казано от gotcha на 10.12.12, 11:37:
ДА Е НОКИА!!! Свикнал съм на менюто, не ми се свиква с друго.
Аз съм хвърлил око на Нокия Аша 302,няма ли да ти пасне и на теб?
казано от metalex на 10.12.12, 12:50:
казано от gotcha на 10.12.12, 11:37:
ДА Е НОКИА!!! Свикнал съм на менюто, не ми се свиква с друго.
Аз съм хвърлил око на Нокия Аша 302,няма ли да ти пасне и на теб?
Жената има същия... нещо батерията и държи 1-2 дена, ама май е прецакана, а и съм имал телефон с qwerty клавиатура Е61 първата такава, верно бързо се пише с нея, ама е тукмак... ще поразгледам, ще ги поопипам :D Пък ще преценя.
10.12.12
13:04
казано от gotcha на 10.12.12, 11:40:
Суровата сьомга е също толкова или почти толкова вкусна, колкото пушената сьомга, която обожавам... въпрос на вкус.
Да беше завил едни хубави сарми с кайма с тоя сичкио ориз...он на японец че ми се праи...
Аз само резах и гледах, и ядох :)
Жените праиха сушито и е бая трудоемко бтв едно 3-4 часа си трябват.
Ами аз се кефя бе, аресва си ми... иначе ям всичко, по много, обилно полято с алкохолни течности :)
По случай две години с приятелката ми решихме да се поглезим на ресторант и ние като белите хора, специални благодарности на Боби за добрата идея!
Бяхме в арменския ресторант Гоар и се поглезихме добре :)
Пробвахме разни техни гозби от които патицата със сушени сливи и кайсии и телеко/агнешкия шашлик бяха страхотни също и магданозените кюфтенца и салатата с патладжан и мед... Аз сръбнах 25 годишна троянска сливова (не 40 де...), 5 годишен арменски коняк, да не видя и аз нещо Боби :) и те така... много приятна обстановка и атмосфера с джаз музичка :)
Хм, мисля да си завия една цигарка и да си сипя едно уиски докато пиша този пост...
От доста време братчеда ме врънка да ходиме в една кръчма на негова позната с името “Бай Иван” каква ирония, а? :D
Та днес реших да я тестваме...
Стартирахме с една овчарска салата, катък с печени чушки (пекат ги на место) и салата мускетари, която е от настъргани моркови, зеле, целина и магданоз с по една голяма троянска черешова, после си поръчах свинско краченце обезкостено и запържено и жарени свински ушички, а той някакви пилешки руладини, после си взехме по една голяма троянска кайсиева, а за нея Бай Иван ни препоръча салата перущица, която е като мускетарите, но + печени чушки, доста приятна, като си взехме и една чеснова пърленка, за да си доядеме мезенцата с по една голяма троянска крушова... за капак си взехме и едни пукани чушки местно опечени в оцет и една комбинирана пърленка с кашкавал, сирене и маслинова паста с по една троянска сливова, която ни е до болка позната, така опитахме целият арсенал на Винпром Троян на заведението, разреждахме с вода и вишна силно наподобяваща соц газирана напитка... за десерт си взехме домашна бисквитена и морковена торта с по едно кафенце и ликьор... хм забравих му името но шишето е от бяла и кафява част, нещо като бейлис, за да бъдеме класици докрай праснахме и едно шоколадово суфле с бял сладолед и по една метакса, сладката сметка дойде с по две локумчета.
Приятна механджийска атмосфера има в Бай Иван, добре се пийва и хапва, опитайте :D
Едва го прочетох горния пост, то сълзи ми текоха от очите, то слюнки от устата... :D
13.12.12
01:28
казано от gotcha на 12.12.12, 23:13:
Приятна механджийска атмосфера има в Бай Иван, добре се пийва и хапва, опитайте :D
След това описание - пращай адрес на лично :D
13.12.12
04:35
Абе, не знам, ама се сцепваш от пиене :D
казано от gotcha на 12.12.12, 23:13:
... за десерт си взехме морковена торта с...
Много е гадна,нали?Сетих се за оня виц със зайчето :D
П.П.Верно ли има такова чудо?
Трънчо ето ти направо да разгледаш има и меню и тн. - http://www.facebook.com/GostilnicaBajIvan
Бате Митко, що бе морковено сладко и торта съм ял още от малък, много е вкусно, тази снощи беше с маскарпоне ммм
Иначе по-скоро хапнах повечко, пийването си беше прилично - не повече от половин кило (blush)
Абе снощи бях вечерял и като го отворих,не ми беше толкова гадно...ама сега съм гладен и ми е гадно,я да си сипа едно кафе да залъже малко глада и днес докато не ям няма да ти отварям дневника :D
Освен контузиите май и депресиите са на мода във форума... е нема кво да пиша деба!
