Мнение за тази програма

28.11.12
18:45

Мразя да правя рамо в отделен ден,затова реших да започна с тази тренировка
1ден-Гърди,предно рамо
2ден-Гръб,задно рамо,трапец
3-почивка
4ден-ръце,странично рамо
5ден-крака,корем
6-почивка

Имам около 8 месеца опит и тази тренировка съм си направил според това как аз се чувствам и как най-добре мога да тренирам
Ако можете да ми дадете мнение дали мога да направя някъде подобрение.Търся да кача маса

28.11.12
20:07

Само сложи страничното рамо при гърдите и предното, другото си е добре.

АЧ

28.11.12
22:28

А защо мразиш ?

29.11.12
02:02

щом се чустваш добре значи програмата е екстра :D иначе програмата е добре само, както казаха по-горе сложи средното рамо с предното.

29.11.12
13:33

Супер,значи ще преместя страничното рамо при гърдите.Някой може ли да ми каже кои упражнения за  рамо да правя с гърдите и кои с гърба :)

29.11.12
14:27

За предно и странично прави раменни преси пред врат и разтваряне встрани, а за задното - отново разтваряне встрани, но приведен напред.
Всичко по 3 серии. От повече упражнения и серии няма смисъл.

АЧ

29.11.12
14:27

За гръб - упражнения за задно рамо - разтваряне на дъмбели в страни от наклон. А за гърди - раменни преси, разтваряне на дъмбели в страни...

При тежки тренировки за гърди може да се прави едно упражнение за рамената ;) или разтваряне в страни ( при натоварени предни глави на рамената поради използването на лег, полулег, кофички, флайсове и прочие ) или гребане до брадата което натоварва предните и средни глави на рамената :) всичко е много относително.... ако напиша тренировъчната програма може и да се даде нещо по-конкретно :)

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 29.11.12 14:33.

02.12.12
22:52

Защо ти е да правиш корем, когато правиш и крака..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1