Ефикасна програма ???

KU

31.08.05
21:13

Значи искам да си изработя програма да речем 3-4 пъти седмично.Искам да е доста натоварваща.Сега тепърва ще ходя на зала.До сега дигахме в един приятел ,то там слаба работа. Една лежанка,един лост и за кофички ама пак доста ще дигам от лежанка.В смисъл работа за някъде около 2 седмици и доста прогресирах.И сега на фитнеса да си изградя няква по ефикасна програма с която да има необходимия ефект. Висок съм 1.83 74кг. Ще бъда благодарен на всеки който сподели своето мнение .
Да бъдем здрави!

Пиши на Кирилица. Прочети Правилата. Това мнение е модерирано.
raz-r

31.08.05
21:19

Пиши на Кирилица в България сме и сме българи
Честито първо постчи в форума

Ами разгледай в форума програма за начинаещи избери си 3-дневен сплит по който да тренираш всички Мускулни групи и така 3-4 месеца след което промени сплита.През това време прочети възможно повече литература по въпроса научи се да изпълняваш упражненията правилно.Това е в общи линии и го давай по полека не бързай за никъде

KU

31.08.05
21:28

Ако може да ми дадеш линк към тази програма за начинаещи... че нещо не мога да я намеря.Мерси много!

31.08.05
21:33

[quote author=“Kulchi_Kulki”]Ako moje da mi dade6 link na tazi programa za na4inae6ti…4e ne6to ne moga da q namerq.Mersi Mnogo!

Пиши на кирилица бе човек ще те делнат
Ето ти линк http://www.bb-team.org/articles/000037.php

KU

01.09.05
09:05

Мерси много!!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1