Борцовки- къде може да се намерят и няколко въпроса свързани с борба.

05.12.12
20:07

Здравейте. Скоро почвам да тренирам борба и имам няколко въпроса свързани с това. Значи към по-запознатите:
1- Нужни ли са ми борцовки?
2- От къде да си намеря въпросните, за някаква по-малка сума, тъй като съм ученик и немога да заделя 250-300 кинта само за едните обувки
3- Може ли да се ползват боксьорски боти (от късите) за борба на тепиха?
И още нещо- някой ако е решил ,че няма да се занимава с борба и иска да се оттърве от инвентара- да пише ЛС :)

На тренировка не е задължително да си с борцовки. Аз, както и 90% от момчетата в залата се борим с гуменки от 10 лв.
Успех с тренировките и да не се отчайваш ако падаш по врат :)

Мнението беше редактирано от Пламен Петров на 05.12.12 20:48.

06.12.12
17:08

Не са чак нужни,но ако си мераклия си вземи...по удобно е с тях...а в английския ибей има много добри модели на много достъпни цени——примерно тези : http://www.ebay.co.uk/itm/WRESTLING-SHOES-boots-RINGERSCHUHE-MMA-ASICS-MATFLEX-3-chaussures-de-lutte-/150879831852?pt=UK_SportingGoods_OtherSports&var;=&hash=item232123872c

Мнението беше редактирано от Jikata на 06.12.12 17:08.

06.12.12
19:45

Благодаря и на двамата. За сега тогава ще се поборвам с маратонки за писта пък след НГ ще видя с колко парички ще остана и може да измислим нещо. А боксьорските боти стават ли за тепих, щото от тях мога да си намеря чисто нови за 60-80 кинта :)
Темата си остава отворена- приемам и други мнения :)

Мнението беше редактирано от Абазаба на 06.12.12 19:46.

07.12.12
09:13

казано от Ramon Dekkers на 05.12.12, 20:07:

Здравейте. Скоро почвам да тренирам борба и имам няколко въпроса свързани с това. Значи към по-запознатите:
1- Нужни ли са ми борцовки?

Не са ти задължителни поне. Иначе е добре да си с борцовки.

казано от Ramon Dekkers на 05.12.12, 20:07:

3- Може ли да се ползват боксьорски боти (от късите) за борба на тепиха?

Не, тепиха няма да издържи дълго, пък и не се знае какво им е сцеплението с него.

казано от Ramon Dekkers на 06.12.12, 19:45:

За сега тогава ще се поборвам с маратонки за писта

Не. Намери си едни гуменки или кецове от плат с тънка подметка за начало.

Когато навлезеш в борбата ще разбере кога е дошъл момента за покупката на борцовки. Притежанието им не те прави по-добър борец. Аз спечелих първото си състезание с едни скъсани гуменки за един лев.

Мнението беше редактирано от Владимир Караиванов на 07.12.12 21:19.

Модерация: Непозволено съдържание!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 25.12.12 21:25.

Модерация: Непозволено съдържание!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 31.01.13 15:37.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1