20.12.12
18:16
Здравейте значи другата седмица ще си взимам креатинова матрица но се колебая между няколко. Значи ето и вариантите: Cell Tech Performance , GreenBulge и Creatine Xplode. Тези ми се струват най добри в съотношение количество:цена. Препоръчайте ми една от тези 3-те. Ако сте използвали друга матрица (до 60 лв.) която е показала резултати я напишете.
п.с: на 16 години съм питам се дали ще има някакви странични ефекти от матриците?
Благодаря предварително ;pp
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 20.12.12 18:28.
Преди месец ползвах MusclePharm creatine , беше добър - за 2 месеца употреба = 36лв някъде ...
Green Mag-a също много го хвалят.
не искам се пълна с вода от монохидрата.. за това ще си взема креатинова матрица или кре алкалин на EFX
Мнението беше редактирано от Julianwas на 21.12.12 16:14.
21.12.12
16:36
А защо реши, че приемането на креатин монохидрат значи непременно напълване с вода - не е ясно.
Четеш внимателно - тук и тук.
Преди да дадеш пари за такава хранителна добавка хубавко помисли дали тя е нещото, което ти липсва, за да постигнеш целите си. Помисли дали храненето и тренировките ти са на нужното ниво, преди да избереш креатин.
Ама зверски много ми се пълни душата с подобни теми.Автора - 15-16 годишен,с тегло на анорексичка,трениращ от вчера,с нулева хранителна и още по-ниска култура за хранителни добавки.И същевременно се изказва така крайно - пълна комедия.Почвай да четеш,че скоро с нищо няма да се напълниш,ако ще и петорни дози монохидрат да вземаш.
Поздрави,приятелю!
Прочетох статиите за монохидрат-а и там също така пише че и плацебо ефекта действа при задържането на вода.. а аз не знам защо но съм убеден че задържа .. добре препоръчайте ми монохидрат или какъвто и да е креатин от които ще има ефект. ясно ми е че няма от 50 да стана 60 кг мускулна маса но все пак ..
23.12.12
09:21
Това,което ти трябва е много и качествена храна,гелдай да си набавяш повечко калории и 1,8-2,5 гр/кг белтък.Като суплемент най-много едни качествени витамини и минерали на този етап.
Мнението беше редактирано от Велико Иванов на 23.12.12 09:22.
08.02.13
17:37
Ако искаш евтина креатинова матрица , защо не погледнеш на Scitec nutrition Crea Bomb. Цената им е 34лв. в момента. Съдържа 4-5 вида креатин и е 660 грама. Дори и зареждаща фаза да направиш продуктът ще ти стигне за 2 месеца както и да го погледнеш. Аз лично съм я позвал и мога да кажа ,че за пореден път се убаждавам ,че не винаги цената на даден продукт е най-важният компонент. Останах доволен след употребата им , като я бях комбинирал с Глутамин -по 10 грама на ден. така че за 60 лв. спокоино можешда се снабдиш и с двата продукта. (само че глутамина ще ти стигне най-много за месец).
Като пример в момента мога да дам ,че ползвам Green Magnitute ,чиято цена е 82лв. и не мога да кажа ,че виждам някаква разлика като ефект между двете матрици.
Успех!
Мнението беше редактирано от pavel pavlov на 08.02.13 17:38.