recоvery

Прескочи до:

29.11.12
19:57

казано от Ramon Dekkers на 29.11.12, 19:44:

казано от Vic на 29.11.12, 18:59:

казано от Ramon Dekkers на 29.11.12, 17:17:

един qicktip от мен- придържай се към high-bar ATG (до колкото ти позволява мобилността) и след време ще свикнеш. Лоу-бара не е оферта ;)

И това е така защото?

Защото- убий ме идея си нямам. Може би защото мимикира предния клек (high-bar ATG-то ) , което пък има доста повече пренасяне към олимпийските движения. Пък и личния ми опит го показва- имам 125 клек на low-bar и 112.5 на high-bar , което ясно показва,че вторият е доста по-труден и взискателен от към техника, но пък дава доста повече. От low-bar-а единствено ми нарастнаха задните бедра и получих дисбаланс :)

Не знам какъв дисбаланс получаваш, но със сигурност щадиш колената и определени прешлени с Лоу Бар.

30.11.12
00:51

Спора лоу и хай бар е напълно излишен, нямат нищо общо. С лоу бар никога няма да мога да им дам толкова зор на квадрицепсите, които са ми слаби, предния не искам да го пъна още на маск, щото не се чуствам толкова сигурен близко до макса.

Следтренировъчно - 6 пържени яйца в мас, шепа сурови лешници (за 2ч.)
После на Рд на един приятел - N брой сушита (15-30), N брой кадаифчета, няколко кукита, няколко чашки розе, няколко чашки уиски, няколко чашки от някакъв ябълков сок в голяма кутия, който ми се стори много истински...
Късна вечеря - не помня да съм ял след 12 много отдавна, но с тия жвъчки от рд-то не се нахраних, та си забърках 2 овесени гофрети с 3 яйца, кашкавал и свинско филе, за лека нощ ще жулна едно малко с лешници, а може и курабийка ;)

30.11.12
08:18

За предни бедра в + на клекове и сие- напади- така по 8-10 повторения с малки почивки между сериите.

30.11.12
09:43

Скоте то упражнения бол, ама избягвам да натоварвам бедрата освен клековете, че и без това е тегаво...

30.11.12
18:16

Днес тренировката беше епична...
10х3 на 107.5 голема мъка, последните 2-3 серии с лека помощ на последното, добре, че имам яка гърбина... нали съм слабоумен си бях забравил обувките с които клякам на балкона и от бурята снощи вода тече от тях, та с едни други пътъци, а и смачкан вече щото спестих почивката в сряда едвам, едвам ги избутах за час някъде :D
Но това не беше всичко, явно след клековете нищо, че краката са ми компот в горната част избухвам - 10х3 стриткна раменна преса с 60кг в суперсерии с прасец на легпресата 15-20 повторения, на пресите имах резерв на повечето серии. Направих ги, защото реално това е последната тренировка от първата седмица на смолов при макс 70кг раменна преса, май не е толкова лоша идея Смолов младши Клек + бутащо, идва яко пауър и ако се подберат добре тежестите ще се избута и ще даде много на бутащото. Славко не знам какво направи с неговият опит...?
За капак направих тройка на 90кг на лежанката раменен хват, просто да си припомня движението, че не съм го правил към месец сигурно.
Сумарно 2 часа тренировка... толкова не съм тренирал от 10 години поне!
Та какво да направя на 4-ките и 3-ките да не съм такъв парцал?

30.11.12
23:51

Следтрениривъчно - 5 яйца със свинско филе, кашкавал и малко свинска мас, печени чушки, 4-5 парчета баница с домашно сладко, чашка винце.
Вечеря - Туршкийка с последното, пица без печене... тесто от елда, куиноа и не знам още какво си не разбрах много, рукола, моцарела и чери домати (на жената и нейна приятелка им дошла странна идея...), Хляб запечен с кашкавал и праз, домашни бонбони от фурми, какао и кокосови стърготини, 4-5 ракии (за ЦНС-то).

01.12.12
01:09

Да не вземеш да ставаш здрав :D ( пожелавам ти го, де)
Блъксай смолова и да кажеш отзиви, че някой ден и аз ще го пробвам.

