Съвет за сваляне на корем

06.01.13
23:19

Ще се опитам да бъда кратък, за да не четете романи :D
Целта ми е да сваля корема. От две години насам, го раздавам на разврат в яденето и пиенето, разни джънк фоодс, газирано и прочие боклуци. Преди имах бърз метаболизъм и почти нищо не ми се лепеше, обаче, както казах от преди две години метаболизма ми се е променил :D и съм напълнял доста в корема, като всичко е мазно разбира се. Така, на 22г. съм 62-63кг, 1.67-1.68см висок. Искам да сваля корема възможно най-бързо(като разбира се знам, че точно корема става най-бавно и иска най-много труд) и да заприличам отново на човек, понеже да имаш шкембе не е никак красиво(според мен). Как аз обмислям да го направя. Понеже няма да имам много време за фитнес, което не е добре, но няма да ме откаже, е да тичам два пъти дневно сутрин-вечер, също така да правя упражнения за корема, пак сутрин-вечер и да си оправя храненето, което е от най-важните неща. Направих тази тема, понеже ми трябват общи насоки, какво да ям, какво да не ям, избягване на еди-какво си, дали правилно мисля за тичането и пресите (преди съм спортувал няколко спорта, тичането не е проблем да е всеки ден, стига да е правилно!) и това е. Знам, че само с четене на няколко коментара от форума, резултатите няма да дойдат, но за мен това е добро начало, да попитам тук, където хората разбират и да почна от някъде по правилния начин. Благодаря предварително!

Поздрави,
beBoss

07.01.13
00:38

казано от beBoss на 06.01.13, 23:19:

Ще се опитам да бъда кратък...

И аз ще бъда кратък, само на корема няма как да изчистиш, ще трябва да свалиш % мазнини навсякъде, а това не става с коремни преси, ако ще от сутрин до вечер само това да правиш.

Понеже няма да имам много време за фитнес, което не е добре, но няма да ме откаже, е да тичам два пъти дневно сутрин-вечер, също така да правя упражнения за корема, пак сутрин-вечер

Добре де, ще имаш време да тичаш два пъти на ден предполагам поне по 30мин (иначе по-добре хич не излизай), ще имаш време за така “важните” коремни преси и това всичкото го замисляш да е всеки ден, а няма да имаш време за 40-45мин фитнес през ден???
Т.е. времето ти е дефицит, ама можеш да отделиш 7 часа седмично за тичане и преси, вместо 2-3 часа за фитнес, от което би видял в пъти по-голяма полза???

и да си оправя храненето, което е от най-важните неща. Направих тази тема, понеже ми трябват общи насоки, какво да ям, какво да не ям

Общи насоки тук, дано поне това да имаш време да прочетеш.

07.01.13
00:51

Времето с което разполагам е сутрин към 6 часа и вечер след 23. Далеч живея от фитнес залите, затова няма как да стане.
Ако има работещи зали преди 7 може да си помисля, но едва ли. Сега ще метна едно око на линка, който ми даде.

Поздрави,
beBoss

07.01.13
01:03

казано от beBoss на 07.01.13, 00:51:

Времето с което разполагам е сутрин към 6 часа и вечер след 23.

Айде бе... Работиш/учиш 17 часа в денонощието плътно и то всеки ден? И няма как да разместиш/вместиш една тренировка?
Няма как да помогнеш на човек, който сам не иска да си помогне, така че мога само да ти пожелая успех занапред.

07.01.13
02:21

На това ли ще акцентираш, какво правя между между 7/23? Щом съм написал, че не мога значи не мога. Не виждам смисъл да го коментираме това. Ако можеше през това време щях да напиша, че имам време за фитнес в еди колко си часа. И какво значи, че сам не искам да си помогна, аз съм написал кога мога и че искам да направя нещо, ти глупости пишеш. Мислех, че в този форум няма да има глупави коментари и избиване на комплекси от тип “кой съм аз”, ама явно съм сгрешил. Но не се учудвам, живеем в България. Радвам се, че скоро се махам от България и се надявам да нямам достъп до българщината. Можете да триете темата, жалко, ббтеам преди беше далеч по-добър и чист.

Поздрави,
beBoss

07.01.13
12:39

казано от beBoss на 07.01.13, 02:21:

На това ли ще акцентираш, какво правя между между 7/23?

Акцентирам върху това, че очевидно нямаш желание за посещаване на зала и всичко останало е търсене на оправдание. А какво правиш от 7 до 23 ми е...сещаш се къде.

Мислех, че в този форум няма да има глупави коментари и избиване на комплекси от тип “кой съм аз”, ама явно съм сгрешил.

Нещо си се объркал. Аз знам кой съм и какъв съм, на тебе нямам какво да показвам или доказвам. В горните ми коментари пиша единствено за тебе и за това как да ти се помогне. Някъде да виждаш писание в първо лице, единствено число???

Но не се учудвам, живеем в България.

И сега почват дежурните коментари за оправдаване на собствената простотия и невежество. Ма то в България така, ма то в Български форум иначе... Между другото този форум и пишещите в него са помогнал на стотици хиляди, които обаче са искали най-вече да чуят и да си помогнат.

Радвам се, че скоро се махам от България и се надявам да нямам достъп до българщината.

След това изречение мога да ти кажа само: Прав ти път. България няма нужда от такива като тебе. Напротив, в повече са и. Успех в живота.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1