Гърди...

DO

31.08.05
17:42

сори че отварям поредната тема на тази тематика но въпроса ми е малко по-специфичен ...
та значи около 1 месец бях на нвд и г/д постигнах желания релеф но искам да засиля релефа на гърдите...
преди да ми кажете че за да са плоски и “подсечени” гърдите трябва да си максимално чист ми кажете как да да засиля релефа само на гърдите защото не искам да свалям повече маса просто искам да засиля релефа върху гърдите...
та предложете повече повторения или някои упражнения ...
мерси предварително

31.08.05
21:11

ами мога да ти препоръчам едно силово упражнение и повече изолирани с повече повторения до 12 с по малки паузи 30 сек но не знам дали в диетата не ти е проблема по корема имаш ли мазнини

CR

31.08.05
21:11

Защо не пробваш 3х6 на 90%
1.Лег (на пирамида)
2.Флайс
3.Пулоувър

DO

01.09.05
10:59

мерси за съветите като ида в залата ще вида какво ще измисля ...
ами djgorgio аз на мен диетата ми е към края както казах съм доволен от постигнатото но като цяло искам да наблегна на гърдите мисля че са ми изоставащи ... иначе като цяло навсякъде намаляха мазнините
мерси ...

01.09.05
23:21

[quote author=“Don_Anton”]мерси за съветите като ида в залата ще вида какво ще измисля ...
ами djgorgio аз на мен диетата ми е към края както казах съм доволен от постигнатото но като цяло искам да наблегна на гърдите мисля че са ми изоставащи ... иначе като цяло навсякъде намаляха мазнините
мерси ...

да уточним Изоставащи в релефа или в масата

DO

02.09.05
10:11

релефа ... имам предвит че докато бях на нвд като цяло постигнах добър ефект но просто гърдите каточе ли си останах същите без капка повече релеф от преди

02.09.05
23:46

Ами прави повечко повторения с по малки паузи това действа не до там добре на силата (а може и положително да ти подейства) но ще засили релеф им

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1