Бягане преди или след?

Темата е заключена.

08.01.13
20:42

Здравейте,

започнах отново фитнес след дълго време извън него. Тренирах стрийт фитнес и бягах, но сега зимно време... няма как... Та, въпроса ми е относно бягането - Кога е по-добре да се бяга? Преди започване на упражненията с тежестите или след? Първия ден започнах с 40 мин. бягане и след това кръговата програма. Също така искам да допълня, че вдигането на тежести с краката ми са забранени, тъй като имам херния на слабините. Така, че за краката тренирам - бягане и клекове(без тежести). Ще ходя по 3 пъти на седмица. Също така искам да допълня, че целта ми е да сваля малко кг и да се пооформя(както бях лятото от стрийт фитнеса и ми харесваше доста). А и да не забравя, няма смисъл да говорите за храни и режими, наясно съм :)

Вие сте ;)

Темата беше редактирана от nbstw на 08.01.13 20:43.

08.01.13
21:35

след тренировка

08.01.13
21:36

Ако може и да обясните, защо?

В тази тема е обяснено подробно. Архивирам твоята, тъй като се дублира.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1