14.12.12
16:49
Ногу си фешан, начи! :)
Пускай една рецепта за алкохолен коктейл и карай нататък... (sun)
14.12.12
16:51
казано от Кольо Пияндето на 14.12.12, 16:49:
Пускай една рецепта за алкохолен коктейл и карай нататък... (sun)
Щом ти искаш рецепта за алкохолен коктейл работите не отиват на добре :D
14.12.12
16:52
казано от James Hinks на 14.12.12, 16:51:
Щом ти искаш рецепта за алкохолен коктейл работите не отиват на добре :D
Е, хайде... може просто да съм любознателен! (giggle) 8-)
Коленце, такова коктейлче ще ти сглоба, че ще ме псуваш после цел живот, ае нема нужда :)
14.12.12
17:02
Казах да пуснеш рецепта, а не че имам намерение да я дегустирам... :P
За благото на форума мисля! (sun)
казано от gotcha на 14.12.12, 16:48:
Освен контузиите май и депресиите са на мода във форума... е нема кво да пиша деба!
Кви депресии, бе? Коледа идва!!! (party) Прасета, мезета и прасета на мезета! Хайде сега, всички ръчички горе! (party) :D
Тренировъчни ве, иначе съм пушка за сега, йеденйе, пийенйе та тия три раути :)
Але а по празниците кво ще е замислям едноседмичен фастинг до тогава да си направя место :Д не, че ще стане де :(
Първи закон на Мърфи - Ако нещата вървят на зле, бъдете сигурни, че те ще станат по-зле!
Вчера насиране на клека, засилване на болката в дясното рамо и яки болки след тренировката, a като за капак, за да изпълниме закона на 100% се разболях с истинско насиране! :D (party)
Мнението беше редактирано от gotcha на 15.12.12 11:02.
Живееше до нас в махалата един,
на който викахме Джони.
Прибрал се веднъж будалата
И написал на лист от тетрадака:
“Горе съм на тавана”.
И старата отишла горката,
била обаче тя закъсняла;
Джони висял на гредата.
Иване ,защо го направи?
Иване ,ти имаше всичко!
Всичко ти купувахме, Ваньо,
от нищо не те лишихме.
Посинял ,с изплезен език,
Със сапун намазал дори въжето,
Кофата ритнал и увиснал без вик,
Уплашен гълъб литнал в небето.
Вчера го виждахме всички
И по нищо не му личеше.
Живота е разбрал за една нощ
И днес виси на въжето.
Иване, защо го направи?
Иване, ти имаше всичко!
Всичко ти купувахме, Ваньо,
от нищо не те лишихме.
Дълго след това в махалата
Говорихме по случая “Джони”.
Защо умря така будалата?
Какво му е пречело,какво ли е гонил?
Никой и до сега не разбира,
може само да се досеща,
в пресата случай подобен все се намира,
тогава за Джони всички се сещат.
Иване,защо го направи?
Иване,ти имаше всичко!
Всичко ти купувахме,Ваньо,
от нищо не те лишихме.
3км за 17:35…
91кг предимно сланини, не съм бягал от месец и нещо, кръста ме схвана, краката ми беха като диреци, 80% на лед и сняг... тоталния гипс!
После в залата пак пародия, 10 на 90кг клек, исках 20-ска ама с диреци не се клека леко :D
Още малко тъпотии, за горна част почти нищо не мога да правя още ми е супер зле дясното рамо. Много локуми и масали и яко простотия в залата... запразнил съм го яко еййй!
19.12.12
17:17
Връщай се на Енимъла !
Марти, има време за всичко :)
Има много по-важни неща преди това - Коледа, НГ, Ивановден... и после ще го мислим!
~5км за 36мин...
Общо взето това е обиколката на южния парк от врата до врата този път, преди го правих за 32-3мин. но засичах тичането само в парка. Не съм го бягал от пролетта ако не се лъжа...
Половината от трасето беше със сняг или лед и бях със зимните маратонки. Има доста денивелация и катеря един баир “Монцата” качване-слизане, лятото с жилетката правих спринтове на него сега лазих :(
Пак се чуствах като гонено ранено животно с наднормено тегло...
