05.01.13
11:09
Здравейте , програмата ми е следната :
Понеделник - ГЪРДИ , РАМО
Вторник - Почивка
Сряда - ГРЪБ , ТРАПЕЦ, КОРЕМ
Четвъртък - Почивка
Петък - РЪЦЕ
Събота - КРАКА
Неделя - Почивка
Проблема е следния : В Събота , залата работи до 19:00 , аз понякога на този ден съм на работа до 17:00 , не искам да губя тренировката за крака , защото и тя е много важна , затова моля за идеи как да я разместя , че да се вмества в работните дни , искам да подчертая , че залата не работи в НЕДЕЛЯ...тоест Събота и Неделя отпадат като дни , тоест остават само 5 дни , а трябва да вмъкна 4 тренировки ... Страх ме е да не се получи претрениране !
След гърди и рамо на другия ден следва гръб , трапец и корем ... удачно ли е с тази кратка почивка ?
06.01.13
18:19
казано от Васко Петров на 06.01.13, 18:09:
След гърди и рамо на другия ден следва гръб , трапец и корем ... удачно ли е с тази кратка почивка ?
Какъв точно е проблема и защо да е неудачно?
Имаше някъде мнения , че две големи мускулни групи една след друга не е приемливо , затова питам , не че е проблем , правил съм го като съм насмогвал изтървани тренировъчни дни.
Ето какво скалъпих:
Вторник - КРАКА
Четвъртък - Почивка
Петък - РЪЦЕ
Събота - Почивка
Неделя - Почивка
06.01.13
19:00
казано от Васко Петров на 06.01.13, 18:59:
Имаше някъде мнения , че две големи мускулни групи една след друга не е приемливо , затова питам , не че е проблем , правил съм го като съм насмогвал изтървани тренировъчни дни.
Ето какво скалъпих:
Вторник - КРАКА
Четвъртък - Почивка
Петък - РЪЦЕ
Събота - Почивка
Неделя - Почивка
Значи 2 големи не може, но сложи ГРЪБ, ГЪРДИ И КРАКА - 3те най-големи едни след други? Явно не искаш помощ, а просто да си потракаш по клавиатурата.....
Да , но в деня за крака , не си товаря ръцете и раменете , който ще участват в следващата тренировка за гърба , затова така я направих , за да могат да починат.
Трицепса и рамото не участват при тренировката за гръб.
Ако имаш предвид задното рамо - премести го при гърба.
Друг вариант:
1. Гърди, рамо (или гръб)
2. КРАКА
3.
4. Гръб (или гърди, рамо)
5. Ръце