07.01.13
22:47
От 6 месеца тренирам само фитнес в следния вариант 2 дни тренирам един почивам без значение деня от седмицата ,като редувам Гръб , Гърди,Ръце . Мисля ,че е време за малка промяна иска ми се да добавя четвърта тренировка (Гръб,Гърди,Ръце + нещо ново) то е ясно ,че няма да се роди нова мускулна групи просто как да групирам мускулите ,но без крака и кардио .Раменете малко са на заден план , защото пред няколко месеца правих с един приятел супер серии и се появиха малки стрии по раменете ,но взех много яки мерки изчезнаха и от тогава по назад съм ги оставил пък и лично моето мнение ,че достатъчно много влизат в тренировките на другите групи. Също да ви кажа сериите в които тренирам гръб и гърди правя по 5 упражнения с около 10 повторения , ръцете правя 3 упражнения за бицепс 3 за трицепс и 1 за пред мишница корем правя почти след всяка тренировка . Висок съм 198 см. 91 кг. тренирам за качване на маса . Инжектирам б12 през ден с амино pure nutrition и креатин (само 4 хапа след тренировка). Давайте съвети ако може да преобладават компетентните :D
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 08.01.13 07:46.
Май ще пробвам това :) http://www.bb-team.org/forums/viewthread/40555
Мнението беше редактирано от straks на 07.01.13 23:04.
Изключил си краката и раменете от тренировките си !
За сметка на това тренираш корем 4-5 пъти седмично!
И инжектираш б12
Бая съвети има да ти се дават.
Моя съвет е: погледни удебеления текст отгоре.
Аз съм вече бивш волейболист и 10 години тренирам само крака , изключил съм ги заради това ,че са много голям мускул и изсмукват всичко към тях пък и не са ми малки , раменете от волейбола г/д имаш престава как се развиват и имам по 2-3 седмично волейбол в който краката се поддържат и независимо че не тренирам за тях отчитам повишаване на отскока и са леко пораснали . За корема съм написал “почти ” което значи най-много 3 пъти . Какво не хареса в Б12 ?
Мнението беше редактирано от straks на 08.01.13 01:01.
08.01.13
07:56
Преди всичко трябва да решиш за себе си къде са амбициите ти - в залата за фитнес или край мрежата за волейбол. Няма как да гониш резултати над средните успоредно и на двете места. В зависимост от този избор може да ти се препоръча нещо различно. Аз бих те насочил към кросфит-елементи в тренировките - ще ти се отразят добре.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 08.01.13 07:58.
Аз съм юноша на Виктория с теб сме играли не малко пъти ;) Волейбола изобщо не го гоня като цел просто съм поел ангажимент да играя в едно отборче в Волей Манията ,но съм изцяло отдаден на фитнеса и това е нещото което ме вълнува .Пак ти казвам никакви кардиота не ща да гледам писнало ми е от такива неща пък и нали ти казвам ,че ходя на волейбол няколко пъти седмично което си е достатъчно кардио .
08.01.13
10:22
казано от dimityr strakov на 08.01.13, 10:12:
Аз съм юноша на Виктория с теб сме играли не малко пъти ;)
:P
Не говоря за кардио, а за методиката кросфит и елементи от нея. :)
P.S. Синди, Фран, Челси, Калсу, Нейт... това е тежка категория, разбира се. И говорим за неща, които са МНОГО встрани от кардиото. Има далеч по-лесно смилаеми комплексчета, дадох примери за да онагледя идеята, която ти давам.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 08.01.13 10:28.
Да разгледах повечето крос фит предложения ,но не не ми допада този начин на тренировки искам трениране с железа и след тренировката да съм смазан (напомпан) не от търчане и скачане или дигане на леко много пъти . Изобщо не подхождай към мен като волейболист :D
08.01.13
15:25
Следвайки логиката, наистина би те подхождало повече тренировка за издържливост. Кросфита е също така и силова издържливост тренира. Но те разбирам, искаш да, не искаш да “бягаш”))
08.01.13
15:42
Напълно го разбирам - след години баскетболно кондициониране не мога и да си представя, че ще прежаля за кросфит, а крос мразя органически :)
А по темата: с тези ограничения на движенията, е неразрешима задачата предвид целта му :)
Ами да не ми се ще много да бягам скачам допълнително 2-3 пъти в седмицата мисля, че ми стига пък и си мисля ,че щом искам да качвам яко тежки железа без много кросове и щиротии само да се раздвижвам .
Добре и искам само да ми помогнете да групирам Гръб,Гърди,Ръце и Корем в четири тренировки като може да се умешат малко групите ,но да са в четири тренировки . И понеже тренирам по 2 дни 1 почивам примерно след 4 тренировъчни дена - 6 дни кръга да се размешва - да започва с различна мускулна групи или хайде да не е на 1 кръг ми на 2 примерно.
П.П. Ебати и претенциозния пич дето съм :D :D :D