20.12.12
17:56
Здравейте ! От 1 година и няколко месеца тренирам 3 дни в седмицата——- Пон: гърди - бицепс ,, Ср: Гръб - трицепс ,, Пт: Крака , рамо , трапец (понякога ги въртя) . В началото като почнах бях към 72-3 кг , сега съм 82 кг (разбирасе и като цяло тялото ми се промени , по добра визия има отколкото преди , ползвал съм креатин , аминокиселини , протеин и после Но Експлод , който свърши преди 2 седм.) ... имаше ефект програмата , но в момента мисля че съм в застой . Искам да покача още мускулна маса—да кача поне 94-5 кг . Още не съм се спрял на точно определен хранителен режим ( спазвам основните хранения за покачване на ММ , лошото е че като хапна малко повече и ми се подува корема ... и за това още съм в проучване на по добра Хранителна диета ) след Нова Година ще започна годината с един добър хранителен режим ! Та сега на въпроса—ще ми предложите ли някаква добра програма ( прегледах много статий и теми , но незнам каква да избера) .... 180см .. 23г . .. Днес ми доставиха Асулт , мисля да взема и аминокиселини за след тренировка за възстановяване .... и след нова година почвам сериозно !!
Темата беше редактирана от Георги Андонов на 20.12.12 18:05.
Аз сам точно като тебе :)) само че мойта програма е обратната и се чудя каква да почна след нова година... :)
Нали се сещаш,че тия 12-13 кг,които искаш да качиш няма да дойдат от въздуха,нито от кой знае каква промяна в тренировките.Много е просто - дигаш храната.
21.12.12
17:52
Да знам ... а на какво трябва да наблегна за да качвам повече ММ ?? Само че има проблем , като хапвам и ми се трупа повече в корема ?? А и също тренировката може да я променя , 1 година и нещо тренирам по нея и мисля че изцедих всичко от нея :)