Соев протеин като алтернатива при НВД?

Значи от 2 месеца съм на НВД и бая се усеща на финансите . Чудя се как би ми се отразил Соев протеин изолат ? Гадния му вкус изобщо не ме притеснява  . Притесняват ме фитоестрогените които съдържа . В форума само противоречиви мнения има за него . Имам и леко предразположение към Гинекомастит , но от както съм на НВД зърната ми бая се изчистиха . Дали този протеин може да има обратен ефект ?

28.11.12
20:47

НВД излиза евтино, особено ако консумираш вътрешни органи вместо месо- средно 4 лв за килограм, свинска мас също към 4 лв за килограм, сезонни зеленчуци (сега зелето е 29 ст за килограм), някакви ядки, най-евтините яйца-28 ст за бр, извара към 2 и нещо за кг. Не виждам смисъл да взимаш протеин.

02.12.12
21:23

Аз имам соев протеин и не смятам, че е гаден на вкус. По-точно няма никакъв вкус. Идеален е за шейк с банан и мляко :)
Според мен растителните хормони далеч не оказват онова влияние на организма, което оказват животинските, защото са растителни и имат по-различен строеж. За сравнение : миналата зима всеки ден си разтwарях 1-2 лъжички пчелен прашец дневно преди тренировката и не станах по-мъжествена от обикновено :D Което ми напомня, че и в него има белтъчни вещества и горещо ти го препоръчвам като натурална хранителна добавка, защото дава много сила на тялото.

02.12.12
21:26

Как изобщо може да си мислите за каквито и да е било продукти със соя като всичката соя може би в света се отглежда със семена на ,,Монсанто’‘

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1