22.01.11
12:36
Реших тези дни да си поръчам протеин - 100% Whey Gold Standard - 5lb.
Поразтърсих се по нашите on-line магазини. Намерих го на най-изгодна цена тук. - 90лв.
Стори ми се нереално евтино, тък като от официалния им сайт е 82.99$. Поразрових се за този магазин и открих следната статия - тук.
Вие пазарили ли сте от този магазин. Явно навсякъде ще се окаже пълно с ментета.
Ако може насоки за по-ремонирани магазини.
Мисля да го поръчам от тук. - дали има шанс за ментета.
Изобщо дайте на показ сайтове от които сте пострадали, за да го спестите на читателите поне. ;)
22.01.11
12:41
Аз от силабг си взех по коледа Екстенд на Сайвейшън и съм много доволен.На другия ден ми го донесоха и е до 2013 срока на годност.
Предлагам да се направи важна темата - 100% Whey Gold Standart 5lbs - фалшив!! :D
казано от padre на 22.01.11, 13:28:
Цените в този сайт наистина са много интересни.Някой пазарувал ли е от него ?
А ти направи ли си труда да прочетеш статията от линка, който е дал автора? Пък и на сайта пише, че магазина е в почивка.
22.01.11
16:40
казано от FaceOff на 22.01.11, 12:47:
Предлагам да се направи важна темата - 100% Whey Gold Standart 5lbs - фалшив!! :D
Да и когато BSN,Gaspari и т.н. почнат да произвеждат протеини в Европа, ще направим и важни теми-syntha менте!!!,Миофусион менте!!! :D :D :D :D :D
Мнението беше редактирано от Николай Маринов на 22.01.11 17:16.
казано от Николай Маринов на 22.01.11, 16:40:
казано от FaceOff на 22.01.11, 12:47:
Да и когато BSN,Gaspari и т.н. почнат да произвеждат протеини в Европа, ще направим и важни теми-Синтра менте!!!,Миофусион менте!!! :D :D :D :D :D
Тва предполагам е някъв хибрид между Синта и Синтракс :D
22.01.11
17:16
Корекция веднага :D :D :D
В статията много ми се наби “При претърсване на склад, магазин и домашен адрес, от който се управлявала фирмата, са иззети голям асортимент от фалшиви артикули от китайски произход.”На родния пазар почти няма стока от всяко естество която да няма китайски дубликати 1:1 с оригинала.Сега като се замисля сериозно,след като добавките са доста доходоносен бизнес защо да няма и от тях.
В крайна сметка поръчах от sportlements.com - 100% Whey Gold Standard Protein и витамини.
И протеина витамините са годни(до около края на 2012) и изглеждат ОК. Безплатна доставка.
05.03.11
20:34
Да купувал съм си много продукти на Американски фирми от фирмените им магазини и имат една и съща хартийка NUTRIRTION SUPPLEMENTS съвпадат примерно аминокиселините на SCITEC NUTRITION с лененото масло на “БУРОВ” една и съща щампа на хартийката под капачката.Същата работа и GNS от фирменния магазин . Интересувам доста от добавки и химия от 4 години не искам да се хваля,...но се мисляза достатъччно интелигентен човек за да ги надуша далаверите ,не че съм от олимпийските надежди ,но взе пак 4 години не е малко време за практика и теория.:D Личното ми мнение е че се правят шашми точно с тази хартийка на поразия за целия свят и то най лесно с прахообразните смеси.Не ми е целта да споря с никой нито да нападам някой лично.просто споделих...една преебавка от личния ми живот...както и какво ми прави впечатление.
