There and Back Again - Fitness & Diet’s Tale Vol.2 ( extended )

Темата е заключена.
Прескочи до:
Т. Тодорова

03.12.12
22:11

Аз защо имам спомен,че бая понамирисват ? Хм...ще им дам шанс.

А сега ми трябва някой,който да дойде да ме окове,щото едва се удържам,такива страховити пориви за хаотично натъпкване не съм имала от ... сигурно от години,не знам,не си спомням скоро чак пък така (tmi)

03.12.12
22:35

Едва ли ще миришат повече от някви крекери и т.н. Чипсовете и снаксовете и те миришат, ама ги плющят и не им дреме. :P

03.12.12
22:41

Дес, тъкмо днес говорехме за гадната смрад от джънка. Последно ми се догади от една купешка шоколадова торта, която рожденничката ме помоли да нарежа - миришеше на някакво химично съединение, ама не се сещам кое. :D

03.12.12
22:45

То всичко вече е есенции някви, яйца на прах и т.н. Затова стопроцентово предпочитам да загубя време вкъщи, но да си приговям домашно. Даже малката се научи да ми яде и бисквитите и тортите, и шоколада /по рецепта на мама, като от едно време/.

03.12.12
22:53

За лекциите ти - примерно, аз си нося манджа в малко бурканче, събира се в чантата ми. В началото ми беше тъпо да извадя лъжицата и да ям, но в крайна сметка няма нищо лошо в това. Всички свикнаха.

Т. Тодорова

04.12.12
13:11

Пф...не съм чула алармата ОТНОВО и се събудих преди час и половина,пак прегазена от влак,тоя път и с температура,и то висока - 38,7 :@

Пропуснах училището - по-важните занятия бяха от сутринта до обяд.Ако бях се събудила една идея по-рано,щях да отида и с температурата,ама за следобедните не мога да се прежаля - нямат никакъв смисъл и без това.

Снощи ми беше гадно след сладкото,а на всичкото отгоре ме ококори и пак не можах да заспя до късно.

Закусих ей сега,мисля да не се товаря днес с кой знае каква храна,няма и да тренирам,за да не се изморявам допълнително.

Довечера ще се отчета по-подробно. (coffee)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 04.12.12 13:12.

04.12.12
15:08

Ми херпес, температура подсказват за нещо вирусно. Седи си сега ет хоум на топличко, че навън е ад. Почвай с джинджифил смело :D

Т. Тодорова

04.12.12
16:13

От сутринта съм опукала сока на 3 лимона & едно “парче” джинджифил,дето беше около 120гр :D

Ама съм на бачкане после,от него няма как да се скатая.

Направих ето тази тиква,но ми се пресече сместа /не сама,де,помогнах й/ и сега е грозна.Пльоснах малко кокосови стърготини и ленено семе.Сложих по-малко кафява захар,отколкото е в рецептата и бая орехи...Мисля,че е добра сутрешна,а и следобедна закуска,както сега ще докажа :D

Т. Тодорова

04.12.12
20:57

:) 04/12/2012 , нетренировъчен :) (13)

12:40 3 малки бананови палачинки,2 кивита
14:40 150гр извара,50гр сирене,6 мини крекера със сусам и риган , 1/2 от мини биренка - ядеше ми се нещо месно и съжалих 300 пъти,щото освен,че е джънк,ми стана и гадно.Енърджи чай с много джинджифил.
16:40 Една малка купичка от тиквата
20:00 1 лъжичка лютеница /исках да я опитам и ми хареса - мисля да купя повече другия път ,от салатения щанд на Лекси е.Ще я мина през котлона с подправки и ще стане шестак.Хубава е и не е скъпа./

Сега доизмивам едни съдове и ще вечерям с купешка млечна салата - много ми се е прищяла.

Пак ми става едно фибрилно..да видим как ще се развие.

Вода & чай
(енърджи,маточина,гинко) - 2л
Хапчета : Магнезий,ГХ&МСМ,рибено масло,фолиева киселина,Лактофлор
Цигари : 1

Има,все пак,шанс да натъпча нещо покрай млечната салата,така че ще го допълня утре,ако се случи.

