29.08.05
13:18
искам да попитам! може ли всеки ден да прая кардио !
По принцип може!
Всичко зависи от целта ти.При правилно изпълнение на кардио тренировката и добра диета ще свалиш излишните килограми(мисля,че това е целта ти или греша :roll: :?: )
Ако досега не си правил кардио,не започвай да я правиш всеки ден.Примерно започни 3 пъти седмично,когато тялото ти свикне - през ден.Следи резултатите от нея.Ако ти се видят недостатъчни тогава почни всеки ден.Не забравяй,че без химия тялото ти сваля по-бавно килограми.
Може може, ама без ден-два почивка няма смисъл.
Аз съм тичал и сутрин и вечер в рамките на 1 седмица - ама яко претрениране се получава :wink:
[quote author=“emzo”]Може може, ама без ден-два почивка няма смисъл.
Аз съм тичал и сутрин и вечер в рамките на 1 седмица - ама яко претрениране се получава :wink:
кво си претренирал краката ли ? еми просто няма да ги тренира с тежести в фитнеса !
А как тренираш ще стопиш много ММ така по добре недей ако пазиш маса да правиш кардио всеки ден
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]А как тренираш ще стопиш много ММ така по добре недей ако пазиш маса да правиш кардио всеки ден
съгласен сам до някаде с теб защото ако мине на ниско калориен баланс и тича всеки ден което допълнително гори калории тялото ще започне да черпи повече енергия от гликогена но ако тича всеки ден и не мине на обратен калориен баланс това ще му даде възможност да приема на ден по повече белтъчини (НДВ-то е задължително!)
Човека не е уточнил дали иска да сваля или да си ги прави в основен период при първото според мен е много никой не бяга всеки ден при обратен калориен баланс, а второто сие загуба на време (собствено мнение)
Аз мисля че си е възможно,но зависи от целите и метаболизма.Аз лично го правя поне 5 пъти по около 30-40 мин.Причините са бавния метаболизъм и разбира се ЕГН.Така горе-долу се подържам в добра форма.НО за човек който е качил доста трудно 10 кг,няма смисъл повече от 2-3 пъти