Дневник на Елена

Темата е заключена.

30.11.12
17:54

30 Ноември:

Закуска - 9:30 - Мляко + Нескуик

- Портокалов сок

Обяд - 12:30 - Зелена Салата + месо с ориз

Вечеря -  Ризотто със спанак и кашкавал

6:00 - - - Тренировка: - - -

Коремни преси 4x20
Лицеви упори 4x20
тичане 40 мин

Темата беше редактирана от Eli Alexis на 01.12.12 00:39.

01.12.12
13:42

Каква е целта ти ? питам,защото не си посочила нищо :)

01.12.12
21:54

Ах, още не съм попълнила всичките ми данни. Извинявам се. :)

Цели - здравословен живот и стягане на тялото. Тренирам 4 пъти в седмицата по 1 час.

Преди това съм тренирала плуване и танци.

В момента се опитвам да се възвърна към плуването но още не съм в най-добрата си форма, понеже режима ми е друг.

01.12.12
22:56

Я дай и някакви мерки ::)
Тренировките ти като описаната ли са ?

Вечерята ти не е никак добра.Ориза е прост въглехидрат и не трябва да се яде вечер,а кашкавала има МНОГО мазнини. Така, че оправи си храненето. Също така няма да е лошо и да напишеш нещо за себе си..

Мнението беше редактирано от Теодора Иванова на 01.12.12 23:22.

02.12.12
01:09

казано от By the way на 01.12.12, 22:56:

Я дай и някакви мерки ::)
Тренировките ти като описаната ли са ?

Мерки: 91/62/91
Кг: 52
Височина: 168см

+ НЕ. При всяка нова тренироявка - тренирам различна част на тялото си + след това правя кардио за около 30 мин. Онзи ден бе6е изклу4ение понеже бях болна.

02.12.12
01:23

казано от Теодора Иванова на 01.12.12, 23:20:

Вечерята ти не е никак добра.Ориза е прост въглехидрат и не трябва да се яде вечер,а кашкавала има МНОГО мазнини. Така, че оправи си храненето. Също така няма да е лошо и да напишеш нещо за себе си..

Мерси много за препоръката. НЕ съм яла ориз а по-то4но ризото със спанак + ка6кавал (които е във формата на прах за да добави пове4е вкус). Аз в момента съм в Канада и храната тук е МНОГО по разли4на от БГ така 4е ми е трудно да ви я опи6а. Това което ям е натурално + полезно.
Всеки 4овек има разли4но тяло което озна4ава 4е те се нуждаят от разли4ни не6та. За мене това работи най-добре. :)

02.12.12
12:24

казано от Теодора Иванова на 01.12.12, 23:20:

Защо смяташ, че въглехидратите и мазнините трябва да се избягват вечер? Проблемът е по-скоро в липсата на белтъчини.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1