29.11.12
18:43
Мани може да изглеждат буламачи ама са вкусни. :)
казано от Вики на 29.11.12, 18:43:
казано от Кико Сан на 29.11.12, 18:11:
Ми то малко тия ципури на снимката ли кво е да ги беше наредила малко по-естетически. (wasntme) (wasntme)
Не го казвам с цел заяждане,ама к’во те бърка пък тебе???????
С цел да са заяждам :)
Мнението беше редактирано от Кико Сан на 29.11.12 18:48.
казано от Елеонора Матеева на 29.11.12, 18:43:
Мани може да изглеждат буламачи ама са вкусни. :)
Викаш стават? Няма да рискувам. :D
29.11.12
18:53
Айде стига спам в дневника на момичето. Няма смисъл от глупости. Държите се като в 5-ти клас в голямото междучасие....
30.11.2012 - Тренировъчен
DAY 9
Коментар: Снощи, преди да си легна, взех таблетка “Сладки сънища”. За сега не мога да преценя дали има някакъв ефект. Заспах по обичайния начин - към 23:00 легнах, до 23:30 почетох и ме налегна съня. Пак се будих няколко пъти, та така...
Тази сутрин се чувствам схваната и определено ми се спи :D. Сигурно ще се разсъня след малко (още не съм изпила кафето).
Добрата новина е, че макар и приятеля ми от 4 дни да го мъчи много сериозен грип, на мен все още нищо ми няма :D. Мисля, че витамините си казват думата (поне се надявам).
Undereating :
1.1 ябълка
2. 2 кафета с малко мляко
Workout:
5 кръга:
1.Пек-дек х 8
2.Дърпане на горен скрипец (в дроп сет) х 8
3.Раменни преси х 8
4.Планински катерач х 50
5 кръга:
1.Лиц. опори х 8
2.Придърпване на долен скрипец (в дроп сет) х 8
3.Вертикални кор. преси х 15
4.Планински катерач х 50
5 кръга:
1.Мъртва тяга (в дроп сет, започнах от 40 кг.) х 10
2.Гребане за гръб с дъмбели х 8
3.Прав скрипец за трицепс х 8
5 кръга:
1.Гръбни екстензии (с тежест) х 10
2.Абдуктор х 40
3. Повдигане на крака от вис х 15
Разбих се (rock)
Overeating:
1.Зелева салата с мноого млечен дресинг
2.Яйчен кейк с месо и извара (качвам снимка, а в следващия пост пускам рецептата)
3.Чаша домашно мерло (h)
4.Едно кисело мляко с мнооого какао
Течности, добавки,лекарства:
1 табл. комплекс витамини на АбоФарма, 2 табл. “Цетебе”, фолиоева киселина, метформин, противозачатъчни
Чай от маслодайна роза, няколко с ябълка и канела, един ментов, два зелени. Мноого вода. 3 кафета.
3000 мг. Л-карнитин с хром
Мнението беше редактирано от Kath на 30.11.12 19:28.
Яйчен кейк с месо
Продукти:
5 яйца
Подправки
Извара
Колбас по избор
Кашкавал
Приготвяне: Изварата (вземете солена, на бучки, ако не - сирене също върши работа) и яйцата се разбиват. Тобавят се подправките и се бърка отново. Колбаса се нарязва на малки парченца и се посипва в сместа. Всичко се пече в микровълнова 20-25 мин., като на 15-тата минута се обръща. След като е готово се изважда и се поръсва с настърган кашкавал и се връща за още 2 мин в микровълновата.
Мнението беше редактирано от Kath на 30.11.12 19:09.
Ти печка нямаш ли? Всичките ти рецепти се пекат в микровълнова ли?
Мнението беше редактирано от Кико Сан на 30.11.12 19:36.
казано от Кико Сан на 30.11.12, 19:34:
Ти печка нямаш ли? Всичките ти рецепти се пекат в микровълнова ли?
Така ми е по-удобно.
Аз също пека на микро, но е защото нямам печка.
Ако имах—щях да я предпочитам. Затова ми стана странно.
Обикновено се прибирам късно и нямам време да пека в обикновената фурна. На микровълнова става наистина много по-бързо. А и резултатите обикновено са доста впечатляващи на вкус.
1.12.2012 - Неренировъчен
DAY 10
Коментар: Вчера тренировката протече много добре, много съм доволна от себе си! И храната беше супер, нищо, че този път беше доста :D. Имам колебания дали да вкарам малко повече въглехидрати в 1 ден от седмицата. По изчисления в калкулатора, въглехидратите ми по време на warrior diet не надвишават 100 гр. на ден и обикновено са само от някой плод или зеленчук. Ще ми се да добавя малко комплексни въглехидрати от хляб, ориз, картофи или някакви овесени ядки/трици и прочие. Може би ще пробвам, с цел да не си забавям метаболизма и да си набавям всички необходими вещества.
