Три дни в седмицата и повече маса

11.01.13
17:44

Здравейте, искам да ми дадете малко съвети за тренировъчна програма 3 пъти седмично (нямам повече време) за покачване на маса. Имам опит в залата и не съм начинаещ. Също така разгледах разни програми в този сайт, но все нещо не ми харесва. Затова искам да ви попитам и вас да ми дадете съвети! :))

Благодаря ви предварително! :)

Темата беше редактирана от Kristiyan Atanasov на 11.01.13 17:45.

12.01.13
18:15

Аз даже мога да ти предложа 2 пъти в седмицата . В програмата се набляга на супер клековете  http://trenirai.bg/супер-клекове/  тази книга е  много интересна  и ще научиш доста неща от нея. Доколкото до програмата , ще дам примерна: 1. Преси от лег 2x12 ; 2.Клек 1x20; 3. Пуловър 1x20. 4. Гребане 2x15 . Трябва да е изпълняваш доста стриктно , но наистина има ефект. Прави се от 6 до 8 седмици.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1