29.04.12
23:18
Здравейте! Една от популярните програми в бодибилдинг.ком е тази на Крис Гетин. Ето линк за нея: http://www.bodybuilding.com/fun/kris-gethin-12-week-daily-trainer-intro.html
Тя е за 12 седмици, като се твърди, че резултатите са смайващи. Създателят на програмата преминава през трансформацията ден след ден и има клипове за всеки ден от тези 3 месеца. Има гид за тренировки, хранителен режим и суплементиране (което най-вероятно няма да мога да спазвам заради оскъдността на финансите ми) Какво мислите за нея? Ако някой има време нека да хвърли едно око. Иска ми се да я пробвам, тъй като има горе-долу толкова време до морето, пък и си търся нещо подобно, което да ме мотивира всеки ден. Съзнавам, че лъскавите картинки и небивалите трансформации на хора преминали през нея надали са абсолютната истина, но пък може би е добър начин да влезна във форма за лятото. Моля, погледнете я :)
Поздрави!
Темата беше редактирана от Martin Kostov на 29.04.12 23:22.
09.01.13
14:39
Здравейте!
Приятелю, сигурно вече е прекалено късно да ти отговоря, но ако все пак някой прочете това ще бъде от полза. След два дни завършвам едно от програмите на Крис, а това е 4 седмичната и мога да кажа, че съм много доволен от нея, но имай предвид, че е необходима доста добра суплементация, хранене, и почивка, което от своя страна излиза и доста скъпо. Аз лично използвах амино комплекс сутрин, след закуска Combat Powder, преди тренировка една доза Assault + креатин, след тренировка креатин и Whey и преди лягане още веднъж Combat Powder.Стараех се да се храня повече от 3-4 пъти на ден, но тук в Афганистан е доста трудно, а и храната не струва нито като вкусови качества, нито като енергийна стойност. 12 седмичната програма ми е следващата цел. Ако си я преминал, моля сподели резултати и опит.
Успех в дизайна на тялото си за лято 2013 ;)