Лецитин и новата храна на nestle---Fitness????????

05.09.05
20:06

хора искам да ми кажете ако може какво можете да ми кажете за лецитина?отслабва ли се от него и с какво темпо?и оште ако може да ми кажете какво ще кажете за новата храна на Nestle -Fitness??????????? :?

5C

05.09.05
22:51

Ако не се лъжа за това Фитнес,в него има доста въглехидрати към 85 17 от които прости това на 100гр.И според мен не става...с лецитина не съм запознат  :oops:

05.09.05
23:06

Здр!!!За Fitness съм съгласен че се отслабва,защото не съдържа никакви мазнини,само въглехидрати и белтъчини(в малко количество) които спомагат за мускулния растеж,но трудно можеш да качиш килограми с тях!!!

06.09.05
08:31

Fitness на Nestle НЕ е добра храна - съдържа много прости въглехидрати, нишесте, силно обработена е и е с висок гликемичен индекс.

Лецитинът в бодибилдинга е познат като добър източник на холин.
Холинът има известен ефект в ускоряването на мастния метаболизъм, но основно се използва заради факта, че холинът е прекурсор /изграждащ елемент/ на ацетилхолина, който е важен невротрансмитор. По-просто казано, може да има ефект върху по-добра памет, концентрация и т.н.
Задължително се суплементира с холин при прием на ацетилелкарнитин.
С две думи, не ти е толкова необходимо да приемаш лецитин, ако целта ти е само отслабване, наблегни на диетата и тренировките.

06.09.05
09:58

[quote author=“Ceco_FleXa”]Здр!!!За Fitness съм съгласен че се отслабва,защото не съдържа никакви мазнини,само въглехидрати и белтъчини(в малко количество) които спомагат за мускулния растеж,но трудно можеш да качиш килограми с тях!!!

ХАХАХАХАХАХАХА  “отслабва,защото не съдържа никакви мазнини”
явно не си много запознат с нещата.Мазнини се качват предимно от въглехидрати , а не от мазнините в храната.

07.09.05
09:03

Абе аз точно тва се чудех и щях да ви питам та сега има подобна тема !

Става дума за Фитнес закуската на нестле и добре значи примерно като влезна в период на маса ще е подходяща ли за закуска(примерно рано сутрни към 7часа в прясно мялко да си направя около 70-90гр.) или не струва ?

SV

07.09.05
12:53

Мога да ти дам няколко съвета относно лецитина и нестле фитнес:
1.С 85 на 100 въглехидрати Нестле-то просто е абсолютно неподходящо за сваляне на мазнни.Казвам го от опит защото съм бил на нисковъглехидратна диета (между другото това за мен е най-добрият начин за чистене) и при нея въглехидратите бяха под 33г. на ден!Следователно 100 грама от това Нестле фитнес са ти въглехидратите за 3 дни :( .Сам си направи изводите.
2.Относно лецитина мога да кажа ,че има някакъв ефект върху топенето ако се комбинира.Иначе ако използваш само него ефектът ще
бъде почти никакъв.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1