05.09.05
16:35
Може ли да се постигне релеф без кардио тренировки вие как мислите просто с хранителен режим и тренировки с тежести как мислите по вапроса :roll:
05.09.05
16:48
Може и да постигнеш някакъв частичен прогрес в тази насока. Идеята на кардиото е, че това е аеробна тренировка, при която за енергия се ползват мазнини. Тоест, за да направиш както трябва и по-бързо релеф(което по принцип е доста трудно) ти трябва задължително аеробен тип тренировка.
Това също е много строго индивидуално. Например Дарем Чарлс никога не прави кардио, Христомир по принцип също не прави, за последното сетовно беше правил само последните две седмици защото трябваше да влезе в категорията. Но пък одруга страна има и хора като Шон Рей, Густаво Бадел, Рон Колман, който правят по два пъти на ден по 40-60мин.
Да и аз съм чувал профита детоне правят и показват завиден релеф значи Може, просто според мен ще удължат този процес с времето което лично на мен не ми се струва удачно но щом е правено и работи .... не можем да го отречем
Естествено че може.
Абсолютно възможно е ,но зависи и от доста неща.Ако си с по-бърз метаболизъм може да не се прави.Наистина “по-леките”билдери като цитирания Дарем Чарлз можи и изобщо да не правят,но по-масивни като Рони,Маркус Рул,Джей Кътлър които трябва да поемат много калории за тези огромни размери трябва да правят кардио доста.Например Рони е прави 2 пъти на ден по 1 час,Маркус Рул 2 пъти по 70 мин