Мнения за храненето ми

16.12.12
16:42

Здравейте ! На 14 години съм, тежа 70-72 кг. и съм висок 182-183 см. Принципно не мога да отделям огромно внимание на храненето си, но напоследък се старая да се храня уж правилно. Ще ви споделя един примерен мой ден на хранене.
8:20 часа - 5 супени лъжица финни овесени ядки, които заливам с прясно мляко и слагам вътре нарязан банан и една супена лъжица мед  за вкус.
11:30 часа - 2 мандарини.
13:00 часа - 5 яйца със сирене, 3 филии хляб и една чаша айрян.
16:30 часа - 1 кофичка кисело мляко 400 грама, една ябълка и няколко супени лъжици мед.
18:00-18:30 часа - 2 вафли corny 50 грама.
19:30 часа - 2 пържоли от тези, които продават в магазините вакуумирани ( пилешко филе се води ) - 220 грама двете. Заедно с пържолите ям и 2 филии хляб.
Някой път преди да легна пия чаша прясно мляко с мед. Също така гледам на ден да пия минимум 2 литра вода. Забравих да кажа, че целта ми е да натрупам мускулна маса.

Моля кажете какво мислите за храненето ми... :)

Темата беше редактирана от Boris Ivanov на 16.12.12 16:43.

16.12.12
17:42

Първият ти сериозен прием на протеин е чак в 1 часа. Може да преместиш яйцата за закуска и да вкараш още 200-250 гр месо на обяд. Корнито може и да го махнеш; също така не виждам зеленчуци да приемаш. Не си написал дали ядеш яйцата цели, ако не е така ги яж цели. Не знам защо ядеш вакуумирани храни, аз предпочитам да си готвя всичко сам. Също така може да разнообразяваш със свинко, аз го предпочитам пред пилешкото, въпреки че още има хора които си мислят, че храненето на спортуващите трябва да е само пилешки гърди и яйчни белтъци.

Мнението беше редактирано от Петър на 16.12.12 17:49.

16.12.12
20:29

Благодаря за отговора ти ! Ще коригирам всичко, което мога относно храненето ми. Яйцата ги ям цели. Ям вакуумирано поради това, че ходя на училище и като съм сам по-трудно става приготвянето. Не казвам, че е невъзможно ! Ще измисля нещо. :)

16.12.12
20:50

Взимаш по 2кг месо. Вариш всичко в една тенджера (не изисква никакво внимание почти) оставяш което ще изядеш за 2 дена, другото замразяваш ;) На училище си носиш храната в кутии.

16.12.12
23:31

За мускулна маса - 220-те грама пържоли ги умножи по 3, ако не и по 4, яж и риба, зеленчуци, плодове.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1