31.08.05
20:58
Миналата седмица когато правех трицепс/бисепс направих 2 упр за бицепса и 3 за трицепса
тая седмица(ония ден)като тренирах ръце направих не 2 а 3 упр за бицепс а нямам толкова голяма мускулна треска като миналата седмица,това ми се случва не за първи път,защо е така?
В тренировката ми няма нищо необичайно
Опиши тренировките по подробно както и интервала на почивка упржненията кога друг път си го правил това (пробата)
31.08.05
21:12
Ами значи тренирам първо трицепс
1упр-разгъване на скрипец 4с 8-10п
2упр-френско с ЕЗ щанга 4с 8-10п
3упр-разгъване на дъмбел с две ръце от седеж-4с 8-10п
бицепс:
1упр-сгъване на дъмбели от полунаклон-4с 8-10п
2упр-прав със ЕЗ шанга-4с 8-10п
3упр-(което правих тая седмица) беше скотово 4с 6-8п
почивам долу горе по минута...ако има нещо още да те интересува питай и благодаря за бързия отговор :lol:
Ами незнам с точност може да е привикнал мускула към натоварването правил ли си почивка преди тренировката 3+2 и каза че не ти е за първи път значи пак си го пробвал преди същото ли се получи
31.08.05
21:33
Ами да ама то беше отдавна с други упражнения,не то няма нищо ръцете си ми ръстат обаче е странно не мислиш ли?
Странно е наистина но ако трябва и 1 упражнение да правиш прави го щом растеж и ти върви не променяй нещата
[quote author=“Sparkito”]Миналата седмица когато правех трицепс/бисепс направих 2 упр за бицепса и 3 за трицепса
тая седмица(ония ден)като тренирах ръце направих не 2 а 3 упр за бицепс а нямам толкова голяма мускулна треска като миналата седмица,това ми се случва не за първи път,защо е така?
В тренировката ми няма нищо необичайно
Няма нищо странно в това, мускулите се приспособяват и скоро изобщо може да не получаваш мускулни трески в ръцете.
Според мен, ако намалиш сериите, вдигнеш тежестите и увеличиш почивките между сериите ще има по - добър ефект.