06.01.13
16:32
Здравеите, искам да попитам има ли някакъв начин за предотвратяване на шума от тропането при кардио тренировка(подскоци, скачaне на въже т.н ) Защото живея в панелка а знаете просто шума какъв е, под мен живеят съседи които са свикнали на тишина и чуват дори и наи малкия шум въпреки че знам по закон не е забранено тропането в определени часове от деня но все пак от елемнтарно възпитание и уважение към тях не бих искал да ги притеснявам ( два пъти ми се караха вече .. ) Нямам възможност да си правя упражненията на вън, или да ходя на фитнес и затова просто си правя тази лека кардио тренировка у дома но шума явно е твърде голям та искам някак да го намаля.Може ли да ми препоръчате нещо ( примерно дали ще има ефект от някакво одеяло или нещо подобно върху което да ги правя за да омекоти тропането ) Мерси предварително :)
Темата беше редактирана от Mimo Mimo на 06.01.13 16:37.
По толкова скачям попринцип на въжето но тренировката ми съдържа и упражнения в които трябва по голям отскок ... а и въжето се старая да не го удрям у пода.Мерси все пак ако някои друг знае някакво решение на проблемът ми моля да помогне :D
Мнението беше редактирано от Mimo Mimo на 06.01.13 18:41.
06.01.13
18:51
Единственият вариант да омекотиш удара като скачаш е да го правиш на някаква мека повърхност - варианта одеало или килим може да има ефект. А другия вариант е да намалиш упражненията с по-големи отскоци или да ги правиш някъде, където няма да пречиш на съседите си - навън пред блока примерно.
Мнението беше редактирано от gazena gadinka на 06.01.13 18:52.