Тази сутрин отново се събуждам рано, на курс съм. Спи ми се, но уви :D . Иначе се чувствам добре, цялостно.
Undereating :
1.1 ябълка
2. 2 кафета с малко мляко
3. 1 краставица
Workout:
—-
Overeating:
Тази вечер се разбииих от готвене.
1. Салата с китайско зеле и чушки
2. Много вкусни късчета патладжан, с подправки и лимон, запечени на оребрен тиган. Към тях имаше млечен топинг от крем сирене, кисело мляко, къри и други подправки...
3. Около 300 гр. пилешки гърди в марината - станаха убиииийствени !
4. Малко мусака, която сготвих за приятеля ми, но не устоях, понеже стана много вкусна (giggle)
Качвам снимки на всичко :D
1 табл. комплекс витамини на АбоФарма, 2 табл. “Цетебе”, фолиоева киселина, метформин, противозачатъчни
Чай от маслодайна роза, кафе, чай от сушена арония (h)
Мнението беше редактирано от Kath на 01.12.12 22:33.
Манджите ти все изглеждат жълти и леко загорели. С изключение на кейка горе - той е само жълт.
Каква ти е камерата? Да не би да е настроена на опция сепия? (giggle)
Може и от жълтите съдове да е. Имам познати, които направо отказват да ядат в съд в такъв цвят. :D
И наистина си се скъсала от готвене. Ти не беше ли на 17. Аз на 17 и гъза си не можех да обърша, камо ли да готвя. :D
ЕДИТ: Много ми е интересен дневника ти :)
Мнението беше редактирано от Кико Сан на 01.12.12 23:26.
казано от Кико Сан на 01.12.12, 23:20:
Манджите ти все изглеждат жълти и леко загорели. С изключение на кейка горе - той е само жълт.
Каква ти е камерата? Да не би да е настроена на опция сепия? (giggle)
Може и от жълтите съдове да е. Имам познати, които направо отказват да ядат в съд в такъв цвят. :D
И наистина си се скъсала от готвене. Ти не беше ли на 17. Аз на 17 и гъза си не можех да обърша, камо ли да готвя. :D
ЕДИТ: Много ми е интересен дневника ти :)
Да, на 17 съм (18 без няколко дни, но това няма значение :D)
Изобщо не знам на какво се дължи жълтия цвят, но така или иначе изобщо не търся естетика,вкуса компенсира десетократно. Все пак, ясно е, че това са просто снимки. На живо нещата винаги изглеждат по-различно.
Мнението беше редактирано от Kath на 02.12.12 07:05.
02.12.2012 - Тренировъчен - кардио
DAY 11
Коментар: Мерките варират, килограмите също. Глад не изпитвам въобще - днес все още нищо не съм яла, а е почти 12:00. Приемам обикновено около 1500-1600 ккал -в това число влизат приема на ябълки и разни други през undereating фазата+храната в overeating-а.
Тази сутрин станах в 6:30, към 8 излязохме да тичаме - 5 км и 500 м. с 10 км./ч., после 500-600 м. ходене за cool down, всичко за около 32 мин. Тичахме около езерото, което беше обвито в мъгла, а въздуха беше толкова тежък и лепкав, че чак беше неприятен за дишане. Това, в комбинация с мускулна треска от тягата онзи ден...не знам как се справих, но понеже съм “кораво к*пеле” - ей-на :D:D:D
Undereating :
1. 2 кафета с мляко
2. Към 13:00 изядох 2 краставици
Workout:
5 km и 500 m крос около езерото с 10 км/ч, ~30 мин.
Overeating:
Поради стечение на обстоятелствата овърийтинга днес започва рано.
1. В 15:00 - около 600 гр. кисело мляко с канела и стевия
2. Към 18:00 - шопска салата със сирене
3. Към 18:30 - 200-300 гр. бяла риба на скара
4. След рибата ядох малко киви с 1 кис. мляко
2000 мг. Л-карнитин с хром
Чай, кафе, малко мляко към кафето, вода
Мнението беше редактирано от Kath на 02.12.12 19:01.