04.12.12
22:56

Понагазвам замалко да изразя възхищението си от вкусно-приятните ви случки днес, Тодорова.
Кефи ма много Вашия журнал! (nmuchfun)

Т. Тодорова

05.12.12
10:49

Мерси,Йорданова,много сте мила (F)

Ето ми я и вечерята,в крайна сметка (giggle)

05.12.12
11:28

Хаха, сакън, Тодорова, ама моля ви се, уважавайте анонимността на вашите покорни фенове.
Готина манджа пак. И айде ша прощаваш пак за спама.

Т. Тодорова

05.12.12
11:38

Ша прощавам,ако искам :P

Да видим днеска к’ви ще ги къдря и к’ви ще ги дъвча,че ми е лошо и не мога да се мотивирам да се надигна още.
Па за тренировка да не говорим.Знам,че ще се почувствам 100 пъти по-добре,ама не мога да я подхвана - имам температура и доста ниско кръвно.Гърлото ме боли като преглъщам ,все едно гълтам кабърчета.

Тъкмо се осифери човек и ... (coffee)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 05.12.12 11:41.

Т. Тодорова

06.12.12
07:45

(F) ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ПРАЗНУВАЩИ И НЕПРАЗНУВАЩИ ! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ,СПОКОЙНИ И МОТИВИРАНИ ! (F)

05/12/2012 (14)

11:30 5 мандарини
13:00 2 с.л. млечна салата,шепичка кашу,супена лъжица лютеница,3-4 крекера
14:00 40гр Линдт Уасаби (blush)

16:10 Тренировка :

+ 10 мин разгряване
+ Силова 2 :

-Сумо клек с бицепсово сгъване (х12 ; 2х6кг)
- Единичен напад (?) с трицепсово разгъване (?) ,тоест,кракът се изнася напред и тялото не се връща в нормален стоеж за всяко повторение,а се движи само нагоре-надолу.Когато дупето е на най-ниската възможна позиция,се включва движението за трицепса.(х12 на крак-ръка;4кг)
- Мъртва тяга с гребане (х12 ; 2х5,5кг)
- Сумо клек с трицепс над глава (х5 с 6кг ; х 7 с 4кг)
- Мъртва тяга & гребане с обратен хват (х12 ; 2х5,5кг)
- Едностранно гребане (х 12 ; 5,5кг)
-Бицепсово сгъване с повдигане на крак встрани (х12 ; 0.5кг на глезените , х5кг на ръцете) + 3 много бавни бицепсови сгъвания
- Напад с гребане (х6 за краката,х12 за ръцете ; 4кг) + 3 много бавни повторения на гребането
- Лицеви опори ( х 10 на колене)

+ 25мин ХИИТ
+ 20мин разтяжки

18:30 Протеин
20:00 1 резен шунка,1 триъгълник топено сирене,1 ч.л. лютеница
21:00 Свински стек,печен на риган,подправен с червено вино,риган,сол,черен пипер и малко шарлан ; салата от домат,краставица,чушка,ленено семе (мъжо вика,че му слагам гъгрици в салатите :D ) ; 1 с.л. лютеница ,1 триъгълник топено сирене,много малко обикновено сирене,филия хляб от новия,който си направих.

22:00 - 23:30 1 Самърсби ; чаша червено вино

Вода & чай : 1,5 & 1,2 л
Хапчета : ГХ&МСМ , Центрум , Лактофлор , Магнезий , Рибено масло ,Вит. Ц
Цигари : 5

Хлябът , който си направих , е пак с готово брашно , тоя път на бай ви Балчо динкела.Добавих му ленено брашно,ленено семе,натрошено и смесено с разни макови и не знам какви още семенца,сурови слънчогледови семки,риган...И то стана много странно :D . Предният беше по-хубав,т’ва има различен вкус и седи по-мокро.Сега вече не знам как седи,де,защото снощи го забравих на плота,увит в една кърпа и сега,докато го местих,малко умрял ми се стори :D Ама ще го нарежа на филии и ще го замразя поединично.Като искам да ям - бам в тостера и воала ;)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 06.12.12 08:13.

