15.11.12
14:10
славко , защо пък състезание :)
15.11.12
23:10
Браво за резултатите! Не само заради условията, при които се развиваш, а заради резултатите, заради самите тях и защото масата е функционална (muscle)
21.11.12
21:55
Все още имам страшен апетит и хапвам стабилно ...ходя през 2-3 дни на тренировка ,като правя повече силови упражнения - лег клек и тяга , а към тях правя и спомагателни с по -леки килограми .Преди 3дни опитах да натоваря малко повечко тягата и сериите ми бяха следните 4по6 - 150,170кг, 200кг, 235кг.В момента се разболях , но не е сериозно ... простудилл съм само корема и ми е адцки дискомфортно ,ходя до тоалетна по 5-6 пъти на ден . Вчера бях 102кг , сега се премерих и съм 101кг , явно от тази настинка малко съм се обезводнил .. незнам защо но водата също я намалих по 3-4 литра на ден пия . Замислил съм да тренирам от време на време до 1 декември и после живи и здрави догодина пак :)
22.11.12
23:27
Днес лека трен направих - гърб и трицепс
1.набирания широк хват - 4по8
2.скрипец широк хват 3по12
3.гребане с дъмбел 60кг 3по12
4.мечка - 100кг 3по12
5.лодка 3по12
разгъване на скрипец крива ръкохватка 3по10
френско 60кг с крив лост 3по8
кикбек на скрипец 3по15
тренировката не беше много интензивна , получи се хубаво натоварване и напомпване , чуставах се отлично след нея .
храната няма да я описвам , защото ме е срам колко боклуци съм изял :)))
28.11.12
19:17
Днес правих гръб и гърди . За гръб само мъртва тяга за гърди лег
1.мъртва тяга - 7по6,6,4,2,1,1,1 - 120кг,150,170,200,230,250,270кг - не ги правих до отказ ... но ме е страх от контузии в момента . Като съдя по вдигането на на 270 мисля ,че в момента съм между 290-300кг тяга
2.лег - 4по 8 - 100кг—- спускане задържане в долна позиция и бързо вдигане(форсиране)
28.11.12
19:23
Машина! (muscle)
30.11.12
12:54
Здравейте приятели
Създадох дневника , за да следя развитието си , да споделяме опит и по този начин да достигна целта си , която имах от 4-5 години,а именно Състезание по класически културизъм. Мисля че измина 1 година от тогава. Това време ми беше много полезно и ме научи на много неща. На всички пожелавам такива получителни години да имате . Тренирам от 5-6 години и осъзнах колко съм си губил времето и как буксувах на едно място . Лично за себе си през тази година постигнах много! Изучих тялото си как реагира и от тук натам ще ми е много по-лесно в каквато и да е подготовка. Спомням си преди години ,за да кача 1-2 кг беше ужас , а после мн лесно ги свалях..сега всичко това си го обяснявам защо и как се е получавало и следователно мога да реагирам адекватно.
С риска да стана банален , още веднъж благодаря за подкрепата и съветите ...James , slavko,Jikata хайде да не изброявам че със сигурност ще изпусна някой :))) !Та така ... целта е изпълнена и мисля ,че дойде време да закрия дневника си ! Ще слядя бб-теам , просто няма как ... чудесен форум, но няма да имам дневник на този етап. Успех на всички и вярвайте в себе си!!!!
Весели Празници!
Поздрави!
30.11.12
13:31
Успех и късмет в живота, бате Веско! Голям човек си и ни мотивираш всички!
30.11.12
16:54
Ееееееееее не :x тъкмо Преслав се върна и се зарадвах толкова много,а сега ти спираш да попълваш.Трудно е да останеш мотивиран,когато изгубиш всякаква връзка с моделите ти на подражание.Просто няма да е същото без теб.Колко много се вживявах с това приключение през последната година,за което ти споделяше абсолютно всичко.Чак се размечтах.Всичкият труд и лишения.Цялата отдаденост.Всичко това присъстваше тук.Ти достигна и изпълни своята цел.Надявам се един ден да приличам на теб.Пожелавам на теб и цялото ти семейство да сте живи и здрави!Успех и късмет в живота братле!Голям си!
30.11.12
17:39
жалко че ни оставяш .. ( то не че и аз пиша редовно де )
мъчно ще ни е за теб да знаеш :))
като идваш към Пловдив .. се обади ...:) поздрави
Обеща, че ще дойдеш на състезанието и си удържа на думата..ЕВАЛА!!!
Много се зарадвах като те видях и най-накрая да се запознаем на живо...голям си камък братле!!! Направо можеше да те пуснем на силовата част:)))
Успех във всичките ти начинания и със сигурност ще поддържаме връзка...виртуална и при възможност на живо:)))
Дано има все повече мъже като теб!!!
03.12.12
22:57
Изключително се радвам че се запознахме... Наистина си страшно голям както беше казал Сашо. Мога да ти пожелая успех и определено ще ми липсва дневника ти.
Смятам че си пример за подражание на много от младите момчета и затова ще е една от големите загуби за форума...