Хм... колкото и да не ми се ще да го правя ще напиша няколко реда за промените в последните седмици и вчастност предпразничното ми освинване :D ;(
Около седмица преди да звърша Смолов Jr. а.к.а Серьожа младший всичко си беше наред, бях си запазил горе-долу визията от Енимълската програма, сиреч около 89кг. без особено качени подкожни от лятото още, с доста покачена сила на клека. Навсякъде пишеше, че Смолов трябва да е съпроводен от повишаване на калориите и съответно и на кг., но аз както винаги съм имал фобия от покачване на кг (странно защо ли) и бях сравнително предпазлив с храната и фастинга. Само, че за разлика от Енимълската програма, където имаш всякакви натоварвяния възможни с всички тренировъчни принципи, там като качвах си качвах яко мускали, докато Смолов те смазва наистина зверски, но предимно на психическо ниво, почти не съм имал мускулни трески, но не и фрапантен разтеж в бедрата, а апетита ми се качи също доста зверски... изгърмяха ми бушоните, но го добутах докрай...
И тогава стана тя каквато стана, за има няма седмица-две качих 2-3кг само на “проблеминте зони” яко мазни, твърди сланини ми се налепиха по тялото... най-тъпото е, че тепърва идват празници и като се знам каква съм свиня нещата няма да стават по-добре...
В зала освен да клякам и да дърпам тяга почти друго не мога да правя, заради рамото, за това реших поне да си подновя беговите тренировки. Ще гледам да бягам максимално често, като мисля да редувам от по-дълги дистанции, до пресечени такива и спринтове.
Ще пусна и разни подскоци и подобни, ако мога.
Но това е в общи линии, за нула време станах не муфлон, ами направо слон...
Абе ще те оправим тебе след Нова година. :)
Минаваш на едно мързеливо Max-OT с интервално кардио, вкарваш НВД с лек ОКБ и забравяш за всичките лептинови истории, фастинги-мастинги и другите модерни дивотии. :D След половин година ще си нов човек.
П. П. Е, не знам дали този новият ще изглежда по-добре. :D
Стискам ти палци, да знаеш ! Празниците преди и след нова година са СМЪРТ за всякакви хранителни режими :)
Тия съм ги правил бе Бобка... много пъти. Аз ако си дам малко зор ще се оправя за седмица, макс две... знам как да го направя :)
Въпроса е, че всичко се случи пак толкова бързо в обратния ред и малко се шокирах от скоростта на липогенезата в мойто крехко и стройно тело :D
21.12.12
14:05
Бе тоя Смолов го нямате за нищо и в същото време го имате за всичко ;)
Не е кой знае каква схема, защо за щяло и нещяло и се хвърляте като да е решение за всички проблеми ?
Що бе майна?
Това ми беше сефтето за силова програма, независимо каква... усещах, че имам нужда от такава, беше ми и интересно и да експериментирам със себе си. Избрах тази, защото е доказана и доста хора са я правили от форума и можех да се допитам за съвети.
Като цяло съм доволен от Смолов, имам близо 20кг отгоре на клека за 3 седмици... което е доста при условие, че от както съм в залата демек февруари месец не съм си качил сигурно толкова.
Ако успея сега да си задържа тези кг на клека ще е супер... сланините са гадни ама поне знам, че се махат :)
Така, че приемам съвети относно тази част - запазване на постигнатото от Смолов.
21.12.12
14:22
казано от gotcha на 21.12.12, 14:10:
Що бе майна?
Щото какъвто и силов протокол да си беше сътворил за едно движение всеки ден - все тая щеше да е ;)
Значи няма значение, че е било Смолов, а че е имало ефект... което пак ме устройва :)
21.12.12
16:09
казано от gotcha на 21.12.12, 13:45:
Тия съм ги правил бе Бобка... много пъти. Аз ако си дам малко зор ще се оправя за седмица, макс две... знам как да го направя :)
Въпроса е, че всичко се случи пак толкова бързо в обратния ред и малко се шокирах от скоростта на липогенезата в мойто крехко и стройно тело :D
Бърза бегова на стадиона, лед и със зимните чепици, Весо не си само ти, куче :)
400, 300, 200, 100 с почивка, колкото времената, които съм бягал: 1:34, 1:10, 44, 20
50 хамерикански подскока накъсани, много накъсани... бедрата ми се подпалиха, 100 клека СТ, накъсани, накрая бърза 20-ска, бедрата ми гръмнаха.
Горещ душ, леден душ, мазание с магнезий, мачкане, разтягане.
Почвам да разбирам какво е да ти се трият бутовете един о друг и да не можеш да си купуваш скини джинс... миналия път мерих 3 чифта и ми седяха като чорапогащници :(