31.08.05
11:35
Тааа това е поредната тема за човек на, който всичко мускулни групи му се развиват добре, но гърдите изостават и това не мога да разбера от какво се поражда, в момента тренирам за маса и комбинирам гърдите с бицепса като упражнениеята, които правя за гърди са:
лег с дъмбели 3х8
полу-лег с дъмбели 3х8
флайс с дъмбели 3х8
Дайте някакъв съвет, вече един месец тренирам за маса, стажа ми е вече година и един месец, но като чели не съм направил никакви гърди
първо за този стаж ти какви гърди искаш да постигнеш като на арни?
за маса прави 6ци до отказ!!!
иначе тренировката ти е екстра!
Колко ти е стажа и преди какво си правил променяш ли я тази тренировка дй повече инфо ако искаш по изчерпателен отговор
Е то хубаво ама има и други неща освен дъмбели.Щанги и кросоври и т.н.Прави една тренировка така и следващата нека да е с щанги,а и за 1 месец не може да очакваш чудеса
31.08.05
14:49
какво ще кажете за тази програма:
3 супер серий(5 повторения на лег с тежест която ми позволява само толкова + изтласкване на дъмбели от полулег 10повторения)
+
4 серий кофички
+ 2 серий тесен хват за канал?
стажа го дадох година и един месец, сменял съм 2 пъти програмата, единия път тренирах с щанги, а сега тренирам с дъмбели
стажа го дадох година и един месец, сменял съм 2 пъти програмата, единия път тренирах с щанги, а сега тренирам с дъмбели
Ако искаш може да комбинираш !!! Туко виж дошли добри резултати :lol:
Ако си правил 2-та пъти до сега едни и същи тренировки няма да има много разтеж след няколко месеца , разнообразявай често на 1-2 месеца програмата щото организма привиква към нея и стреса става все по малък след всяка една тренировка
значи мисля на месец и половина да сменям програмата, а мога ли да заменя флайса с кофички ?
[quote author=“Azazel”][quote author=“Azazel”]значи мисля на месец и половина да сменям програмата, а мога ли да заменя флайса с кофички ?
Eми може много ясно упражнения за гърди бол не трябва да имаш проблеми
02.09.05
13:30
Няма смисъл на месец и половина да си мениш изцяло програмата това също може да доведе до застои!!! На месец или месец и половина махаи по едно упр. и слагаи ново. При всяка тренировка сменяи реда на упражненията НИКОГА неги прави с еди и съща последователност!
03.09.05
20:27
azazel, според мен трябва задължително да включиш и кофички в тренировката ти, виж из сайта или помоли някой да ти покаже правилното им изпълнение за гърди и след няколко тренировки ще забележиш прогрес... това ти казвам от личен опит. От тия кофички гърдите ми стърчат през дрехите :) 8)