На снимките манджите изглеждат така, че да си оближеш пръстите. Който казва, че новото поколение момичета са еди си какви, да си запази думите за себе си. Хубави тренировки, спретнати, а и много хубаво готвите вие наборките бе. :)
казано от tomboxer на 02.12.12, 17:01:
На снимките манджите изглеждат така, че да си оближеш пръстите. Който казва, че новото поколение момичета са еди си какви, да си запази думите за себе си. Хубави тренировки, спретнати, а и много хубаво готвите вие наборките бе. :)
Ами има и достойни и жалки - и сред жените, и сред мъжете.
То хубаво,ама какъв процент са те,знаеш ли ? Да ти помогна с математиката - 10 девойки в един форум,с общо потребители,примерно 50 000( сигурно са по-малко) и ако приемем,че около милион са жените на възраст между 18-25 - излиза се че са под 1%?Тъй че ако можеш да хванеш едно такова момиченце - да шета,да готви,да тренира с тебе,за капак и красиво - хващаш го и стискаш здраво,че шанса за второ такова граничи с 0.
казано от balabanov на 02.12.12, 19:31:
То хубаво,ама какъв процент са те,знаеш ли ? Да ти помогна с математиката - 10 девойки в един форум,с общо потребители,примерно 50 000( сигурно са по-малко) и ако приемем,че около милион са жените на възраст между 18-25 - излиза се че са под 1%?Тъй че ако можеш да хванеш едно такова момиченце - да шета,да готви,да тренира с тебе,за капак и красиво - хващаш го и стискаш здраво,че шанса за второ такова граничи с 0.
Нали знаеш, че има винаги 2 противоложности. Не съм казал, че жената трябва да ми слогува. Казах само, че има точни момичета. :)
Извинявай за спама,Kath. :)
ако можеш да хванеш едно такова момиченце - да шета,да готви,да тренира с тебе,за капак и красиво - хващаш го и стискаш здраво,че шанса за второ такова граничи с 0.
Записвам си! Ама май нито едното от изброените при мен :D
То и затва приятеля ме заряза ;)
Мнението беше редактирано от Кико Сан на 02.12.12 20:21.
Чакам подобна статистика и за мъжете, че много ги владеете цифрите като гледам :D
казано от Кико Сан на 02.12.12, 20:20:
ако можеш да хванеш едно такова момиченце - да шета,да готви,да тренира с тебе,за капак и красиво - хващаш го и стискаш здраво,че шанса за второ такова граничи с 0.
Записвам си! Ама май нито едното от изброените при мен :D
То и затва приятеля ме заряза ;)
Извинявай, но ти си най-комплексираната жена, която съм срещала... (tmi)
Мнението беше редактирано от Kath на 03.12.12 06:49.
казано от tomboxer на 02.12.12, 20:17:
казано от balabanov на 02.12.12, 19:31:
Нали знаеш, че има винаги 2 противоложности. Не съм казал, че жената трябва да ми слогува. Казах само, че има точни момичета. :)
Извинявай за спама,Kath. :)
Няма проблеми, интересни са ми размишленията ви :D
Най-лошото е, че в силното си недоверие, че може да съществуват свестни жени, много мъже допускат шанса да ги връхлетииии........и подмине :) ... Същото, с пълна сила, важи и за жените - рядко забелязваме истинските мъже. Просто не ни се вярва, че може да ги има.
Мнението беше редактирано от Kath на 03.12.12 06:43.
03.12.2012 - Тренировъчен
DAY 12
Коментар: Беше дъъълга, шеметна и безсънна нощ - сега съм като труп. Легнах късно (даже е силно да се каже, че изобщо съм лягала/заспивала), станах в 5 и 30, при това с ужасна мускулна треска на глутеуса... Днес мислех тренировката да се състои от нещо за квадрицепс и глутеус + гърди и трицепс, но като гледам краката май ще ги пропусна. Нещо друго ще мисля.
Иначе вчера си направих експеримент да разделя обичайните ми калории в 5-часовия прозорец, като ги приема на части, а не наведнъж. Май така е по-добре. Поне не преяждам и не ме боли корема, а пак си хапвам обилно и пълноценно.
За днес съм предвидила въглехидрати - време е :)
Хайде, за сега толкова. Отивам да се друсам с кафе (nlick) (nsurprise)
Undereating :
1. 2 ябълки и половин домат
2. Кафе с мляко
Workout:
5 кръга:
1.Придърпване на скрипец за зад. рамо х 8
2.Избутване на машина за гърди х 8
3.Плие х 15
4.Планински катерач х 40
5 кръга:
1.Биц. сгъвания х 8
2.Кик-бек х 8
3.Раменни преси х 8
4.Планински катерач х 50
5 кръга:
1.Повдигане на ръце напред х 8
2.Повд. на ръце за трапец х 8
3.Планински катерач х 60
5 кръга:
1.Кор. преси с 10 кг. на гърдите х 50
<--издъхнах :D
2.Повд. на ръце встрани за рамо х 8
3.Повдиг. на крака за долни кор. мускули х 10
6 мин. HIIT с интервали 10/20, състоящ се от mountain climbers+sumo squat jumps.