03.12.12
01:15

Първо да кажа и аз да не остана по-назад :)
Юли, благодаря, че положи началото!
Страхотна атмосфера имаше! Ревах, виках, крещях за доста време напред. Толкова силни бяха емоциите, че като се прибрах вкъщи бях толкова скапан, все едно съм участвал и аз... е с Марто обръщахме едни 110кг ама не успяхме :D

Та вчера на едно кафенце и водичка целия ден, вечерта в пицарията, която се оказа мн добра - шкембе чорба, чесново хлебче, солена палачинка с пилешко филе, една арианка и една троянска сливова 7 годишна (по-добра от синьо джони ;)) със страхотна компания, много масали и локуми и те така... вкъщи си доядох с беконче, гауда, печени чушки и една биричка, кекс с бял и млечен шоколад за десерт.

Днес - Шепа лешници на обяд, след час-два яйца с бекон, праз и кашкавал на тиган, фафла Троя с кафенце. За вечеря, зелева салатка, туршийка, две ракии, това от снимката (НЕД много е добро!!!) за десерт кекс с домашно сладко от ягоди.

03.12.12
17:33

Почна третата седмица на смоловеца... (whew)
За сега съм въудошевен още, незнайно как и сложих още 10кг от предишната, та 6х6 на 100кг, до сега 6х6 ми беше песен, ама днес беше зор дееейййба, на последната серия даже леко ми помогнаха. Ще пробвам да ям яко въглени и всичко тая седмица, ще ръгам креатин и колкот мога, просто краката казват твърдо НЙЕ :( след това 6х6 на 55кг стриктна преса, много леки.
Като гледам как си ми върви пресата ще се опитам да я избутам тая седмица и нея и може да изкарам още 1-2 седмици само с нея докато краците почиват, ама не знам ще видя как е възстановителния процес.

ХАУ

03.12.12
23:08

Храна след 20ч. фаст, следтренировъчно и вечерно ги слях в едно :)
5 кюфтета, лютеница , краставички, горчица, 2 чаши червено вино, 2 филийки с масло и сладко от ягоди, туршия, 3 кюфтета с лютеница, 2 парчета от свинското от вчера, печени чушки, 3 чаши черешова ракия много блага, една бира, една филийка с масло и сладко.

казано от gotcha на 03.12.12, 23:08:

3 чаши черешова ракия

Мама ми каза само с теб да си играя (wasntme) (wasntme) (wasntme) (wasntme)

03.12.12
23:46

Батенце, батко, лек, айляче, маняче- Ванката е най-големия.

Тука и на Жиката дневника, като чета и лиги текат и... чаши се търсят- страшна работа.

Мнението беше редактирано от Бойко на 03.12.12 23:51.

04.12.12
09:24

Ва, аз за тва спрях по едно време да описвам кво ям и пия щото глей ко става, хората се зарибяват и после се провалят, ма после реших да описвам, че поне има някъф лек контрол от моя страна...
Трънчо, мен пък мама ми каза да не си играя с теб щото “си праиш пишката на кокалче и говориш акани думи”
И малко глас от батко ви Джеймс :)

04.12.12
22:21

Раницата:
На обед ми пристърга и ръфнах едно парче кашкавал, шепа орехи и кафенце с мед.
После направих пица с блат от кайма с 1.5кг свинска плешка, този път направих каймата точно, както я правя за кюфтета с 2 глави наситнен лук, сол, кимион, черен пипер, магданоз и малко галета да обере водата, разпльокях я в тава, която е едно 2 педи широка поне и стана 2 пръста дебела, след изпичането беше с по 2 пръста намаляла и изтъняла на 1 пръст, смятай деба... отгоре сложих само цели домати и чушки от буркан, накълцах ги и доопекох... стана много лекопоглъщаща :D Та мушнах 2 парчета и 2-3 реда Линд с лешник и стафиди, това може би ми е любимият шоколад!
За вечеря си хапнах още 2 парчета “пица” с една биричка и рЕзко ми се доядоха пържени картофки, та нарязох си родопските картофки и ги изпържих в масчица и покрай тях мушнах и 2 кюфтета, печени чушки, лютеничка и те така. За дасера, един банан, 3 мандарини, 5-6 натрошени бисквитки поляти със сладко от ягоди.
Мисля, че е редно вече да си легна на дивана с едно уиски и шоколад (blush)