Т. Тодорова

07.12.12
10:36

06/12/2012 (15)

08:20 - 08:40 Чай с мед , тиква (от онази с яйцата,млякото,орехите...).
12:30 Голяма филия,препечена,2 топени сиренца,доста млечна салата,лъжичка лютеница.
14:40 1 бонбон (винаги е шоколадов,иначе няма да се изхабя да го ям).
15:30 1/2 неголяма скумрия (това беше абсолютно най-вкусната,която някога съм яла,получи ми се супер (sun) ),салата от домат,краставица,чушка,сусам,ленено семе,шарлан.
16:10 4 фурми (mooning)
17:30 - 19:00 Бачкане.

19:30 Тренировка :

10 мин загряване
30 мин ХИИТ
40 минути динамична йога с тежести на ръцете и разни Пилатес елементи

22:00 - 00:00 Бяхме на имен ден,където изпих 2 чаши вино,а като се прибрахме,преди лягане (blush) нагънах още половин скумрия,защото бях умряла от глад вече.

Чай & Вода : 2,5л
Хапчета : ГХ&МСМ,Центрум,Лактофлор,вит.Ц,рибено масло
ЦИгари : 3

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 07.12.12 10:38.

Т. Тодорова

07.12.12
10:57

Их,изгледах сега клипчето в дневника на Kath - много яко.
Нека после ми говорят,че било грозно жена да има мускули (rock) . И мен ме кефят по-женствените форми,ама по-хубаво да ми се виждат една-две вени някъде,отколкото да ми изпада от колана на дънките мъфин топа и целулита.Убедена съм,че на една такава жена,чиста и оформена,й е много по-трудно да се превърне в чувал с картофи след раждане,отколкото на някоя мекица като мен (giggle) , а и че всяко движение й е по-леко.Найс,найс.

Пък да кажа аз как се зарадвах вчера...имам едно боди с тънки презрамки и чашки,което не съм обличала от 7-8 месеца някъде - дразнеше ме,защото ми беше станало малко - излизаха ми прелестите от него и ... да,всички знаем как изглежда такова нещо и колко убийствено може да е за психиката (giggle).Вчера го изрових и реших да го облека под една блуза - то се оказа,че голямо ми е станало !!!!Отвсякъде ми хлопа,нищо не ми излиза от никъде :D ,че даже и бимбите ми са спаднали :D После изрових още няколко неща,които не съм обличала отдавна,за да се уверя,все пак,можеше да се е развлачило т’ва боди,де да знам - ама не,същата история,всичко ми беше широко,ама стабилно широко (nmuchfun) (nmuchfun) (nmuchfun)

07.12.12
11:03

казано от Т. Тодорова на 07.12.12, 10:57:

всичко ми беше широко,ама стабилно широко (nmuchfun) (nmuchfun) (nmuchfun)

Тодорова, (envy)
Вечи до вас няма да са снимам  (wasntme) :D
Честити резултати, хаха (nmuchfun) (nlove10)

07.12.12
11:33

казано от Т. Тодорова на 07.12.12, 10:36:

color=red]10 мин загряване
30 мин ХИИТ
40 минути динамична йога с тежести на ръцете и разни Пилатес елементи
[/color]

Това вкъщи ли го правиш? Каква е тая йога? Искам и аз (wasntme)

Т. Тодорова

07.12.12
11:36

t_dragomirova ми е скайпът,пиши и ще ти го пратя :) . Много е добро,както и цялата тая програма :)

Т. Тодорова

07.12.12
22:12

07/12/2012 (16)

10:30 Кафе с прясно мляко (puke) и мед
15:00 Неголямо парче домашна баница,печена чушка и половина,млечна салата
15:40 Смотан шоколад “Своге” с лешник,хич не ми хареса,ама изядох 40гр :D

17:30 Тренировка :

Загряване 5-6 минути - стави,леки разтягания

1) Силова 3 ,по 12 повторения от :
- Сумо клек с раменна преса
- Напади
- Клек & lateral raise
- Напад & frontal press
- Клекове
- Сумо клек & delt raise
- Клек с двойна раменна преса + 3 бавни повторения на пресата
- Напад & lateral raise + 3 бавни лицеви опори
- Клек + 3 много бавни клека

