09.12.12
18:22
-
Темата беше редактирана от no name на 01.03.14 13:13.
09.12.12
18:42
09.12.12
19:29
-
Мнението беше редактирано от no name на 01.03.14 13:14.
09.12.12
20:37
В самата статия е написано, прочети вариантите.
09.12.12
20:58
-
Мнението беше редактирано от no name на 01.03.14 13:15.
12.12.12
20:18
Явно никой няма да ми отговори.
12.12.12
20:27
Лег с раменен хват, лицеви опори с тесен хват.
12.12.12
22:07
казано от no name на 12.12.12, 20:18:
Явно никой няма да ми отговори.
Въпросът ти е безсмислен. Допираш двата дъмбела един до друг, стискаш ги здраво един срещу друг и от сблъсъка на двата вектора се получава движение нагоре. Какъв хват? Ако имаш предвид супинирано, супирано и прочие, просто допри дъмбелите, бутай и не му мисли :)
Мнението беше редактирано от Lachezar Tomov на 12.12.12 22:12.
Аз само да вметна, че освен това е практически безсмислено да се акцентира върху несъществуващ мускул. Гърдите имат две части - горна и долна. На тях може да се акцентира чрез определени упражнения. Всичко друго е загуба на време, особено ако нямаш достатъчно маса в гърдите.
14.12.12
03:11
Ако гърдите са ти изоставаща мускулна група ги тренирай 2 пъти седмично, като правиш първо базовите упражнения, а след това тези на макара. Ефект няма да има ако храната е зле, особено при изоставаща мускулна група, или поне не голям!
15.12.12
12:19
Ами вътрешната ми част на гърдите е изостанала и затова пуснах тая тема. Значи да прилагам тея упражнения 2 пъти седмично ?
Кажи колко килограма си и на какъв ръст и ще си проличи колко ти изостават външните, вътрешните, най-долните, средните и още не знам си колко вида други гърди...
Мнението беше редактирано от Old Timer на 15.12.12 12:47.
казано от no name на 01.12.12, 12:03:
60 кг не са много за някой който има дълъг опит и да речем кляка с над 100кг, но за моя стандарт и моите възможности 60кг са моите “големи тежести”
Мъртва тяга - не я прилагам.
Който питаше за ръст , тегло и мерки , да си прави извода колко са.
Както каза Петко - няма такъв мускул - липсва ти маса в гърдите. Относно упражнения - на мене лично най-добре за гърди ми действа тренирането изцяло с дъмбели (за пресите) и тежък флайс.
15.12.12
23:04
казано от Old Timer на 15.12.12, 12:46:
Кажи колко килограма си и на какъв ръст и ще си проличи колко ти изостават външните, вътрешните, най-долните, средните и още не знам си колко вида други гърди...
70кг
180см
25.12.12
18:09
казано от balabanov на 16.12.12, 06:56:
Като качиш още 30кг, ще поговорим за изоставане.Сега си просто кекав.
Защо са му още 30 кг и защо на всички представата ви за хубаво тяло е Джей Кътлър? Не се гледа ръст спрямо килограми, а мускулна маса: процент подкожни мазнини: кости , което е доста относително, не мислиш ли?
Да е само дето Кътлър е 120+ кг състезателно тегло и над 140 кг през останалото време.А едни 100 кг,на неговия ръст,при 11-13 % подкожни мазнини и тогава може да се говори за изоставаща мускулна група.Или смяташ че на 70 кг/1,80 може толкова явно,да ти изостава каквато и да е група,а не като цяло да си слаб и просто да си внушаваш,че проблема ти една конкретна мускулна група?
Мнението беше редактирано от balabanov на 25.12.12 18:24.
казано от Петко К на 13.12.12, 12:44:
Аз само да вметна, че освен това е практически безсмислено да се акцентира върху несъществуващ мускул. Гърдите имат две части - горна и долна. На тях може да се акцентира чрез определени упражнения. Всичко друго е загуба на време, особено ако нямаш достатъчно маса в гърдите.
И аз съм на същото мнение. Отделно като правиш лежанка с тесен хват, най-вероятно натоварваш и трицепса повече от гърдите ;)
26.12.12
14:26
казано от balabanov на 25.12.12, 18:23:
Да е само дето Кътлър е 120+ кг състезателно тегло и над 140 кг през останалото време.А едни 100 кг,на неговия ръст,при 11-13 % подкожни мазнини и тогава може да се говори за изоставаща мускулна група.Или смяташ че на 70 кг/1,80 може толкова явно,да ти изостава каквато и да е група,а не като цяло да си слаб и просто да си внушаваш,че проблема ти една конкретна мускулна група?