05.12.12
17:21

Важен ден откъм диета и трениране, сигурно за първи път от 2 години насам тренирам като съм закусил. Реших да пробвам и аз да видя белким дава ли наистина толкова сила закуската - еми отговора е НЕ!
След мъчителните 6х6 реших да пробвам всичко, което се сетя, за да избутам днешните 7х5 на клека.
Закусих овесена каша с кашкавал и сладко, голямо кафе с мед, двойна доза суроватка с креатин и бета аланин + некви минерали, водорасли, земорасли, недорасли, абе квото имах вкъщи назобах викам са тря ми дойде пауъра!!!
Отивам след 3-4 часа в залата и кво едвам тройка на 100кг дето тря правя 7х5 на 105кг... викам си ташак раута!
Добре, че вчера като си купих протеина ми подариха една доза Блек Джак буустър, викам твае спасението, дръннах една доза (половин пакетче) и след малко ми светнаха очите като на Т800 :D без голем зор си направих сериите на 105кг с гъз до земята и без помощ!
Извод: Краката сила имат, компира ги спира и отказват, точно тва ми е трябвало нещо да ми махне тази бариера и да избухна, за или против буустерите грам не ме ебе! Ще си избутам програмата с него и твае :)
След клека 7х5 на 57.5 стриктна раменна преса в суперсерия с прасец на легпресата 12 повторения с разтягане в долната част и задържане в горна, накрая се поизпотих чак :D
БЕЗ ХИМИЯ НЕМА ФИЗИКА!!! ДА ЖИВЕЕ ХИМИЯТА!!! (rock)

05.12.12
22:12

След тази недомислица “закуска” следтренировъчно мушнах двойна доза уей, след час две парчета пица с блат от кайма, малко кашкавал и пържени картофки от вчера, една черешова, след час 2 филийки с масло и пушена сьомга и чашка някво пенливо вино на Мартини (не става), 2 филийки с масло, кашкавал и печена чушка и една черешова, за десерт 4 филийки с масло и сладко от ягоди. След малко лула с уиски 8-)

06.12.12
23:20

След 20+ часа глад: Салата от моркови и цвекло, печени чушки, червен ориз с някви зеленчуци, чорба от сом, распер на фурна с картофки, няколко ракии, няколко вина, доста штрудел... доволен Никулден :)

Мнението беше редактирано от gotcha на 06.12.12 23:22.

07.12.12
18:14

Вижда му се края, ама светлинката днес беше едвам доловима... мегазор видех :(
8х4 @112.5 накрая правих по 10-15мин. почивки, падна ми кожата на трапеца напрао, ама ги изклесих мн лека помощ на някои повторения, че се сгъвам като ми натежи, пуснах на някои повторения по-надолу малко щангата ама много ми убива...
Фастнат на доза блек джек, по-слабо от миналия път, може да е от закуската :D
За утре трябва да се набумтя яко с въглени и с буустери, че е последната тренировка от програмата 10х3 (whew)
След клека бързи 8х4 на 60кг раменна преса, лекички са ми вече. Общо съм седял 2-3ч. в залата :D

08.12.12
00:17

Следтренировъчно - двойна доза протеин с креатин и бета-аланин, рибена чорба от сом (уникална) с ракийка и 4 филийки хляб.
Вечерно - 2 наденици с кълцано месо, картофена салата, туршийка, 3-4 ракийки, 3-4 парчета баклава.

08.12.12
17:45

МЪКААА, ГОЛЕМА ДЕЙБААА!!!

3х3 на 117.5 и 7х3 на 115 всичките с помощ, накрая пича ги дига вместо мене... Тотална развалина съм, лакти, рамене ме болят,трапеца и прешлените се едно са ме били с бухалки, психически съм дроб, но краката са ми окей, което е най-смешното :D
Подцених програмата и надцених себе си - класика! Но все пак устисках, тази ми беше единствената тренировка на, която свалих кг. и ми помагаха наистина на повторенията, което си е около 92% успех.
Имах малоумната идея да правя и раменните преси, но ме боли дясното рамо, а и само като се опитах да ги бутна 60кг не успях, а вчера не ги усещах...
Ще гледам да почина поне седмица и да тествам макса, колкото и да не ми се иска поне да видя плода на тия родилни мъки :D
Много благодарности на Илийката, че намина и зарад него избутах някое повторение в повече.