Мен ми се струва , че хич не се интересуваш и пиеш хранителна добавка за 2ри път през живота си .. как може да сравняваш кутия от преди 100 години и такава от сега , до колкото разбирам от първия ти пост , и да се чудиш защо били различни , това ако не е слабоумие не знам
05.03.11
21:04
Идеята ми беше,следната ХАРТИЙКАТА ПОД КАПАЧКАТА на много продукти български и внос от САЩ......СЪВПАДА..Пример Аминокиселини UNIVERSAL, със амино на българската P&b самите хапове са едно към едно като две капки вода.Със същата лепенка под капачката с надпис NUTRITION SUPPLEMENTS (хранителни добавк) е и лененото масло на “БУРОВ”.Като две капки вода са едни и същи лепенки.Една от фирмите за който се сещам прост ,който имат СОБСТВЕНО ЛОГО на въпросната лепенка е Нутрим(качеството на продуктите им не го коментирам).Но много вероятно UNIVERSAL NUTRITION да имат същото лого на тази лепенка (не зависимо от видът на добавката партидата или моделът) под капачките и да ги сменят с цел да ни сервират нещо много по-ефтино като “готов краен” продукт, дадох по-горе и примери на доста съмнителни съвпадения.При азотния бустер се усети най-ясно.За други фирми със собствено лого на въпросната лепенка под капачката не се сещам освен Нутрим,...мисля че на AMERICAN SPORT NUTRITION съм купувал протейн с такова ВАЖНО ЛОГО.Фалшификаторите го правят съвсем тънко,то кутийте са си оргинални гледайте въпросната лепенка ПОД КАПАЧКАТА.
05.03.11
21:18
Хееeee…......въпросната лепенка под капачката на прохормонът TRENA на FAST ACTION PHARMA съвпада с лепенката на лененото масло на “БУРОВ”....Написах го вече тази банална лепенка съвпада с редица продукти.Давам ви пример Купувам пардида протейн на SCITEC NUTRITION отварям оргиналните запечатващи лепенки на кутийте, слагам суроватката с какао от сгладът във сердика за обща стойност 20лв. Затварям със НАДЕЖДНАТА NUTRITION SUPLEMENTS и опаковам машина за опаковане на консумативи (no xplode нямаше и опаковачно прозрачно фолио) и получавам един продукт на стойност 20лв. с оргинална пластмасова кутия и го пускам като краен продукт пройзведен в САЩ за продан на стойност 135лв и 33стотинки за кило и 200 грама суроватъчен протейн примерно или казейнов.Във складът в Сердика се продава и казейнов,както и соев протейн,имат и л карнитин :D
05.03.11
21:34
С тези лепенки- NUTRITION SUPPLEMENTS можеш да се сдобиеш ,ако имаш фирма за хранителни добавки няма закон който да изисква да е с логото на фирмата въпросната лепенка под капачката (само като пример ,както е при Нутрим).така взеки който има фирма за хр.добавки може да си поръча такива лепенки в различни размери, да купи оргиналът и да препълни на едро цели партиди с “фалшът”стига да е на прах може и хапове както съвпадът примерно аминокиселините на POWER& BEAUTY с тези на UNIVERSAL както ви казах като две капки вода една пресовъчна машина ги е раждала и на вкус и на цвят и на форма :D
Мнението беше редактирано от ИЛИЯН ДОНЧЕВ на 05.03.11 21:47.
05.03.11
21:41
Същата нагла заменка става и с Азотния Бустер,...и не само в България.Номерът е че няма закон който да задължава тази лепенка да е с логото на фирмата,...може да е просто NUTRITION SUPPLEMENTS и от там идва “байганйовщината”.За това за след тренировка и рано сутрин големи лъжици с ПЧЕЛЕН ПРАХ.Да разститилин е протейнът но е по добре от малеби или магнезиев стеарат , бъдете живи ,здрави и щасливи и много секс за всички....ПЧЕЛЕН ПРАХ С БАБИНИ ЗЪБИ И ЦИНК МУ Е МАМАТА ;) Както и правилен хранителен режим което е друга тема
ИЗВОД: Всички разбрахме , че пием менте добавки.
Мнението беше редактирано от dr jack на 05.03.11 21:46.
05.03.11
21:48
Аз пък си спомям,че на лепенките пише “Sealed for your protection” или нещо от сорта.
Иначе твърденията ти,като се замисли човек,са възможно и да са верни.В тая държава човек за нищо не може да е сигурен.
Мнението беше редактирано от az100yan на 05.03.11 21:50.
05.03.11
21:54
Още колко идентични мнения ще напишеш, бе Аспарух? Мисля, че сме предупредени за измамата... И освен тези 4 години, които си прекарал в интересуване от добавки и химия, да се беше поинтересувал малко и от правопис... Не знам как си следиш мисълта, ама аз едвам успявам. Освен ако не си на под 8 години де, в такъв случай се извинявам...