Не ми следиш мисълта, няма какво да спорим. :)
Тя беше една мисъл,свят не може да я обхване :).По твое мнение с още 30 кг,ще подгони физиката на Кътлър,което е на космически години разстояние от истината.После,щом автора говори за изоставащ мускул,значи определено не търси рахитен релеф,а както 99% от занимаващите се с фитнес - максимално чист и обемен мускул,до колкото му позволяват възможностите,което ще стартира след 25-30 кг и ще продължи цял живот.Или ако искаш да ми кажеш че някой би предпочел
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTk-dKw5uvtLBZw9GAP-eVPSdZNa9bfd749MFiK47BEBIfWB1vYE0QVyqpAdg
вместо
http://www.elitefitness.com/images/rob-riches/rob-riches.jpg
или вече END FUCKING GAME
http://www.avadeanlewis.com/wp-content/uploads/2011/08/Jay-Cutler.jpg
значи че - първо се опитваш да ме излъжеш(аз с лъжци не общувам) и второ - по-важното, не си честен със себе си.
Мнението беше редактирано от balabanov на 26.12.12 14:44.
27.12.12
04:23
Моля да не задълбочаваш темата, казах, че не се гледа ръст спрямо килограми. Да не говорим, че на тази височина 85-90 кг. могат да изглеждат по начин, който не можеш и да си представиш. Не съм намесвал Джей Кътлър, просто казах, че за повечето от вас идеалното и желано тяло е като неговото, което е меко казано трагикомично. Мисълта ми беше нещо от рода на: Ти май не си виждал човек 180 ръст на 60 кг. с тренирано шкембе. Килограмите, които можеш да натрупаш натурално зависят от генетичния потенциал, освен хранене, суплементиране и тнт. Идеала ми за мъж притежават, някои доста известни имена във фитнес индустрията, предполагам известни и на теб. Дори не разбираш какво ти пиша, нека спрем да философстваме.
27.12.12
07:02
Добре де като нашите цели и разбирания са ти трагикомични какво ни питаш.... :D
27.12.12
09:14
Тцък, тцък, на думи всички много знаем, но като ви погледна снимките, не мога да разбера откъде такова самочувствие :) Кристианчо особено ти, съгражданино, не знам с какво се гордееш. И на мен мама и татко ми казват, че съм най-хубавото дете на света :)
Мнението беше редактирано от liveactive activlive на 27.12.12 09:16.
Той поне има снимка.
И да, 70 кила на тоя ръст са прекалено малко за МЪЖ, който има претенции да тренира и да прави мускули. Дори да е нацепен от релеф.
казано от liveactive activlive на 27.12.12, 04:23:
Ти май не си виждал човек 180 ръст на 60 кг. с тренирано шкембе.
Приключвам,че и без това темата се изчерпа и от доста време си е чиста проба спам.
С подобни габарити,ако ще и преса на челото да има - WHO THE FUCK CARES?
27.12.12
16:00
Не ми се занимава да качвам снимки, нито се гледам в огледалото, но повечето тук са нарциси. Къде видя да казвам, че 70 кг. са много?
казано от no name на 15.12.12, 23:04:
казано от Old Timer на 15.12.12, 12:46:
70кг
180см
Когато качиш килограми ще ти се оправят гьрдите.Всичко друго е глупости-много енергия ще изхабиш -да си оправиш гьрдите,а може би просто и не толкова просто -трябва да качиш маса.А маса само на гьрдите трудно ще качиш .
Да не ти
<виси>
кожата там когато се стягаш и за това да искаш маса?
Малко сложно написах предният пост-прощавай.
Сега за упражнението.Навремето се налагаше да мачкаме глина-сложно е да пиша защо го правихме-та мачкайки глина -на другия ден неможехме да си пипнем гьрдите -особенно вьтрешната част.Как да приложиш това което ти пиша?мислималко ,аконети се мисли ,ще помислиме заедно.
ЖОКЕРИ-гума ,каучук,пластелин,тесто))))
успех.
п.с.-моята вьтрешна част се нацепва само след строга диета.да стане на
<конци>
.и никога не сьм я тренирал специално,но когато бях лек и нямах гьрди нямах и вьтрешначаст)))))))