МРАЗИМ ДА КЛЕКАМ ДЕЙБА!!!

08.12.12
18:22

И аз го мразя :D

08.12.12
18:37

И аз задния не го тача особено, но пък предният е голям сладур! :D

Мнението беше редактирано от Петър на 08.12.12 18:38.

08.12.12
18:40

Груане и муане:

Закуска в 11ч. реших пак да пробвам със закуската, че на 5-ците имах сила, овесена каша с масло, сирене, сладко от ягоди, двойна доза протеин с креатин и бета-аланин, 2 фафли Хела ;)
Следтренировъчно - същият шейк, 2 наденици с картофена салата, кисели караставички, една ракия за разпускане и нещо сладко ще видя.
Следва запой по кочовски по случай празника на младите студентчета с пържоли, салати, уискита, ракии, абеее ще се направя талпа в чест на гусин Смолов м***** да *** :D

Ванка няма лошо в закуската ама недей праска въглени после в залата що няма сила. Ако ядеш въглехидрати преди самата тренировка...  На загуска като ходиш рано да тренираш прасни 2 яйца с мъсалце или малко сланинка и след 3 часа в залата виж как ще еее. То и кафето е така ако ще пиеш кафе преди тренировката. Не в 8, 9 кафе а в залата в 12… Абе 3 на 115 си бая както и да го погледнеш. Аз ти казах заложи по 5 килограма. Ако искаш почини сега. И после на ново с 5 кг с новия макс който ще направиш след контролното. :*

08.12.12
19:49

Kaloferoff is doing Smoloff, why not vice versa?

09.12.12
11:22

Вай, вай иам си правило не повече от половин кило, ама вчера май го прескочих деа... сега и главата ми е малко зле :D
Маринчо по същата схема на 7х5 на 105кг избухнах, тогава тия 115 щях да си ги направя сам 100%. Просто много ми се беше събрало от петъка и ми гръмна бушона. Как да е сега ще почивам примерно седмица и като се усетя напръщяла батка отивам и пробвам макса...
Мислих да си довърша през това време до коледа смолова за раменната преса, ама не знам кво съм направил имам яка болка в дясното рамо, като цяло лактите, врата и малко кръста го отнесоха най-много май от тоя смолов...
Идеята е да пусна преден клек + раменна преса в оригиналния протокол с по 5кг по-малко или колкото макса и с качване по 5кг на седмица, че с 10 е голям зор на тия кг. твае за 200+ говеда :)

09.12.12
17:52

казано от gotcha на 09.12.12, 11:22:

Вай, вай иам си правило не повече от половин кило, ама вчера май го прескочих деа... сега и главата ми е малко зле :D

Говори ми. Аз днес избивам клина с клин, обаче утре съм на работа и не знам къде ще му излезе краят така. :)

09.12.12
18:02

Бе и аз ходих като марсианец днес, ама мушнах едни бързи две чашки биричка с 500гр вурстчета с горчица и сладко-кисел сос да се даврандисам :)
В момента приготвяме домашно суши, май 1кг ориз ще правим страшна раута, дано огладнея само за него :D
Ще пусна снимки и подробности, че ще е голем гуляй май... пак :D

09.12.12
18:03

казано от gotcha на 09.12.12, 18:02:

Бе и аз ходих като марсианец днес, ама мушнах едни бързи две чашки биричка с 500гр вурстчета с горчица и сладко-кисел сос да се даврандисам :)
В момента приготвяме домашно суши, май 1кг ориз ще правим страшна раута, дано огладнея само за него :D
Ще пусна снимки и подробности, че ще е голем гуляй май... пак :D

Нали знаеш че знам къде живееш :D

Мнението беше редактирано от Joe Musashi на 09.12.12 18:03.

09.12.12
21:34

сушиту

Ванка аз не знам къде живееш ама вече с удоволствие бих научил. Даже бих почерпил Весо да ме заведе до вас... :D

10.12.12
11:36

казано от gotcha на 08.12.12, 17:45:

3х3 на 117.5 и 7х3 на 115 всичките с помощ, накрая пича ги дига вместо мене...

