28.12.12
18:26
Здравейте :) Първо искам да пожелая на всички потребители тук “Весели Празници!..Да сте живи,здрави,прави и корави :D”.
Така сега да се върнем на темата..Значи аз съм момче на почти 17 години , около 66кг , 1,75 висок.Значи започнах да тренирам сериозно лятото , Стрийт Фитнес..тренирах около 3 месеца и след това почнах фитнес в залата.На зала ходя от около 2 месеца и досега съм взимал само - гейнър и аминокиселини. Днес си взех гейнър (Serious Mass 12lbs) и креатин(Micronized Creatine Powder).
Гейнъра знам как да го приемам , но за креатин-а знам много малко..и бих искал да ми помогнете.Можете да ми направите направо програма как да се взима в тренировъчни дни и в нетренировъчни дни..Например : Сутрин - Гейнър+Креатин(колко грама) , колко грама преди тренировка , колко грама след тренировка ,дали е вреден .. и т.н. Моля ви някой да ми помогне , защото си направих почивка 1 месец и сега почвам да тренирам яко ..:) Ще се радвам , ако някой сподели мнение , но моля да пишат само хора , които имат опит.
28.12.12
19:51
Ако си забелязъл в Serious mass има 5-6гр креатин монохидрат, като количество са ти напълно достатъчни за деня, но ако си решил да правиш зареждаща фаза която обикновенно е 20гр на ден разделен в 4ри приема се прави около 5-6 дни (важи само за МОНОХИДРАТ! не ти го препоръчвам) трябва да добавиш 15 грама за деня, но според моето мнение изпий си гейнъра и после си пий креатин, ако усетиш, че 5гр ти са малко увеличи на 10 , аз лично най добре се чувствам като пия 5 гр 1:30 мин преди тренировка и 5гр след тренировка :) УСПЕХ и дано съм ти помогнал макар, че нямам голям опит с креатина виждам, че никого не е отговорил затова се опитах да ти помогна :)
Мнението беше редактирано от Петър Бадюк на 28.12.12 19:53.
28.12.12
21:27
казано от Петър Бадюк на 28.12.12, 19:51:
Ако си забелязъл в Serious mass има 5-6гр креатин монохидрат, като количество са ти напълно достатъчни за деня, но ако си решил да правиш зареждаща фаза която обикновенно е 20гр на ден разделен в 4ри приема се прави около 5-6 дни (важи само за МОНОХИДРАТ! не ти го препоръчвам) трябва да добавиш 15 грама за деня, но според моето мнение изпий си гейнъра и после си пий креатин, ако усетиш, че 5гр ти са малко увеличи на 10 , аз лично най добре се чувствам като пия 5 гр 1:30 мин преди тренировка и 5гр след тренировка :) УСПЕХ и дано съм ти помогнал макар, че нямам голям опит с креатина виждам, че никого не е отговорил затова се опитах да ти помогна :)
Serious Mass на ОН съдържа 1г. креатин монохидрат.Бъркаш се с After Max.
Към автора в тренировъчен ден приемай гейнъра веднага след ставане и след тренировка.Креатинът попринцип няма значение,но направо след тренировка и него.
В нетренировъчен ден и двете веднага след ставане.
Препоръчително е след около 1-2 месечен прием на монохидрат да направиш почивка от 20-30 дена.
Увеличи приема на вода.3-4 литра ще са напълно достатъчни.
Мнението беше редактирано от Noctis Caelum на 28.12.12 21:38.
28.12.12
22:40
казано от Minimal Animal на 28.12.12, 18:26:
Гейнъра знам как да го приемам , но за креатин-а знам много малко..и бих искал да ми помогнете.
Креатин
Приятно четене. :)
29.12.12
00:00
на твоите килограми 5 грама креатин дневно са ти достатъчни, така че направо заедно с гейнера след тренировка, по-добре не прави зареждаща фаза, защото само ще натовариш излишно бъбреците, няма да е лошо и да завишиш приема на вода, поне докато приемаш креатина