Тренировката беше около час и половина. Беше много натоварваща. Относно килограмите - определено не бях пестелива този път. Гледах да вдигам/дърпам/бутам с максимум килограми, на които да издържа всичките 5 кръга. Все пак на машината за гърди, плието и повдигането за трапец се наложи да правя малко дроп-серии, защото не ги прецених правилно.
Overeating:
1.Салата от домати, краставици и магданоз.
2.3 яйца с 200 гр. котидж сирене
3.1 кис. мляко със 100 гр. плодови, пълнозърнести бисквити, без захар.
Чай, кафе и мнооого вода, още със ставането :D
Мнението беше редактирано от Kath на 03.12.12 17:39.
Като не ги забелязвате качествените кадри от мъже и жени :д си стойте сами и няма да ви е нужно да го мислите човека до вас
казано от Kath на 03.12.12, 06:35:
Извинявай, но ти си най-комплексираната жена, която съм срещала... (tmi)
Ми мерси! :D
Мнението беше редактирано от Кико Сан на 03.12.12 08:34.
казано от Kath на 03.12.12, 06:42:
Същото, с пълна сила, важи и за жените - рядко забелязваме истинските мъже. Просто не ни се вярва, че може да ги има.
Не съм сигурен ,че на 17 години можеш да ми дефинираш понятието ‘’истински мъж’’ ,еле па да си попадала на такъв някога :D
Кога оставихте куклите,кога започнахте да разбирате от мъже!?
ПП: Пък и отгоре на това и от самоирония не разбираш! ;)
Мнението беше редактирано от Jikata на 03.12.12 08:43.
казано от Jikata на 03.12.12, 08:42:
казано от Kath на 03.12.12, 06:42:
Същото, с пълна сила, важи и за жените - рядко забелязваме истинските мъже. Просто не ни се вярва, че може да ги има.
Не съм сигурен ,че на 17 години можеш да ми дефинираш понятието ‘’истински мъж’’ ,еле па да си попадала на такъв някога :D
Кога оставихте куклите,кога започнахте да разбирате от мъже!?ПП: Пък и отгоре на това и от самоирония не разбираш! ;)
Наложи се да израстна малко преждевременно..но как би могъл да знаеш каква съм и през какво съм минала, след като изобщо не ме познаваш?
О, днес на тренировката тази песен ми влезе като инжекция епинефрин :D Поздравявам :)
Мнението беше редактирано от Kath на 03.12.12 18:43.
казано от Kath на 03.12.12, 17:43:
Наложи се да израстна малко преждевременно..но как би могъл да знаеш каква съм и през какво съм минала, след като изобщо не ме познаваш?
Стандартен отговор :D (да се чете—имала съм две сериозни връзки—едната 5 г другата 2 г)
Общо взето 3-4 г си в пубертета вече,мисля че няма през какво толкова специално да си минала :)
Поздрави!Без лоши чувства и нищо лично!
Мнението беше редактирано от Jikata на 03.12.12 23:07.
03.12.12
23:27
Аз ако ти разкажа през какво бях минал на 17… / не в любовта, в живота/
казано от Lachezar Tomov на 03.12.12, 23:27:
Аз ако ти разкажа през какво бях минал на 17… / не в любовта, в живота/
Тук говорим за любов,мъже и т.нат. да не бъркаме нещата :D
Аз в живота съм минала през доста неща, зарежи любовта..
Не се чувствам обидена, просто е много жалко да гледам как хората дискриминират другите, разделят ги по пол или възраст, определят ги, осъждат ги, обсъждат ги, без да знаят как протича и един ден от живота им... Мнението си е твое. Със здраве!
Мнението беше редактирано от Kath на 04.12.12 06:46.