2) Корем
3) 15 мин ХИИТ
4) Малко самоделни разтяжки

22:00 - 22:30 Късна вечеря със свински гърди на тиган,прилежно мариновани с разни хубави неща...Малко се поизпържиха,защото се изтървах с шарлана,докато ги мариновах (blush) , лютеничка,3-4 маслини,2 чаши вино по време на готвенето :P

Вода : 500мл
Чай :
Хапове : ГХ§МСМ,Лактофлор,Вит.Ц,Центрум,рибено масло
Цигари : 5 или 6

07.12.12
22:16

И на мен “хич не ми хареса” тоблерона и втора вечер “едва го преглъщам”. Добре че и другите помагат :D

Т. Тодорова

07.12.12
22:22

Не,бе,сериозно не ми хареса,ама го натъпках,щото мъжо ядеше,докато гледахме серийка и...да не остана по-назад (giggle)

Което ме прави още по-голям грух ,хихи :)

07.12.12
22:33

Уф, обожавам филми и глезотийки покрай тях. Някак не върви да ядеш броколи пред телевизора. Как се отказва човек от такива удоволствия. :(

Аз харесвам Своге. Не са лоши.

07.12.12
22:45

Броколи чак е пресилено наистина, но морков, зеле, ябълка, киви: защо не. Или извара с орехи или други сурови ядки.

Т. Тодорова

07.12.12
22:51

Или ядки с мед :D

07.12.12
22:54

Не не. Мед не ти трябва вечерта освен ако не си на “диета” за трупане на мас за зимата.

07.12.12
23:03

Най-голямото ми откритие, тези дни (като Кат—кухнески робот/шейкър на Филипс  (rock) )

—ръгаш вътре райски ябълки, кивита, тиквички, моркови, спанак, салати, банани, замръзени плодове, каквото ти дойде, страхотно!!!! Само това закусвам от няколко дена.

—дойде ли време за обяд—ръгаш домати, чушки, чесън, лук, сирене, базиликум, варена леща, боб—ето ти сосове и кремове за мазане или за топване на зеленчуци

—вечер—ръгаш едно авокадо и лъжица какао (става шоколодов крем) или накиснати кашута във вода и ванилия—ванилов крем!

Й е Й!

Мисля утре да ръгна ябълка + целина и ще стане готино пюре към рибно ястие

Мнението беше редактирано от Кико Сан на 07.12.12 23:07.

Т. Тодорова

08.12.12
05:05

Aнелия,пошегувах се за меда,но много го обичам.
Напоследък гледам да избягвам да тъпча разни такива неща с филмите,затова ги гледам със закуска,обяд или вечеря - като ще ям,поне да е нещо необходимо :)

Кико,добре звучат тия бъркочи,ама много мразя да мия блендера,а и той нещо не смила като хората,пък  обичам да са ми наистина смуут смуутитата :)

Т. Тодорова

08.12.12
05:28

Да кажа,докато не съм забравила :

Снощи с прасешкото изядох и 2 супени лъжици задушени картофи със зеленчуци + един фъстъчено-някакъв-си барбекю крем,който е много,много вкусен.2 ч.л.

Сигурно съм сбъркана нещо,защото К. каза,че по-отвратително нещо никога не е ял :D

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 08.12.12 05:29.

08.12.12
10:41

Моят е един евтин на Филипс, струваше 40 евро и е само 250 вата.
Мислех да го връщам преди да съм го пробвала.
Но го пробвах и мели всичко много гладко.
Нещото за мелене се маха и е единственото, което има да
се мие—но се мие суууупер лесно (за разлика от този
пасатор, дето преди ползвах—той е много кофти за
миене) Металната резачка се отделя от чашите и само
тя трябва да се изплакне после—и това е за миене
само. Ако си вземеш 500 и 1000 вата—сигурно ще
е дори по-добре. Мисля, че е наистина супер—един
много удобен и лесен начин да си увеличиш
консумацията на зеленчуци и плодове,
особено такива, които не се преглъщат лесно
как да е, да речем, вместо да дъвчеш 100 гр. спанак—
си го смутваш с малко замръзени ягоди и киви :)

Мнението беше редактирано от Кико Сан на 08.12.12 10:46.