05.03.11
22:01
Стига дистрибутърът да е подребител на такива добавки за да има някаква полза да ги прави тези заменки на “фалш”с оргиналът,не е задължително да има собствнена фирма за добавки ,стига му само да има достъп до въпросните лепенки NUTRITION SUPPLEMENTS (срещат се всякакви размери) и евентуално машина за опаковачно фолио,...ходи доказвай после ,кой и от къде си е купувал такива лепенки,едно е сигурно че се срещат на всякъде.Щом я видях и на лененото масло на Буров ,същата като на прохормонът на FAST ACTION PHARMA и на редица други протейни ,гейнъри и аминокиселини.Случва се обаче и да е със собствено лого но рядко.Въпросният бустер http://myauctionpics.com/No-Xplode-and-Cell-Mass/photo/633818380621393056 беше със същата банална лепенка NUTRITION SUPPLEMENTS разликата с лепенката от лененото масло на “Буров” е само размерът
05.03.11
22:15
Да именно тези лепенки SEALED FOR YOUR PROTECTION също е добър варянт за лепенки с който можеш да се здобиеш от всяка точка на планетата стига да знаеш от къде, най-вероятно някъде в интернет ще да е :D и да направиш “байганйовщината”
05.03.11
22:22
Такава лепнека може да си направи всеки с елементарно познание по компютри.И може да пълни използвани кутии с какво ли не и да ги продава.Конспирационните теории са много,ама ти с тези лепенки преиграваш малко.И то не малко,а доста.И в крайна сметка най-лесно е просто да не си взимаме добавки като не сме доволни и нямаме гаранция и това е.
05.03.11
22:26
Ето и някой любопитни линкове http://www.skipter.bg/index.php това е що се однася за опаковъчна машина вече самите лепенки трябва да се разтърся повече,....но едно е сигурно продават се..!!!!! :D
05.03.11
23:18
Най- надеждни са фирмените магазини,...не ми се изброяват не са кой знае колко много вносните сещам се примерно за PEAK.Има и други фирменни магазини на чужди фирми, но гледайте дистрибуторът да е само на дадената фирма и да отговаря само за нея,а не да дистрибутор принципно на 150 фирми едновременно ето от такива магазини бълва “фалш” там се правят заменки с оргиналът.Има и нещо друго по което може да се ориентираме, начинът на затваряне ..... http://www.bodyexchange.co.uk/popup_image.php?pID=2622&image=0 .... http://www.freestufftimes.com/whatigot/wp-content/uploads/2009/01/100_3413.jpg ...... http://bgtrener.blog.bg/sport/2007/04/24/ttt-nova-formula-za-super-sila.63757 На тези опаковки няма как да се подмени оргиналното съдържание .Но имайки в предвид,че 90%от хр. добавки са с капачки и въпросните универсални лепенки под капачката + прозрачното фолйо което не е проблем също ,..ОСТАВАТ САМО ФИРМЕННИТЕ МАГАЗИНИ,...и то тези който предлагат продуктите само на една фирма ИЛИ МАКСИМУМ ДВЕ ТРИ ,...като този на PVL до фитнес атлетик в Света тройца преди имаха сайт.Този на PEAK е в Красна поляна малко преди пазарът имат сай в нетът, други такива фирменни не се сещам в моментът но има.Тези широко рекламираните правят “ганйовщина” на поразия.Ето още два три линка на опаковки ,който не могат да се пренапълнят silabg.com/bg/2976-PVL-MUTANT-MASS-15lb-.html ... silabg.com/bg/1674-PVL-MONSTER-MAXX.html ... silabg.com/bg/1691-PVL-WHEY-MAXX-10lb-.html ... давам за пример само опаковките ! http://fitness-power.net/index.php?main_page=popup_image&pID=235 Махне ли се опаковачната пластмасова лента няма как да се затвори пак като нова,с пликоте е същото,...с капачките не...!!!
