29.08.05
15:31
Абе тренирам си вкъщи само и се чудя така дали е добре :
Пон - лицеви
Вторник - бицепс трицепс
сряда - почивка
четвъртък - лицеви
петък - бицепс трицепс
събота и неделя почивка ?
29.08.05
16:58
[quote author=“WESTA”]горе долу става!
а какво правиш за бицепс и трицепс?
Дигам дъмбел ;)
е що не земеш да тренираш повечко мускулни групи. вкарай рамо, гръб, предмишница, трапце. даже и крака можеш да тренираш. всички мускулни групи са важни :wink:
29.08.05
19:02
[quote author=“grafa”]е що не земеш да тренираш повечко мускулни групи. вкарай рамо, гръб, предмишница, трапце. даже и крака можеш да тренираш. всички мускулни групи са важни :wink:
Ами да grafa е прав.
Аз също тренирам в нас обаче имам и щанги гири дъмбели мн дикове и лежанка и се чувствам мн по удпбно отколкото в зала. :lol:
29.08.05
20:05
и аз се знабдих с щанга и дъмбели но ми се струва че у нас не тренирам качествено затова смятам да се ориентирам отново към залата :?
Ако ще тренираш прави всички мускулни групи щото дисбаланса знаеш ли колко смешен може да бъде
30.08.05
14:03
Е да ама аз имам само 1 дъмбел и тва е няма как да са сички мускулни групи .... :x
30.08.05
15:10
Не повече от 10 килограма.
рамо - повдигане напред, на страни, на зад (със свободната ръка се хващащ някаде).
гръб-гребане с дъмбел
трапец - повдигане
корем-преси
прасец-повдигане на пръсти
бедра-качване и слизане на леглото с един крак, качване по стълби
30.08.05
16:32
[quote author=“grafa”]рамо - повдигане напред, на страни, на зад (със свободната ръка се хващащ някаде).
гръб-гребане с дъмбел
трапец - повдигане
корем-преси
прасец-повдигане на пръсти
бедра-качване и слизане на леглото с един крак, качване по стълби
Тва всеки ден :shock:
Е да ама аз имам само 1 дъмбел и тва е няма как да са сички мускулни групи .... :x
Сигурен ли си в това за всички мускулни групи има упражнения с дъмбел но поне трябва да се разглобява и да се променят килата щото за 2-3 седмици и ще свикнеш с килата
31.08.05
21:05
е даже и да има кила немислите ли че 10 махимум са прекалено малко ? Или като вдига с 4 5 Кг ще стане нещо :oops:
Тоя дъмбел е като 1 Гума от автомобил а останалите части ги няма :lol:
[quote author=“cRuSh”]е даже и да има кила немислите ли че 10 махимум са прекалено малко ? Или като вдига с 4 5 Кг ще стане нещо :oops:
Еми за това съм написал разглобяем да могат да се сменят килата
31.08.05
22:12
[quote author=“djgorgio-ASTOR”][quote author=“cRuSh”]е даже и да има кила немислите ли че 10 махимум са прекалено малко ? Или като вдига с 4 5 Кг ще стане нещо :oops:
Разглобяем е ама няям повече представки ;)