Нуждая се от вашето мнение и препоръки

15.12.12
00:27

Здравейте,казвам се Дани на 21 години съм 185см 87кг,тренирам от 3-4 години,но не и сериозно.Не ме разбирайте погрешно,но не съм вманиячен и си тренирам просто за кеф така да се каже.Искам вашето мнение относно хранителният ми режим.Някой мой приятели ми казаха,че не бил правилен и тн.. Не искам нито да свалям,нито да качвам,а да си позя просто една и съща форма...

Закуска
30гр. протеин концентрат(булкпоудерс) +  100гр овес + 1 яйце(цяло)

Обяд
200гр пилешко и 70гр ориз + зеленчуци + 2 яйца(винаги ги ям цели)

Следобедна закуска
ябълка

Вечеря
200гр пилешко и 70гр ориз + зеленчуци + 2 яйца(винаги ги ям цели)

Преди лягане
500гр speise quark

Така се храня почти всеки ден.Ще съм много благодарен на всеки отзовал се и дал своето мнение и предложение какво и как да пипна.
Благодаря Ви много много предварително :)

15.12.12
14:36

Според мене недей яж толкова много цели яйца , защотоо ако наистина така се храниш всеки ден Холестеролът ще ти е проблем...

15.12.12
14:45

казано от krNbarca на 15.12.12, 14:36:

Според мене недей яж толкова много цели яйца , защотоо ако наистина така се храниш всеки ден Холестеролът ще ти е проблем...

Яж яйцата цели!

Мнението беше редактирано от Pavel на 15.12.12 14:45.

http://www.bb-team.org/articles/4303_mitove-v-bodibildinga-celite-yaica-i-sadarzhanieto-im-na-holesterol

15.12.12
15:37

Няма да е зле да включиш сурови ядки. Относно месото, ако ядеш само пилешко, може да го редуваш със свинско, риба, дроб. Не знам  до колко активно спортуваш, но ми се струват малко въглехидратите.

15.12.12
21:08

За четири периода от по 6 месеца съм ял по около 15-20 яйца всеки ден, една част пържени, друга варени, но всичките цели. Преди и след всеки такъв период са ми правени пълни кръвни изследвания вкл. и холестерол, всички стойности бяха в норма. Държа да отбележа, че при последния последния такъв случай бях на 33г. за да не каже някой, че добрите изследвания се дължат на млад подрастващ организъм.
Всеки има право да вярва в каквото поиска, но за мен вече няма статия или теза, която да ме убеди във вредата на яйцата, след като личния опит, придружен с медицински изследвания като доказателства показва, че яденето на цели яйца не е проблем.

Дани, яденето ти е добро, нещо между НВД и РБД. Опитай се само да не е така еднообразно всеки ден. Не знам защо поддържаш ниски въглехидрати, но ако е от страх да не развалиш формата, а не по някаква друга причина, то можеш да си позволиш спокойно малко повече въглехидрати в тренировъчни дни. Виж статията Въглехидратна ротация. Успех.

16.12.12
02:24

Мерси много на всички за мненията.Ще се опитам да ям разнообразно,но просто така си свикнах и вече не ми прави впечатление.А за яйцата нямам микакви проблеми и затова си ги ям цели.До колкото знам ме поправете ако греша,но мисля,че в жълтъка има повече протеин и ценни в-ва отколкото в белтъка.А и да страхме е да не се омазня от въглените,но иначе след тренировка винаги си хапвам бананче попринцип.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1