03.12.2012 - Нетренировъчен
DAY 12
Коментар: Вчера цял ден ме боля стомаха, бях и с мускулна треска, но въпреки всичко направих много пълноценна и тежка тренировка, което много ме радва и мисля, че силата ми се дължи отчасти и на хранителния режим :). Иначе тази сутрин усещам нова мускулна треска, от вчерашната тренировка. Честно казано - много ми е приятно :D. Днес обаче ще “забавя темпото”. Би трябвало да ден за кардио, но тъй като не съм по монотонното, ще мисля нещо разнообразно :)
ЕДИТ: Трябваше днес или в четвъртък да почивам, но реших да е днес, а в четвъртък да правя кардиото. Имам ужасна мускулна треска след вчера, освен това имам тоооолкова много за учене.... (nbad)
Undereating :
1. 2 Ябълки
2. 1 кафе с мляко
3. 1 кафе със сметана
4. 1 краставица
Workout:
—-
Overeating:
Беше в периода между 16:00 и 18:00
1. Скучна зелева салата :D
2. 4 нарязани яйца на очи с кофичка кис. мляко (качвам снимка)
40 мин по-късно:
2. 40 гр. шоколад черен шоколад без захар + малък яйчен сладкиш и кофичка кис. мляко (качвам снимка)
П.П. Буквално разпорих сладкиша и натъпках шоколада вътре....няма такава ВКУСОТИЯ (nlove2)(nhappy)
За сега 1 чай и 2 кафета. По-късно ще изпия поне 2л. вода, още 1 кафе и мноого чай.
Мнението беше редактирано от Kath на 04.12.12 19:07.
04.12.12
07:30
казано от Kath на 04.12.12, 07:04:
За сега 1 чай и 2 кафета. По-късно ще изпия поне 2л. вода, още 1 кафе и мноого чай.
Добро утро, Kath ! :)
По-принцип избягвам да коментирам за неща, които не разбирам, но ми стана любопитно, защото споменаваш на два пъти (минимум, не съм ровил), че използваш противозачатъчни в суплементацията си.Първосигнално си помислих, “-Хайде, сега нали може някоя “интересна нощ” да е имало момичето”, но виждам че втори пореден ден ги отбелязваш, което май не е много полезно но не съм сигурен, лично мнение.
Та, да не се разпростирам, затова да питам - в следствие на редовен и чест сексуален живот, което всъщност си е нормално за симпатично и младо момиче или защото, “приемането на допълнителен естроген предизвиква анаболен ефект?” взимаш тези неща ???
Поздрави!
казано от NightCrawler на 04.12.12, 07:30:
затова да питам - в следствие на редовен и чест сексуален живот, което всъщност си е нормално за симпатично и младо момиче или защото, “приемането на допълнителен естроген предизвиква анаболен ефект?” взимаш тези неща ???
Има далеч по-сериозни причини за пиене на тези хапчета от изброените две (искрено се надявам да не е заради втората) :)...
Колкото до дискусията по-горе (без да искам да я подновявам) - на 17 и аз си мислех, че морето ми е до колене :)...
Мнението беше редактирано от Петър на 04.12.12 11:25.
Противозачатъчните се купуват по цяла опаковка,в която има хапчета за 1,до 3 месеца. Пият се по схема,която е описана в упътването. Не се пият еднократно, нещата с този вид лекарства не стоят така. Освен това,за сигурно трети път споменавам,че аз пия тези хапчета заради болест. Всичко е описано в първия ми пост.
Петре,аз не твърдя,че имам огромен опит,човек цял живот се учи. Сега знам изключително малко за живота,факт...но знам и доста неща,които са нехарактерни за повечето ми връстници. Предлагам да прекратим тази тема вече,моля.....
казано от NightCrawler на 04.12.12, 07:30:
Та, да не се разпростирам, затова да питам - в следствие на редовен и чест сексуален живот, което всъщност си е нормално за симпатично и младо момиче или защото, “приемането на допълнителен естроген предизвиква анаболен ефект?” взимаш тези неща ???
Поздрави!
Моите хапчета съдържат естрадиол, не естроген.
04.12.12
15:34
Как е възможно на някой да му минава през главата, че Катето приема противозачатъчни с цел анаболен ефект?
NightCrawler… извини ме, не реагирам с лошотия, но просто посоката на въпроса ти е такава, че загубих дар-слово. Дори не знам как да развия мисълта си...
казано от Kath на 04.12.12, 07:04:
Буквално разпорих сладкиша и натъпках шоколада вътре....
Някак си ме кефи бруталността на това изказване, контрастираща със смирения сладкишоподобен, който знаейки, че е далеч от идеала за сладкиш, примиренчески се оставя да бъде разпорен и мъченически натъпкан с макар и черен шоколад, надявайки се по този начин да придобие поне малко сладкишески способности.
Мнението беше редактирано от Кико Сан на 04.12.12 23:36.
Не знам ква болест е това, но моя опит с противозачатъчните завърши трагично :D Няма да повторя и на никого не препоръчвам.