06.01.13
23:19
Ще се опитам да бъда кратък, за да не четете романи :D
Целта ми е да сваля корема. От две години насам, го раздавам на разврат в яденето и пиенето, разни джънк фоодс, газирано и прочие боклуци. Преди имах бърз метаболизъм и почти нищо не ми се лепеше, обаче, както казах от преди две години метаболизма ми се е променил :D и съм напълнял доста в корема, като всичко е мазно разбира се. Така, на 22г. съм 62-63кг, 1.67-1.68см висок. Искам да сваля корема възможно най-бързо(като разбира се знам, че точно корема става най-бавно и иска най-много труд) и да заприличам отново на човек, понеже да имаш шкембе не е никак красиво(според мен). Как аз обмислям да го направя. Понеже няма да имам много време за фитнес, което не е добре, но няма да ме откаже, е да тичам два пъти дневно сутрин-вечер, също така да правя упражнения за корема, пак сутрин-вечер и да си оправя храненето, което е от най-важните неща. Направих тази тема, понеже ми трябват общи насоки, какво да ям, какво да не ям, избягване на еди-какво си, дали правилно мисля за тичането и пресите (преди съм спортувал няколко спорта, тичането не е проблем да е всеки ден, стига да е правилно!) и това е. Знам, че само с четене на няколко коментара от форума, резултатите няма да дойдат, но за мен това е добро начало, да попитам тук, където хората разбират и да почна от някъде по правилния начин. Благодаря предварително!
Поздрави,
beBoss
07.01.13
00:38
казано от beBoss на 06.01.13, 23:19:
Ще се опитам да бъда кратък...
И аз ще бъда кратък, само на корема няма как да изчистиш, ще трябва да свалиш % мазнини навсякъде, а това не става с коремни преси, ако ще от сутрин до вечер само това да правиш.
Понеже няма да имам много време за фитнес, което не е добре, но няма да ме откаже, е да тичам два пъти дневно сутрин-вечер, също така да правя упражнения за корема, пак сутрин-вечер
Добре де, ще имаш време да тичаш два пъти на ден предполагам поне по 30мин (иначе по-добре хич не излизай), ще имаш време за така “важните” коремни преси и това всичкото го замисляш да е всеки ден, а няма да имаш време за 40-45мин фитнес през ден???
Т.е. времето ти е дефицит, ама можеш да отделиш 7 часа седмично за тичане и преси, вместо 2-3 часа за фитнес, от което би видял в пъти по-голяма полза???
и да си оправя храненето, което е от най-важните неща. Направих тази тема, понеже ми трябват общи насоки, какво да ям, какво да не ям
Общи насоки тук, дано поне това да имаш време да прочетеш.
Времето с което разполагам е сутрин към 6 часа и вечер след 23. Далеч живея от фитнес залите, затова няма как да стане.
Ако има работещи зали преди 7 може да си помисля, но едва ли. Сега ще метна едно око на линка, който ми даде.
Поздрави,
beBoss
07.01.13
01:03
казано от beBoss на 07.01.13, 00:51:
Времето с което разполагам е сутрин към 6 часа и вечер след 23.
Айде бе... Работиш/учиш 17 часа в денонощието плътно и то всеки ден? И няма как да разместиш/вместиш една тренировка?
Няма как да помогнеш на човек, който сам не иска да си помогне, така че мога само да ти пожелая успех занапред.
На това ли ще акцентираш, какво правя между между 7/23? Щом съм написал, че не мога значи не мога. Не виждам смисъл да го коментираме това. Ако можеше през това време щях да напиша, че имам време за фитнес в еди колко си часа. И какво значи, че сам не искам да си помогна, аз съм написал кога мога и че искам да направя нещо, ти глупости пишеш. Мислех, че в този форум няма да има глупави коментари и избиване на комплекси от тип “кой съм аз”, ама явно съм сгрешил. Но не се учудвам, живеем в България. Радвам се, че скоро се махам от България и се надявам да нямам достъп до българщината. Можете да триете темата, жалко, ббтеам преди беше далеч по-добър и чист.
Поздрави,
beBoss
07.01.13
12:39
казано от beBoss на 07.01.13, 02:21:
На това ли ще акцентираш, какво правя между между 7/23?
Акцентирам върху това, че очевидно нямаш желание за посещаване на зала и всичко останало е търсене на оправдание. А какво правиш от 7 до 23 ми е...сещаш се къде.
Мислех, че в този форум няма да има глупави коментари и избиване на комплекси от тип “кой съм аз”, ама явно съм сгрешил.
Нещо си се объркал. Аз знам кой съм и какъв съм, на тебе нямам какво да показвам или доказвам. В горните ми коментари пиша единствено за тебе и за това как да ти се помогне. Някъде да виждаш писание в първо лице, единствено число???
Но не се учудвам, живеем в България.
И сега почват дежурните коментари за оправдаване на собствената простотия и невежество. Ма то в България така, ма то в Български форум иначе... Между другото този форум и пишещите в него са помогнал на стотици хиляди, които обаче са искали най-вече да чуят и да си помогнат.
Радвам се, че скоро се махам от България и се надявам да нямам достъп до българщината.
След това изречение мога да ти кажа само: Прав ти път. България няма нужда от такива като тебе. Напротив, в повече са и. Успех в живота.