Малко депресия да ти налея - всичките ти повторения на тая тежест ще ги бумна наведнъж :D Даже ше закръгля на 120 (wave)
Бавиш ми изделието, па хабиш време да си готвиш сурова риба с ориз (puke)

10.12.12
11:37

Телефона ми изгърмя, старата класика 8800 е RIP ;( Не ми се наливат повече пари в тази антика, така че се чудя ква слушалка да си взема...
Изискванията са ми:
ДА НЕ Е СМАРТФОН!!! Демек без операционна система.
ДА НЕ Е С ТЪЧСКРИЙН!!! Демек хардуерно кбд.
ДА Е НОКИА!!! Свикнал съм на менюто, не ми се свиква с друго.

Харесал съм си 1280 с монохроматичен дисплей, олдскуул мадафака и евтин дъмб фоун (rock)
Ако някой има идея от къде да си го купя, или други предложения и оферти да казва :)

10.12.12
11:40

казано от James Hinks на 10.12.12, 11:36:

казано от gotcha на 08.12.12, 17:45:

3х3 на 117.5 и 7х3 на 115 всичките с помощ, накрая пича ги дига вместо мене...

Малко депресия да ти налея - всичките ти повторения на тая тежест ще ги бумна наведнъж :D Даже ше закръгля на 120 (wave)
Бавиш ми изделието, па хабиш време да си готвиш сурова риба с ориз (puke)

Бат Сашо, ти си последния човек, който ще ме депресира с клек в този форум :) Имам къде, къде по-депресиращи индивиди... като Блажка например (devil) :D
Суровата сьомга е също толкова или почти толкова вкусна, колкото пушената сьомга, която обожавам... въпрос на вкус.
Относно изделието... имаш пълното право да ме напляскаш стабилно като/ако се видим, няма да се оправдавам повече (blush)

10.12.12
11:52

Да бе, ама аз не клякам ;)
Сещаш ли се...а Блага само тва прави.
Земи си SONIM, ако ще е телефон без операционна система и супер здрав - това е марката. Менюто е като на Нокия.
Аз ся съм с телефон, като тоя, дет го искаш и е пълен ташак, ама се наложи, че си строших N-ката и нема пари....

10.12.12
12:04

Ама си клякал 20г. а аз клякам от март месец ;)
Са ще го чекна тоя Соним... звучи гадно хаха
Искам незатормозяващ телефон, на който да му държи батерията и да има удобни копчета.

10.12.12
12:23

казано от gotcha на 10.12.12, 12:04:

Ама си клякал 20г. а аз клякам от март месец ;)

Не, почнах да клякам пак някъде април май месец 2011 ;) Преди това съм клякал последно...1998 :)

казано от gotcha на 10.12.12, 12:04:

Са ще го чекна тоя Соним... звучи гадно хаха
Искам незатормозяващ телефон, на който да му държи батерията и да има удобни копчета.

Е, точно такъв е тоя :) Ултра грозен, голям, супер здрав и много ще се учудиш какво, колко и как издържа .

10.12.12
12:28

Да ама краката никога не са ти приличали на солети :D
Разгледах до колкото ми позволява моментното състояние, още не съм се оправил от 8-ми, а и снощи пих... :D
Това е телефон за командоси направо... харесах си модела XP2.10 Spirit, има най-приемлива визия като за мен, но минимума е 400лв и това е доста над бюджета ми за телефон, който е 50-100лв :D

10.12.12
12:31

казано от gotcha на 10.12.12, 12:28:

Да ама краката никога не са ти приличали на солети :D

Аз съм дебел от малък :) Как я мислиш тая работа ;)

казано от gotcha на 10.12.12, 12:28:

Това е телефон за командоси направо... харесах си модела XP2.10 Spirit, има най-приемлива визия като за мен, но минимума е 400лв и това е доста над бюджета ми за телефон, който е 50-100лв :D

Да, но това е телефон, който ще ползваш безпроблемно 10 години. Струва си парите.

10.12.12
12:42

Ванка, като кляках 2 пъти в седмицата и постиженията ми паднаха средно с 10-15кг на клекове.
Затва като се върна Тоди, продължихме по старата схема - какво правиш, какво струваш, накрая на тренировката пускаш едно клекче ;)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1