ти ще потъва в него по-лесно при стегнат мускул на ръката.

На докосване е меко такова гадно (puke) .

Мнението беше редактирано от Radi Zairov на 25.11.12 02:32.

25.11.12
02:36

казано от Ачо на 23.11.12, 10:44:

Как тренираш трицепса, колко упражнения, серии,повторения, работни тежести ?

Тренира заедно с бицепса редувал леки (8-12) и тежки (4-6) :)

25.11.12
16:53

Имам същия проблем,само че въпросното топче се появява над мишницата...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1