Какво мислите за моят хранителен режим

Привет!
Моля коментирайте този хранителен режим:
3:30 - 10 белтъка + един жълтък,  купичка овесени ядки с вода, плод (предимно ябълка или манго)
7:00 - протеинов шейк (50г) половина суроватъчен, другата половина касеинов, вътре с 1/3 купичка мелени на прах овесени ядки
9:30 - пилешко (понякога риба) 250 - 300 грама, салата от зеленчуци, сладък картоф и половинка от някакъв плод
12:00 -  същото както предишното, като може би заменям картофа със овесени ядки
2:00 тренировка
4:00 - 30 грама  протеинов шейк разреден във вода
5 - 8 белтъка + един жълтък, малко сладък картов, обезмаслена извара и малка салата
в 7, 8 спя
Тежа 80 килограма. След тренировка не се тъпча с въглехидрати, защото след това лягам да спя и не искам да се трупат под кожата във форма на мазнини. Тренирам 5 дни в седмицата, не меря храните особено, нито броя въглехидратите, гледам как реагира тялото ми на храната и засега всичко е повече от добре, само гледам да приемам достатъчно протеин. Хранителни добавки - протеин на прах, мултивитамин, комплекс за ставните връзки и рибено масло. Телешко, свинско, червени меса много рядко ям. Понякога меня въхлехидратите с боб, леща, ориз за да има разнообразие. Мисля, че могат да се направят много промени в храненето ми в добра насока, но засега се храна по този начин. Не мога да разделя храната на повече хранения - работата ми не го позволява.

Няма нито една причина да хвърляш жълтъците от яйцата.

Доколкото знам, два жълтъка на ден са достатъчни. Знам, че са много полезни, но имат и много холестерол.

казано от Dimitar Karagyaurov на 04.12.12, 22:17:

Доколкото знам, два жълтъка на ден са достатъчни.

До колкото знаеш - ОК. А дали знаеш достатъчно?
Хубаво е да знаеш малко повече.

казано от Кольо Пияндето на 04.12.12, 22:50:

казано от Dimitar Karagyaurov на 04.12.12, 22:17:

Доколкото знам, два жълтъка на ден са достатъчни.

До колкото знаеш - ОК. А дали знаеш достатъчно?
Хубаво е да знаеш малко повече.

И все пак се ограничавам да приемам много жълтъци.

04.12.12
23:48

Защо си изключил свинското? Според мен, ако ще махаш нещо на яйцата, по-добре да са белтъците, отколкото жълтъците.

Мнението беше редактирано от Петър на 04.12.12 23:50.

казано от Петър Стоянов на 04.12.12, 23:48:

Защо си изключил свинското?

Не го обичам особено, много рядко може да хапна, но до там ...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1