01.09.05
14:32
Значи въпроса ми е как така може да се качи маса само с тренировки ? Мислех, че трябва да се яде много, моля някой да ми обясни подробно, защото този проблем много ме вълнува!!!
Лично аз не съм забелязал някой да е твърдял подобно нещо във форума.Разбира се че трябва да се яде.Има един девиз че маса се прави на маса.Да не си объркал нещо
01.09.05
15:14
Разбира се, че трябва и да се яде, но аз мислех, че първо трябва много да ядеш и да напълнееш без да се тренира и чак след като се качат желаните килограми се започват тренировки, това вярно ли е?
Не, това са пълни глупости! Чудно ми е, от къде ги измисляте такива? Без тренировка и с много ядене ще качиш единствено мазнини по шкембето, тоест, ще станеш дебел!
[quote author=“fiestahami”]Разбира се, че трябва и да се яде, но аз мислех, че първо трябва много да ядеш и да напълнееш без да се тренира и чак след като се качат желаните килограми се започват тренировки, това вярно ли е?
Е,все пак си мисля че имаш в предвид мускулна маса,а не сланина.Ако искаш сланина седиш ,лежиш и се тъпчеш с чипс , Мак доналдс и после ще те питам как ще се движиш
01.09.05
16:06
Тренираш тежко и ядеш много в основен период, после минаваш на нисковъглехидратна диета и чистищ излишните мазнини.Това е, но винаги се тренира, това дето го пишеш са пълни глупости.
здр брато начи това с яденето бес тренировки се качва единствено по корема и дупето,в попечето случеи а някои надават равномерно навсякаде зависи от гена но не става самио с клопачка.
Наистиина се качва при тренировка мускола например от 100гр става на 70гр демек топи(не е точно тая дума топи ама ...),това става докато тренираш,а след тренировка докато вастановяваш ядеш (естествено не крастевици и домати)и мускола отново се вастановяжа на 100гр но не спира а продалжава да расте.
В обшти линии при тренировка нараняваш мусколната такан , а ваастановяването и тя расте и расте така че да е по здрава и платна .
В обшти линие тека .
[quote author=”Миле”]
Е,все пак си мисля че имаш в предвид мускулна маса,а не сланина.Ако искаш сланина седиш ,лежиш и се тъпчеш с чипс , Мак доналдс и после ще те питам как ще се движиш
да не забравиш и диетичната кола :wink:
[quote author=“ridddick”][quote author=”Миле”]
Е това е несериозно, защото докато чистех последният път се скъсах от кола лайт.
[quote author=”Чукундур”][quote author=“ridddick”][quote author=”Миле”]
Е това е несериозно, защото докато чистех последният път се скъсах от кола лайт.
така е ама ти си я пил само няколко месеца а в америка я пият с години и с литри :wink: специално с тая тема за американците и живота им съм запознат
Абе и аз имам бегли познания за начина им на живот, но какво общо има деитичната кола с надебеляването. Даже на етикета си пише, че почти няма калорий. Няма да обсъждаме страничните ефкти на саспртама, колко са верни клеветите и колко не.
Плюскане, тренировка, почивка тогава се расте ако са изпълнени първите две качествено по принцип което и от троицата (светата троица) да не сме направили добре ще очакваме минимален резултат така че им даваме по 33.3 % важност
аз не те познавам но съм виждал какво си постигнал и мога да ти кажа че съм респектиран спрямо постиженията ти и те уважавам и за това няма да спорим но ако искаш няма да ти откажа :wink: :lol:
В диетичната кола наистина няма калории и съответно не допринася за напълняването. Виж, нещата които ядеш покрай нея може и да са отговорни ;)