Добра ли е тази програма?

09.12.12
11:32

Здравейте :) Много ми харесва този сайт и научих много полезни упражнения. Бих искал да попитам за съвет. Започнах от скоро да ходя на фитнес. Няколко седмици правих всякакви упражнения, за да ми свикне тялото и сега почнах по една програма. Бих искал да се посъветвам с някой и да чуя мнението на хора, който разбират.

1 ден - Гърди Бицепс
2 ден - Крака Корем
3 ден - почивка
4 ден - Гръб Трицепс
5 ден - Рамо Трапец
6 ден - Гърди(само лежанка) Ръце(бицепс и трицепс)
7 ден - Почивка

Искам да кача мускулна маса и да натрупам мускулатура.. Какъв хранителен режим ще ми препоръчате?

Темата беше редактирана от Franc Stanev на 09.12.12 14:52.

09.12.12
12:01

Невероятна програма.Толкова е добра,че ако някой ти я е препоръчал,трябва да го издирим и да го заключим в килия,за разспространение на строго-секретни тайни.
Сега сериозно.С подобно трениране си  загубена кауза.Ограничи тренировките до 3-4 седмично.Като искаш сплит
1 ден -  Гръб,Трицепс
3 ден - Гърди,Бицепс
5 ден-  Крака
С по едно упражение (пожелание)за предно и задно рамо съответно с гърди и гръб.Тренираш с тежки базови упражнения - основно лостове и дъмбели.Тяги,легове,кофи,мечки,клекове,напади,раменни преси и т.н.Ако мислиш да се лигавиш с машини,можеш спокойно 7 дена с 3 пъти дневно корем да тренираш.

09.12.12
12:25

С тази програма няма да можеш да се възстановяваш добре.. Ужасно тежка и неправилна.. В по-горното мнение са ти дали примерен 3 дневен сплит. Може да добавиш ден за кардио, ако усетиш, че имаш нужда. Няма нужда от тренирането на коремните мускули всеки ден.. Тренирай ги 1-2-3 пъти седмично, напълно достатъчно е..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1