Мнение за тази програма..

5C

01.09.05
11:05

Здравейте,бих искал да се посъветвам с вас.Първо на 16 год. 70кг 175см 1год стаж в залата.Тренировката е за маса с нея целя големите МГ да си почиват  повече съответно да се тренират сами.
I ден: гърди ­4 упражнения в 4 серии в пирамида;(повдигане от хоризонтален лег,полу лег,флайс с дъмбели и кросоувър)пирамидата е 12,10,8 и 6
II ден: гръб ­4 упражнения в 4 серии в пирамида;(гребане с щанга,набирания с широк хват,придърпване на вертикален скрипец пред гърди и придъпване на хоризонтален)пирамидата пак 12,10,8 и 6
III ден: почивка
IV ден: рамене + трапец ­3 упражнения в 3 х 6-8 за рамене и 2 упражнения в 3 х 6-8 за трапеца;(рамо-раменни преси с дъмбели,разтваряне на дъмбели в страни и разтваряне за задно рамо) (трапец-повдигане на щанга и дъбели)
V ден: трицепси + бицепси ­3 упражнения в 3 х 6-8 за всяка МГ;(трицепс-разгъване на горен скрипец,френско разгъване и с дъмбел зад врат с една ръка) (бицепс-сгъване с дъмбели от полу лег,сгъване с щанга от стоеж и концентрично сгъване с дъмбел)

VI ден: крака ­4-5 упражнения за бедрата (квадрицепси и двуглави) 4 х 12-15 и 2 упражнения за прасци (от стоеж и от седеж) 4 х 20-30;
Програмата е взета от сайта за средно напреднали.Кажете много ли ще ми идва тази тренировка като се има предвид стажа.Благодаря на отзовалите се :)
По-здрави
EDIT:Извинете ме сега сложих упражненията и пирамидите

01.09.05
14:28

5 дена в залата ще издържиш ли ?
Можешли да бъдеш достатъчно сериозен ?!
Пробваи по-добре някакъв 4 дневен сплит !

5C

01.09.05
14:33

За това се колебая ще направя 4 дневен сплит по леко да бъде.Благодаря ти

03.09.05
22:17

мен ако питаш е добре,доста добре даже.имаш по 1 седмица за вазтановяване,идеално е.

5C

03.09.05
23:08

Благодаря на отзовалите се.. :)
Поздрави

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1