Предмишница?

03.09.05
19:56

Добре ли е в каря на всяка тренировка(3-дневен сплит)да правя и 2 упражнения за предмипница-1-то повдигане на китката с дъмбел и 2-то същото само че кривиш китката в обратна посока
дано се сетите че малко кофти обесняваям

03.09.05
19:59

според мен след тренировката за бицепс може и да се пропуска ...
колко пъти в седмицата тренираш ?

PR

03.09.05
20:49

Относно предмишницата !
Лесно претренира .
Преди време имах глупоста да я натисна яко - 4 пъти седмечно, със зверски тежести и повторения !
Резултата дойде още на 2рата седмица .
Така ме болеше - все едно в коста на ръката имам пирони
Не можех да си свия ръката и стегна дори бицепсовата странична поза !
От болки
С две думи - болеше дори, като свивах ръката си без тежест !
Не можех да правя бицепс и френско.
Само на хамъри съм карал - докато мине.

Мина след  2 седмеци пълна почивка... и още около месец тренировка, съобразена с нея обаче !

Съветвам те, да не я товариш повече от 2 пъти седмично!
Тя нараства сама от тежките упражнения за бицепс и гръб .

03.09.05
22:33

[quote author=“Zashev”]според мен след тренировката за бицепс може и да се пропуска ...
колко пъти в седмицата тренираш ?

3 пъти
гърди-трицепс
рамо-крака
гръб-бицепс
значи ще тренирам предмишницата
1 с гърди-трицепс
2 с рамо-крака

NO

03.09.05
23:52

Според мен няма смисъл да тренираш предмишница защото тя се тренира косвено от доста упражнения например като правиш тяга, особено ако е без фитили, ти я товариш много и това важи и за други упражнения... абе ти пробвай и виж резултата. Аз докато тренирах предмишница не ми растеше, а само ми пречеше като правех другите упражнения, а когато спрях да я тренирам започна да расте, но това за всеки е различно така че може да опиташ и да видиш как ще ти се отрази.

04.09.05
01:49

Предмишница се тренира 1-2 пъти седмично няма смисъл повече а ако си начинаещ пък изобщо няма смисъл (лично мнение)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1