Напълнях неравномерно...

01.09.05
19:52

Здравейте, предварително се извинявам, ако същата тема вече е обсъждана. До скоро бях по-слаба от колкото исках, но вече съм с желаното телосложение, с изключение на талията. Образуваха ми се паласки, които понякога (в зависимост как съм облечена) се виждат и гледката поне за мен не е особено приятна. Всичко друго е ок, само това ме притеснява. Моля ви, кажете какви упражнения да правя и изобщо как да ги премахна. Много  ще съм ви благодарна ако ми помогнете  :)

01.09.05
20:23

здр жиш това http://www.bb-team.org/exercise/000068.php
а и ти препорачвам да го парвиш с нешто около краста(по добре е с  специални колани но просто не помня как се казваха надяам се някои да го спомене) от наилонов ти (извиняваи за неясното исказване) за да има по голямо горене на мазнини

PR

01.09.05
21:07

Сметни си калориите които са ти необходими за желаното тегло  - съобрази диетата си с тях !
Тичай - това е златно упрожнение за топене ;)
Не прекалявай с пресите и усукванията - 2пъти седмично стигат !
Заложи на добре балансирана диета.

01.09.05
23:19

Като сметнеш калориите виж дали има ефект щото винаги има грешка ако е слаб или никакъв свали ги с още 500 и така след седмица докато ги нагодиш по себе си

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1