Моята програма за качване на мускулна маса ( Изцяло подновена)

Прескочи до:

05.01.13
20:44

казано от Marto на 05.01.13, 19:34:

Ами винаги съм искал да се занимавам с някакъв спорт, но като малък бях глупав и не се записах на нищо. Сега тъпея у нас по цял ден, докато приятели ходят по турнири по футбол,баскет,таеклондо и т.н. и се занимават с нещо. Винаги съм искал и аз да се занимавам с нещо. Като цяло бодибилдинга много ми допада, въпреки, че доколкото виждам е скъп спорт и се иска огромно постоянство.

Ами отиваш в залата и си хващаш треньор който да те учи и развива.Сам едва ли ще се справиш.Някой трябва да те научи,да ти покаже.Онлайн е трудно.

BE

05.01.13
20:54

Проблема е, че в залата треньора е жена...... Не искам да се убиждат жените/момичетата в този форум, но няма да ида и да я моля да ми помага и т.н. ... Вторият проблем е, че е секси, с хубаво тяло и лице. Надали бих се съсредоточил в тренировките :D…

Мнението беше редактирано от begyasr на 05.01.13 20:54.

05.01.13
20:58

казано от Marto на 05.01.13, 20:54:

Проблема е, че в залата треньора е жена...... Не искам да се убиждат жените/момичетата в този форум, но няма да ида и да я моля да ми помага и т.н. ... Вторият проблем е, че е секси, с хубаво тяло и лице. Надали бих се съсредоточил в тренировките :D…

Явно си сбъркал спорта/хобито момче.

BE

08.01.13
14:38

казано от Old Timer на 05.01.13, 20:58:

казано от Marto на 05.01.13, 20:54:

Явно си сбъркал спорта/хобито момче.

Не мисля така.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1