06.01.12
10:46
Махне ли се опаковачната пластмасова лента няма как да се затвори пак като нова .... Илиян Дончев тва 100% ли си сигурен .. :)
казано от Asdd Llele на 06.01.12, 10:46:
Махне ли се опаковачната пластмасова лента няма как да се затвори пак като нова .... Илиян Дончев тва 100% ли си сигурен .. :)
Готов ли си да се обзаложиш?
Затова пазарувайте от доказани играчи на пазара. Все пак на тях не им е все едно дали ще рискуват да ги хванат и не гонят бърза печалба, а такава в дългосрочен план. Като се тънкажите, има вероятност да се опарите!
06.01.12
13:37
Само аз ли не вярвам на повечето български сайтове за новини ?
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4341031
...то че има ментаци-е ясно на всички.Пазарувай си от чужбина/и там съм ял дърво между другото/ или от доказали се вече вносители.
Всичко е бизнес,а голямата лапаница е в добавките.Факт.
11.01.12
08:59
Голямата лапаница отдавна не е в добавките..
Здравейте взех си тези аминокиселини на далаверка от силата.ком напишете го на латиница и търсете Weider аминокиселини
Проблема е че след това видях че няма аминокиселини на Weider с 250 хапа в кутия навсякъде са 300 , пък и нямаше хартиено фолио - директно махнах пластмасата и вътре бяха наблъскани хаповете. Проверих из нета и не открих такива с 250 хапа. Да ходя ли в магазина да им кажа че са ми продали ментак ? Според вас менте ли са ?
01.12.12
20:25
Модерация: Темата, която пуснахте е достатъчна.
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 01.12.12 20:26.
Ако съм научил едно нещо,това е,че от добавки не се пести.Като ще взимаш нещо,дай повечко пари,но да знаеш,че ще е качествено.Силабг,фитнес1 бг и бб-тийм са може би трите най-затвърдени сайтове с добра репутация и качество на ниво.Така че,който и да избереш,няма да съжаляваш. :)
Поръчах си креатин OPTIMUM NUTRITION Micronized Creatine Powder 300гр от онлайн магазин СИЛА БГ на стойност 20лв(със доставката), което е доста изгодно. Днес ми го докараха и когато го отворих печата беше отлепен. Също в сайта пише че креатина е Creapure, а на опаковката няма такова нещо. Трябва ли да имам повод за притеснение или да го почвам?
23.01.13
11:11
Това с печата не е проблем, защото често той остава под капачката.
Относно това дали е Creapure, трябва да се обърнеш към Optimum Nutrition.
23.01.13
12:08
казано от аноннимен на 23.01.13, 10:48:
Поръчах си креатин OPTIMUM NUTRITION Micronized Creatine Powder 300гр от онлайн магазин СИЛА БГ на стойност 20лв(със доставката), което е доста изгодно. Днес ми го докараха и когато го отворих печата беше отлепен. Също в сайта пише че креатина е Creapure, а на опаковката няма такова нещо. Трябва ли да имам повод за притеснение или да го почвам?
Точно под “CREATINE POWDER” (където пише на опаковката с големи букви) пише “5000 MG CREAPURE CREATINE SUPPLEMENT”.Ако това го няма значи е фалшив ,което не ми се вярва сила бг да си го сложат по този начин с един от най-вървежните продукти или ти си недогледало лапе.
казано от SprateXtream на 23.01.13, 12:08:
казано от аноннимен на 23.01.13, 10:48:
Точно под “CREATINE POWDER” (където пише на опаковката с големи букви) пише “5000 MG CREAPURE CREATINE SUPPLEMENT”.Ако това го няма значи е фалшив ,което не ми се вярва сила бг да си го сложат по този начин с един от най-вървежните продукти или ти си недогледало лапе.
Под CREATINE POWDER пише 5000 MG CREATINE MONOHYDRATE SUPPLEMENT, вместо CREAPURE CREATINE SUPPLEMENT(както е в картинката в сайта на сила). Да разбирам ли че е фалшив?
Мнението беше редактирано от Ицо на 23.01.13 18:25.
23.01.13
18:37
Може да е няква по стара партида провери и това ?
BBE: MAR 2014
BATCH 0627579(Партида)
16:28 2061
Мнението беше редактирано от Ицо на 08.06.13 22:11.