27.11.12
10:13
Привет, пия креатин монохидрат 100%. В началото започнах с зареждаща фаза по 5 грама на всеки 15 кг. Преди да пия креатин бях 52-3 сега съм 56-7. И все пак има малки разлики, но само толкова. Първо пиех креатина след тренировка, преди около 2-3 седмици един лекар ли доктор ли, който също тренира фитнес и пие креатин от време на време ме посъветва да го пия преди тренировка. И така започнах преди тренировка по 5 грама. После ми казаха да го пия преди и след тренировка по 5 грама. 30 минути преди тренировка и после 20-30 минути след тренировка. От вчера го пия преди и след. Ако може помагайте, няма голяма разлика. На 15 години съм. Моля без критики по годините, просто така съм решил..
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 27.11.12 16:18.
27.11.12
10:29
Приемането на креатин само по себе си НЕ означава постигнати резултати.
Резултатите се определят от тренировъчния и хранителния режим. Затова липсват при теб.
Не е проблем това, че си на 15 години. Проблем е, че приемаш нещо, на което не му е времето за теб, при това - без всякаква представа как да извлечеш полза от него. Следващият път парите на родителите ти не ги давай за креатин, а за храна. Отдели и време за четене.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 27.11.12 10:32.
Качил си 4 кг за месец и не си доволен?Ти какво очакваше - с един креатин за 20-30 лева да станеш сто кила за 2 месеца ли ? Я по сериозно.
Друг е въпроса че с твоите 50 кг,по 4 кг месечно можеш да си ги качваш без никакви добавки.
27.11.12
13:45
Ти откога тренираш, че искаш резултати?! не от кога пиеш креатин.. от кога тренираш ? :D
Тренирам от 3 месеца. Пия креатин малко повече от един месец.. замислям се за по сериозна добавка |-)
Мнението беше редактирано от Dани на 27.11.12 16:22.