Т. Тодорова

08.12.12
11:03

Аз съм си харесала един киборг за 1000 лв :D
Ама искам и да е с керамични/пластмасови ножове...Голям каприз :P

Но и този не изглежда зле,само дето е слабичък - няма да може да прави брашна...

08.12.12
11:07

Пише, че става за мелене на семена. Но по принцип за бръшна си имам друга мелачка—тя става за кафе и за мелене на овес :)
Да, бих си купила определено по-късно и мощен :) Чак за 1000 лева не знам, 1000 не бих дала, защото пестя и за акордеон 72-басов хахаха Много екстри стават :)

Ти наистина ли искаш за 1000 лева или 1000 вата?  :D

Мнението беше редактирано от Кико Сан на 08.12.12 11:10.

Т. Тодорова

08.12.12
11:10

Аз бих,въпросът е,че няма да ги имам скоро,за да ги дам ей така :)
Хехе,на акордеон ли свириш ?

08.12.12
11:12

казано от Т. Тодорова на 08.12.12, 11:10:

Аз бих,въпросът е,че няма да ги имам скоро,за да ги дам ей така :)
Хехе,на акордеон ли свириш ?

Даааааа (sun), предимно цигански романси, но искам да се пробвам с една листовка за френски шансони :)

08.12.12
11:15

Поздравче :)

Иначе точно ей такъв Велтмайстър имам вкъщи, искам същия габарит, но син. Може и да не е велтмайстер и точно ей-такива работи свиря хахаха. Трябва да пробва някой път за пари :)

http://www.youtube.com/watch?v=O7vFmKXIZU8

Мнението беше редактирано от Кико Сан на 08.12.12 11:21.

Т. Тодорова

09.12.12
16:23

08/12/2012  (17)

05:30 Чаша сок от кайсия
06:00 Чисто кафе

07:00 Тренировка

Инсенити Pure Cardio
Малко корем
40 мин йога

Издържах кардиото,но веднага след това изтрих цялата програма,за да не се изкушавам да стигам до крайности.

10:30 2 кивита,1/2 портокал,3 мандарини,25 бадема
12:30 Малък картоф,задушен + зеленчуци , под 100гр свински врат /пушен/,изпечен във фурната,триъгълник топено сирене,3 крекера,лютеница,малко фъстъчен дип
18:30 3 гъби,пълнени с масло,чесън и сирене,1 препечена филия с малко масло,триъгълник топено сирене,врат,50гр сирене,лютеница,20гр кашкавал
19:00 6 овесени бисквити

Вечерта - студентски празник в тесен кръг с известно количество нерви,причинени от хорското невежество,типично изкарвано на показ с увереност и гордост,комбинирани с неприязън и раздразнение при наличието на различно мнение (tmi) . Не,че аз съм някакъв капацитет неземен,ама някои неща (и хора) са извън граници.
Нямам търпение да дойде тоя момент,в който ще спра да си го турям на сЪрце.

Бая червено вино и доста цигари - днес тая комбинация ми излиза през...да не казвам кое.

Добавките - същите като в предните дни.

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 09.12.12 17:37.

09.12.12
19:09

казано от Т. Тодорова на 09.12.12, 16:23:

Нямам търпение да дойде тоя момент,в който ще спра да си го турям на сЪрце.

Силно ти го желая... пък после ще дадеш рецептата.

А що таквоз отношение към Инсенититу? Аз днес за пръв път се престраших и много ми хареса - още повече се запалих някой ден да я врътна тази програма. :D

Т. Тодорова

09.12.12
22:22

Не знам,става ми лошо от него.Преди съм повръщала веднъж,докато го правих.Причернява ми,коленцата се обаждат,винаги усещам киселина в устата,а вчера буквално щях да се напикам от зор,наистина (dull)
Не е като да не правя и други неща с подобен интензитет..не знам,явно е и до психическа нагласа.Ще си го спестя на тоя етап.

:)

Т. Тодорова

10.12.12
12:11

09/12/2012 , нетренировъчен (18)

Свински ден.Имен ден.Пържени картофи,шоколад,кюфтета,кекс...Както неземната ни Радост беше написала скоро : Не ми се говори за това (tmi)

2 цигари
1 чаша вода
Без добавки

Аммм... а защо го правиш, като след това не ти се говори? :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1