Няколко въпроса към по-напредналите.

27.11.12
19:14

Здравейте, ще ми е нужна помоща Ви . Идеята ми е изгаряне на мазнини.

180 см / 92 кг /
От 3 месеца съм в залата
Тренирам Понеделник сряда и петък. Сутрин.

Гърди + Бицепс
Гръб + Трицепс
Рамо + Кардио

Ако може да ми помогнете с Вашият личен опит.

1. Кога е по добре да правя кардио тр. след силовата или в почивен ден. Бягам на пътека основно и колко време е нужно ?
2. Ставам в 7.30 ч. имам на разположение 1 час/1 и половина до започване на тренировката.С какво да се храня или какви добавки да вземам преди и след тренировка.Ориентирал съм се да добавям само аминокиселина . Каква марка бихте препоръчали за човек от моето ниво / цената е без значение/.

3. Би ли имало по-добър ефект ако добавя 4 ден само кардио

Благодаря Ви предварително за помоща.

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 28.11.12 21:58.

27.11.12
19:42

Едно мнение от не много напреднал. Въпроса ми е защо не тренираш крака ? Също така според мене трябва да оправиш хранителния режим , ако изобщо имаш такъв. Кадиото съм на мнение , че ще е добре след всяка тренировка.

Мнението беше редактирано от Holy Moly на 27.11.12 19:43.

27.11.12
19:44

Тренирай крака - като най-голяма мускулна група изразходват много повече енергия от останалите групи.И не, краката не се товарят достатъчно с кардиото.

27.11.12
20:56

1. В тренировъчен ден, след тренировка. В не тренировъчен ден сутрин. Няма по добър вариант, зависи кога то се чувстваш по добре. Пробвай интервално кардио статия и клип

2. Яйца.

3. Според би имало повече ефект.

Мнението беше редактирано от megabolic x на 27.11.12 20:56.

28.11.12
21:56

Щом целиш изгаряне на мазнини и тренираш сутрин,най-добрия вариант е да тренираш на гладно с ниски нива на гликоген в мускулите...Като добавки препоръчвам BCAA преди и след тренировка!Макар че,по—добре е да понапреднеш още малко и тогава да посегнеш към добавките...когато натоварванията и интензивността в тренировките ти станат по-големи!
Кардиото лично аз бих го правил в почивните дни 2 пъти на седмица,отново сутрин и отново на гладно.
Тренирай крака,те са ти половината тяло!

Мнението беше редактирано от Jikata на 28.11.12 22:12.

08.12.12
10:22

казано от Jikata на 28.11.12, 21:56:

Щом целиш изгаряне на мазнини и тренираш сутрин,най-добрия вариант е да тренираш на гладно с ниски нива на гликоген в мускулите...Като добавки препоръчвам BCAA преди и след тренировка!Макар че,по—добре е да понапреднеш още малко и тогава да посегнеш към добавките...когато натоварванията и интензивността в тренировките ти станат по-големи!
Кардиото лично аз бих го правил в почивните дни 2 пъти на седмица,отново сутрин и отново на гладно.
Тренирай крака,те са ти половината тяло!

Благодаря

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1